Звездни Компромати - Януари 2026

• 123 196
  • 1 614
  •   85
Отговори
# 1 575
  • SF
Ох, ах! Simple Smile Въпреки подобренията на снимката, ако ви кажа, че от пръв поглед ми заприлича на тези възрастните баби кубинки, които вечно пушат. После зумнах с пръстите и видях, че е филтрирана снимка на млад човек.

# 1 576
  • Пловдив
Стефания К.
Скрит текст:

# 1 577
  • SF
Свежарка е!

# 1 578
Събитие на Armani beauty

Dakota Fanning
Скрит текст:

Kathy Hilton
Скрит текст:

Justine Lupe
Скрит текст:

Ali Larter
Скрит текст:

# 1 579
  • SF
Тази Али защо така се е разкикерчила? Зор да покаже пластиката?

# 1 580
Kathy Hilton
Скрит текст:

На тези двете хирургът е един и същ 😆
Скрит текст:
Стефания с толкова пълнеж и тя натам се е запътила...

# 1 581
Не ѝ пукало хората какво мислят за нея, те си живеели живота и били щастливи с мъжа ѝ, с когото имали еднаква ценностна система и морал ( много ясно 😉)…Даже няма да напиша за кой крокодил пиша .А тая Пипи може да стане рекламно лице на олио Калиакра, такова мазнене чак ми стана неудобно да гледам този парад на лицемерие, наглост и безочие.

# 1 582
На свинска мас може да стане рекламно лице...
(не съм гледала, просто ѝ знам възможностите...)

# 1 583
Аз Пипи я харесвах, ама това как се е съгласила... ама много си харесва мястото, явно й е липсвало Пипи като й го взе

# 1 584
Mads Mikkelsen
Скрит текст:

# 1 585
Пипи е отговорила във ФБ, че за първи път чувам подобна история и ще си провери фактите Wink

# 1 586
  • Пловдив
Пипи е отговорила във ФБ, че за първи път чувам подобна история и ще си провери фактите Wink
да бе, да.. и ще я викне пак да направи правилното интервю? Head Band

# 1 587
  • Glasgow
Да бе ...да не живее на паралелна вселена

# 1 588
Лили Иванова през 60-те години, разговаря с почитатели в центъра на София
Скрит текст:

Tова в сегашно време не може да се случи. Лили винаги е в кола, забулена, с шапка и минимум 2ма придружители, единият задлъже тип Драго Чая (no judgement).
Виж, Данчето Христова е друга класа, даже ми излезе, че ще има концерт на Сурва в Перник.

За крокодила-Смърт, потресена съм от Пипи Дикова, такова раболепие и ахкане, все едно едно за първи път вижда раждала жена. Крокодила-смърт отново беше накичена с тон безвкусни злата и червен конец. Писах официално на бтв мейл до предаването, пълно канселиране на Пипи и бтв-то. Имат хората за дебили да пускат платени "участия" на престъпници, които харчат кървави пари.

# 1 589
Ей сега ми излезе в Тик Ток " как изглеждала цена един месец след трето раждане. Пу-пу-пу. Чакаме четвърто дете. Не била коя да е , а мис България"
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт