Звездни Компромати - Януари 2026

• 154 638
  • 2 066
  •   88
Отговори
# 1 920
Чета последните страници и ми се насълзиха очите за тъжната съдба на Бруклинчо. Толкова мъка носи това крехко същество. Завалията. Не иде да работи ортак на Веско Плачков, тогава ще му се стъжни на разглезеното момченце.

# 1 921
Проблемът е че Виктория е отнела първият танц на новата двойка, не преиначавайте нещата или четете без да си измисляте.
Едно е танц с майка ти, друго е да си репетирал първият си сватбен танц с половинката и майката да се натресе?
Тя му е жена, без нея ли да ходи на рожден ден?
Обясниха че Никола е искала Виктория да направи роклята и тя се е отказала да я довършк в много напреднал етап и Никола се е чудила как да си намира нова рокля.
Аз лично не бих била очарована ако така стоят нещата, защото имаше слухове за това доста отдавна.
Т.е., приемаш думите на Бруклин безкритично като чиста монета - каквото каже той и жена му, така си е? Защото и Меган Маркъл каза (завъртяно, но го каза), че синът й не получил титлата принц, защото не бил бял. Пък то друго излезе. Или че с Хари се били оженили три дни преди сватбата спектакъл, та епископът се наложи да я опровергава. Или че й било забранено да носи цветни дрехи, че да не засенчвала по-старшите кралски особи, а една справка в  гугъл веднага я разобличава, че лъже.
Версията на Виктория и Дейвид за случилито се на тази сватба се различава съществено от обвиненията на сина им и снахата. Сватбата е организирана изцяло от Пелцови и сем. Бекъм са били просто гости. До степен да няма място за тях на главната маса до младоженците, както е нормално на всяка сватба, а там са били разположени чак и бабите на булката. Даже Бруклин с тия баби обяснил защо родителите му не са на главната маса. А това пък се знае от съдебните документи заради съдебната разправия, която тези мили хора Пелцови  подхващат със сватбената агенция.
Кой тук беше чувал за тези велики милиардери и супер успешната им дъщеря актриса и модел, преди тя да се загаджи с мъж, носещ фамилията Бекъм?

# 1 922
На мен Никола Пелц ми е симпатична, без да знам много-много за нея и семейството И.
Със сигурност ми е много по-симпатична от целия Бекъм клан, вкл. и съпружето.
Но и на мен ми е странна тази инициатива на Виктория да открадне първия танц, при положение,  че  тя е обрана до степен да е скучна и с излъчване на,  извинявам се, умряла риба. Много неприятна персона.

# 1 923
  • София
Аштън Къчър
Скрит текст:
Брадли Купър
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Жулиет Бинош
Скрит текст:
Изабел Юпер
Скрит текст:
Леа Сейду
Скрит текст:

# 1 924
  • Bayern
Защо по подразбиране се счита, че  Дейвид и Виктория  Бекъм са добри родители, а Бруклин разглезено мрънкащо момче... Не за пръв път деца на известни родители говорят публично за тежко детство. Дъщерите на Марлене Дитрих и Джоан Кроуфорд заклеймяват майките си като чудовища, Бинг Кросби също е тормозил децата си психически и физически.
 Семейство Бекъм от години ползват  Перфектният филтър   за всички снимки - сплотено семейство .  Фасадата, която поддържат ми е много фалшива, но не защото Бруклин вади кирливи ризи.
От всички най-симпатична ми е Харпър

# 1 925
Обаче на Никола семейството, което Бруклин познава от 2 години, е перфектно, задружно, сплотено и мило Simple Smile Ако Никола беше девойка от народа със скромни родители, дали щеше да е така Simple Smile И ако роклята беше купена за 200 долара, за да избегнат ужаса да я ушие свекървата. Смях Simple Smile

# 1 926
Бруклин изглеждаше перфектно щастлив в семейната картина, докато не се ожени и изведнъж откри “токсичността” на семейството си (точно като Хари). Не, не казвам, че семействата им са перфектни. Никое не е. Но как пък години наред са щастливи с тях, пък изведнъж почват да ги плюят по медии и социални мрежи.

# 1 927
Пожелавам си проблеми като на Пелцови -Бекъмови ....майко мила...
Една година кроена и шита рокля на Валентино.Тези сватби си имат планери ,репетиции ...изобщо не вярвам ,че Виктория му е откраднала танца с булката и ,че е танцувала "неподходящо" - какво е правила -туърквала е на сина си??!? -Виктория тая препарирана изискана скумрия ?!?  Хахах 🤣
Че той тоя Бруклин даже университет не можа  да завърши ,заминал да учи фотография и се прибрал щото бил homesick ..пък сега токсични били ...смешник...

# 1 928
Аз съм супер склонна да вярвам, че Виктория и Дейвид са властни и искат да държат всичко в своя контрол. Вярвам в платените публикации и имидж, който държат и бранд, с който говорим за мнооого пари. Вярвам и че Бруклин години наред е виждал всички неща, който семейството прави за имидж, пари и слава. Просто е много по-лесно да се измъкнеш от такава среда когато си отвън, а не вътре в нея. Смятате ли, че Бекъмови ще го оставят да не участва в семейната им сплотена идилия, която им носи милиони… Но момчето вероятно е пожелало да има друг живот и сега е виновно, че не иска да участва във вкисналата боза на родителите си. Жалко, ще изпусне закуската на любящата Вики, която всеки уикенд приготвя с любов за децата си..

# 1 929
  • София
Извинявам се за грешката - честно казано, приех буквално думите за часовете, но да, и метафорично да е казано, спрямо статията от Вог, е имала година да пробва роклята, не е в баш последния момент.
Аз не споря, че Дейвид и Виктория са перфкетни родители или перфектно семейство - такива няма, но да искаш да си в светлината на прожекторите, да печелиш от връзките и името на родителите ти и изведнъж, 10 години по-късно (нали на 16 беше критиката за фотографиите за Бърбъри) да се сетиш кокло лоши и токсични са - няма как да прозвучи искрено.

# 1 930
  • Glasgow
Пожелавам си проблеми като на Пелцови -Бекъмови ....майко мила...
Една година кроена и шита рокля на Валентино.Тези сватби си имат планери ,репетиции ...изобщо не вярвам ,че Виктория му е откраднала танца с булката и ,че е танцувала "неподходящо" - какво е правила -туърквала е на сина си??!? -Виктория тая препарирана изискана скумрия ?!?  Хахах 🤣
Че той тоя Бруклин даже университет не можа  да завърши ,заминал да учи фотография и се прибрал щото бил homesick ..пък сега токсични били ...смешник...
само refresh вам британския форум, да видя ще изскочи ли този танц 😅 извън сериозните коментари, болшинството които впрочем защитават Бруклин, това е най задаваният въпрос. Сега ако някой от гостите го пусне от този танц щял да направи милиони 🤣но сигурно имат подписани NDA

# 1 931
Четох някъде коментар, че песента на танца на майка и син е била "2 become 1" Simple Smile Големи майтапи по повод този танц има Simple Smile

# 1 932
Написала съм че според мен истината е по-средата ако сте ми чели внимателно.
Специално за роклята и танцът имаше слухове години преди Бруклин да публикува каквото и да е.
Не разбирам защо се набляга на това че е разглезен и бил богат.
Ами парите не са всичко и психически може  наистина да не е добре.
Холивуд е коварен ама това го изпускаме.

# 1 933
  • sofia
Каквото и да е, семейните "кирливи ризи" не са за инстаграм и всякакви медии.

# 1 934
  • Glasgow
Ами той целият му живот, още от нероден, е пред медиите той друго не знае.

Общи условия

Активация на акаунт