Звездни Компромати - Януари 2026

• 123 526
  • 1 620
  •   80
Отговори
# 1 545
Справедливостта не е магия. И не идва от феи.
Тя е в ръцете на хората.

# 1 546
  • SF
Е, няма такава справедливост...

# 1 547
Хубаво би било да й се хакне инста профила. Идеално ще е, дебелият съпруг май няма профил. (сем, Смърт).
Подкрепям. Много ги боли такива, като им хакнат инстаграма.

нейния спокоен живот
😢😞
Не е много спокойна, според мен. Нещо все доказва, все се показва, има вътрешно напрежение в нея. Дори гласът й е гаден и напрегнат. Спокойна определено НЕ Е. То няма и как да е. Когато беше млада и с крехка още психика, цяла България я нарече мис Крокодил, обясниха й колко е грозна и противна. Това й остави травма за цял живот и след толкова пари и пластични операции, все още се опитва да докаже, че тя е красива миска, която живее в приказка. Дано да не предаде тази травма на децата си, онези "най-русите, най-белите, най-умните" и т.н.

# 1 548
Фондацията в Буенос Айрес. Дони придобива все по-странен вид

# 1 549
Дони изглежда най-малкото нездравословно.

# 1 550
Хубаво би било да й се хакне инста профила. Идеално ще е, дебелият съпруг май няма профил. (сем, Смърт).
Подкрепям. Много ги боли такива, като им хакнат инстаграма.

нейния спокоен живот
😢😞
Не е много спокойна, според мен. Нещо все доказва, все се показва, има вътрешно напрежение в нея. Дори гласът й е гаден и напрегнат. Спокойна определено НЕ Е. То няма и как да е. Когато беше млада и с крехка още психика, цяла България я нарече мис Крокодил, обясниха й колко е грозна и противна. Това й остави травма за цял живот и след толкова пари и пластични операции, все още се опитва да докаже, че тя е красива миска, която живее в приказка. Дано да не предаде тази травма на децата си, онези "най-русите, най-белите, най-умните" и т.н.
Спокойна е.. за да забременява успешно един след друг, на 42 години, няма как да не е спокойна.
Стреса е една от основните виновници за проблемно забременяване при много по-млади от нея жени а г-жа Смърт без проблем ги ражда...
И не ми е съвестно да говоря за нея така.. жалко е такива хора като нея да създават наследство.
Дано децата и да се отдръпнат от тях някой ден.

# 1 551
Каквито и да са , коментарите за деца са излишни.Expressionless

# 1 552
  • софия
Блокирала съм Крокодилова във всички СП, които следя. Нямам необходимост да виждам наглата ѝ мазна и оядена физиономия, нито как храни децата си с кървави пари.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 14:17 от zvаnchе

# 1 553
Каквито и да са , коментарите за деца са излишни.Expressionless
Именно това казах, че се надявам те да се отдъпнат от грозното съществуване на родителите си и да спрат тази практика!

# 1 554
Все съм очаквала тъпо и раболепно поведение от Дикова, но ми надхвърли очакванията! С право не я харесвам.
Излезе ми лента от гостуването на Крокодила и Петя се върти като гламава около нея и я засипва с комплименти как наскоро е родила, а как изглежда, "един път мис България-завинаги мис България"., "крак, талия, лице...Браво! Пу, пу, пу!!!".... И прочие тъпотии.
Много хора обаче коментират негативно-за далаверите им и безскрупулното им поведение. Не пропуснах и аз да се изкажа.

# 1 555
Именно. Докато съдебната ни система слага чадъри, ние непрекъснато трябва да напомняме за престъпленията.
Това игнориране само им прави услуга, защото очевидно националлните медии няма да говорят за мръсните сделки и точенето на пари.
Под поста на Култ за предстоящото гостуване на #мискрокодил попитах дали споменава нещо за схемите с лекарства за онкоболни, 7 са ми харесвали коментара, за сметка на това имаше доста положителни възклицания🙄🤦♀🤢.

# 1 556
Спокойна е.. за да забременява успешно един след друг, на 42 години, няма как да не е спокойна.
Стреса е една от основните виновници за проблемно забременяване при много по-млади от нея жени а г-жа Смърт без проблем ги ражда...
И не ми е съвестно да говоря за нея така.. жалко е такива хора като нея да създават наследство.
Дано децата и да се отдръпнат от тях някой ден.

В гетото, в маалата, живеят в стрес и мизерия, в мърсотия и безпаричие и забременяват по десетина пъти. Не споря, просто отбелязвам факти.
Не е спокойна мис Крокодил. Тя не прилича на човек в лицето вече. Карикатура е станала. И още ще прави, няма да спре никога. Няма да забрави какво преживя на млади години.

# 1 557
  • София
И аз да кажа, че тези двамата, които само плюскат ( особено Барни Ръбъл) и се веят по света са ми най-големите противняци евър. Топ едно са ми в личната класация за ужасни хора. Изпреварват Бойко и Пеевски даже въпреки че тичат в отделни коридори.

# 1 558
Лили Иванова през 60-те години, разговаря с почитатели в центъра на София
Скрит текст:

# 1 559
  • Glasgow
И готино куче Heart  Аз я харесвам на младини с късата коса, тук 70-тарски стил, една от любимите ми нейни песни
https://youtu.be/YPDVkX4lvGo?

Общи условия

Активация на акаунт