Звездни Компромати - Януари 2026

• 121 378
  • 1 583
  •   61
Отговори
# 1 530
  • Deutschland/HE
А има ли игнор във Фейсбук и Инстаграм? Не съм ги следвала никога,  не са ми излизали и като спонсорирани.

# 1 531
В темата за Батинкови, последното мнение е от преди два месеца.
Аз предлагам в следващата тема да има анкета - "за и против" падане на ветото за Батинкови в темата, само и единствено с цел да не се забравят престъпленията им.
Aз досега не разбирам какво си мислим, че правим като не говорим за сем. Смърт? За мен трябва да се шуми, пише и да се вадят непрекъснато доказателства за престъпната им дейност.
Изпитвам огромна неприязън към абсурдното им съществуване, което се разраства, една ужасна жена, която ражда всяка година и набива непрекъснато луксозния си живот в лицата на хората, които се чудят как да вържат двата края и още по-тъжното не могат да имат деца а са на нейната възраст.
Не мисля, че трябва да мълчим за престъпленията, които правят и как търгуват с живота на хората.
Темата, която препратихте, не е активна от ноември месец, като гледам всичко е потулено, а те продължават да паразитират и да съществуват безнаказано.
Не мога да повярвам че нищо не може да се направи, въпреки доказателствата, които има срещу тях!

# 1 532
  • Glasgow
Тя още преди да излезе разследването нямаше интерес, в тази тема имаше повече интерес и все я постваха, а в самите ѝ социалки 5-6 лайка, но и тя тип Венета беше "понеже много хора ме питат едикакво си, да споделя', то няма кьорав коментар...

# 1 533
Както виждате, спотаиха се за известно време. Прокуратура нехае, обществото притихна и позабрави, тя се нпъна да роди и очаква снизхождение покрай това, и отново изпълзя да се представя, защото патологичното ѝ състояние трябва да се храни с показност.

# 1 534
Спотаиха се в публичното пространство, в бизнес делата си едва ли, съдейки по демонстрирания лайфстайл.

На мен цялото това вископарно "тук не говорим за тази госпожа" ми е някак детинско и като измиване на съвестта - ето, не говорим, един вид я наказваме и не се натоварваме с такива тежки теми, чукаме на дърво да не ни застига и си продължаваме. Ето, оказва се, че много хора изобщо не знаят за какво става въпрос.

# 1 535
Как да знаят хората, като никъде в медиите не се пише за тях. Т.е. пише се, но за луксозния им начин на живот. Никъде никой не пише как Ивайло Батинков търгува живота на хората.

# 1 536
Идеята не е нея да я боли от обществен игнор, така или иначе такъв няма, а да не се забравят мръсотиите, с които си изкарват парите.

# 1 537
  • sofia
Докато ние мълчим, тя си развива и бизнеса с корейската козметика, заради който ще се пундри навсякъде по социалните мрежи в пъти повече.

# 1 538
Валя Ахчиева, която разкрива далаверете им я набутаха от БНТ в една кабеларка.
Ние тук я кансeлирахме, а всъщност тази тема е най-четената. И така им е комфортно на сем. Смърт.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:40 от *Биле омайно

# 1 539
Хубаво би било да й се хакне инста профила. Идеално ще е, дебелият съпруг май няма профил. (сем, Смърт).

# 1 540
  • Пловдив
Според мен е добре при всяка нейна публична поява или в СМ да се изкарват кирливите й ризи. Не да се споделят новите й снимки, за да не се генерира трафик, а просто периодично припомняне на всичките им мерзости.

# 1 541
А има ли игнор във Фейсбук и Инстаграм? Не съм ги следвала никога,  не са ми излизали и като спонсорирани.
Има игнор и там, блокиране, ограничаване...
Но явно вкарва много пари в самореклама и заобикаля и това.  Постоянно във фийда ми излизат платени статии за нея и линкове към нейни профили за козметика, ънбоксинг, грим... Зловеща жена-киборг с потресаващ стайлинг, отвратителен тембър,
неприятно поведение. Явно и липсващ морал. Семейство Смърт.

# 1 542
  • SF
И в темата ли е забранено да се пише за тях?

# 1 543
Искам да питам къде е справедливостта?
Докато тази изрусена м..ша си живее живота в лукс, скъпи придобивки и си ражда и отглежда дете след дете... Има хора които страдат а са в пъти по-заслужаващи нейния спокоен живот
😢😞

# 1 544
  • Deutschland/HE
Има игнор и там, блокиране, ограничаване...
Но явно вкарва много пари в самореклама и заобикаля и това.  Постоянно във фийда ми излизат платени статии за нея и линкове към нейни профили за козметика, ънбоксинг, грим... Зловеща жена-киборг с потресаващ стайлинг, отвратителен тембър,
неприятно поведение. Явно и липсващ морал. Семейство Смърт.

Радвам се, че алгоритмите не са уловили.

П.С. От няколко дни само клипове за тестени неща и готвене, а аз ще се опитвам да ги огранича.

Общи условия

Активация на акаунт