Звездни Компромати - Януари 2026

• 158 803
  • 2 116
  •   77
Отговори
# 1 935
Написах че е имало доста поръчкови статии срещу него и жена му и той мълчеше с години.
Сега пак има доста, прекратил е контакти със семейството си и за това пуска изявление.
В Холивуд така се прави, нищо нечувано до сега.
Всичко е публично така или иначе.
Такива защити относно роклята и танцът има че е направо шокиращо, ама ако сте на мястото на булката ( каквото и да е тя ) не мисля че ще сте очаровани свекървата да ви вземе танцът и певецът на сватбата да се обърне и да каже за най-красивата жена и да се чудите как като остава супер малко време да си търсите нова
рокля.
Това си е отявлен саботаж и е отвратително та ако ще да ми спускат колкото искат пари..
Това не оправдава постъпката, която така или иначе се коментираше години преди това изявление.

# 1 936
  • Бургас
Пуснах една сълза за Бруклин.
Светът се раздира,млади хора загиват,а той "роклята,танца".
Лигльо!

# 1 937
  • в пералнята
Ако в СО се оплаче Ненка, че свекърва й Видка иска да й шие сватбената рокля и се налага за модела, пък за фотографа и оркестъра, ще плюете по Видка, сигурна съм. После пък ако Видка даде 50 лв на певачката от оркестъра да изпее "Мамин Колю от гора" като първа песен и да покани Видка и мамин Борко на сцената, направо ще я изядете.

# 1 938
  • Glasgow
Просто е друга култура, тях ги учат по друг начин, да поставят граници, дори с родители, за неща, които на нас ни се виждат дребни. Дразнят ни, но не ни стиска, ние сме учени по друг начин. Не е само Бруклин така.
тук например често коментираме Пипи Дикова как цял живот е потискана от майката, бутат я по телевизии без да има талант и т.н Едни я съжаляват, други смятат, че е привилегирована, но като цяло е всеобщо мнение, че Аня не е топ родител. Е, в UK в такива ситуации ги съветват да минат NC .

# 1 939
Пуснах една сълза за Бруклин.
Светът се раздира,млади хора загиват,а той "роклята,танца".
Лигльо!
Ама баш!

# 1 940
Ама това че света се раздира какво общо има?!? Всеки си има И собствен свят, който е не по-малко важен. Или ся да седнем да ревем за света, а отровата която ни трови да почака докато решим на света проблема!
На едни хора са едни проблемите, на други- други. Да, той може да няма драма с това какво ще яде днес и къде ще спи, битовите му условия са решени, затова има друга. Целия му живот е на показ, не виждам какво е по различно сега, когато е казал що за показ е това.
А това какво са писали за роклите ПРЕДИ сватбата, не допускате ли че също е било лъжа и нагласено, за да продължи да се поддържа илюзията докато е възможна
Нали не очаквате Пелцови да излязат и да кажат “юрнахме цЕлото Валентино да шие на пожар, щот’ сватята освен пенюари и нощници друго не може да измисли, колкото и да се напъна”

# 1 941
Ashton Kutcher
Скрит текст:

# 1 942
За мен важното е, че това хлапе  няма видими постижения, образование, занаят,  талант, не се изявява в нито една област, а има претенциите на някакъв. Не ми пречи да се оплаква, като тийн, дето прави бунт към контролиране от родители, само дето е  закъснял с времето, пораснал е малко за тийн.
 Почти всички имаме такива бунтове и недоволства, само някои са основателни, а какви са Виктория и Бекъмови, не знам, не са ми роднини и познати ,но какво са възпитали от сина си  е видно.

# 1 943
Ами няма. Кое от другите им деца има? Харпърката носи на майка си нощниците и толкова, момчетата само витаят. Това какво говори? Те са в сянката на бранда и просто това им е работата. Кой ги стимулира да се развиват?

# 1 944
В семейството на Никола ще е последна дупка на кавала и съвсем няма да се развие. Та не е това проблема.

# 1 945
  • на село
Семейство Бекъм са ярък пример защо децата не трябва да се експлоатират в социалните медии. Неслучайно много от звездите пазят децата си далеч от камери. Бекъмови изградиха бранд изцяло върху медийната истерия по тях и е разбираемо, че ще я бранят със зъби и нокти. Всеки, който си е помислил, че Вики ще играе някаква второстепенна роля на сватбата е много сбъркал. Такива хора като нея нямат връзка с реалността.

Отделно от това, блудният син, като иска независимост, маха фамилията, която е бранд и родителите му с право го натискат да махне (доколко е готино като отношение към дете е друг въпрос). Но бизнесът си е бизнес. Едва ли някой ще му купува сосчетата, ако не беше Бекъм.

А жена му пък е разглезена милиардерска дъщеря, която нямаше проблем само с роклята, а със сватбената агенция - сменя ги, съдиха се, баща ѝ заплашва, че ще отмени сватбата… Побъркала ги е всички порядъчно.

Нито един участник в тази роднинска драма не е в час, ама да си изкарват кирливите ризи в медиите е много тъпо.

# 1 946
  • Glasgow
Аз това с фамилията не го разбирам много, някой може ли да обясни с прости думи? Искали да махне името, ами нали то му е рождено? Като разсиновяване или само името? Тя била регистрирала името му като бранд, какво изобщо значи това?

# 1 947
Това с фамилията нещо съм го изпуснала, може ли някой да каже с едно изречение?

# 1 948
  • в пералнята
Абсолютно! Тя Виктория освен да ги разнася по летища и да ги снимат, друго не е постигнала. И това си е повече обвинение на родителите, отколкото на самите деца...

# 1 949
Алтън Кътчър е страхотен, остарява добре. Много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт