Звездни Компромати - Януари 2026

• 159 451
  • 2 123
  •   22
Отговори
# 2 040
Toва с крачето напред е жестоко Simple Smile същата стойка я прави и на сър-ството.
на осмата секунда от клипа Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=cjSOGFTq8uM
Олее, това клипче е много показателно за каква непрязън става дума. На мен ми е жал за Бруклин, благодарение на натиска на мама е попаднал на не по-малко егоцентрична богаа булка. От всякъде преса.
Но за мен това е урок и за двете страни.
Виктория е имала скандално отношение към децата си, аз не виждам любов по показните им снимки, наистина всичко изглежда режисирано, та в тази линия аз вярвам, че Бруклин е расъл в трудно детство, обикновено деца, които никога не са оставяни самостоятелно да вземат решения се превръщат в безхарактерни възрастни, които се поддават на тежки манипулации цял живот.
В цялото нещо, че чудя на Дейвид Бекъм как изтърпява тази студена жена (знам че тук е идол на много жени), но тя не излъчва топлина, сексапил, женственост и бих го разбрала чудесно ако е прескачал през годините....

# 2 041
Много жени позират по начина, по който позира Виктория. Те са в центъра с поза, разкрач, показващ сила, а другите се наместват, снишават, който както може.

Скрит текст:

Една от последните снимки на Никола и Виктория. И тя е усвоила позата.

Ох Виктория все едно й вадят зъб 😂😂😂

# 2 042
Ами той пък Дейвид да не е перфектен с неговите хиляди изневери че го изтърпя и 4 деца му роди.
А и тя също беше доста известна и желана.

# 2 043
Много жени позират по начина, по който позира Виктория. Те са в центъра с поза, разкрач, показващ сила, а другите се наместват, снишават, който както може.

Скрит текст:

Една от последните снимки на Никола и Виктория. И тя е усвоила позата.

Ох Виктория все едно й вадят зъб 😂😂😂
Яд я е, че Никола й е откраднала позата, притиснала прическата и краката й са доста по-дълги. Simple Smile

# 2 044
Пък и по-млада и по-богата… неприятно 😁

# 2 045
Наоми Осака излиза на корта на Аустралиън Оупън Grinning
Скрит текст:

# 2 046
Наоми Осака излиза на корта на Аустралиън Оупън Grinning
Скрит текст:

То в Австралия даже малко мрежа е сложила Sweat Smile

# 2 047
  • Bayern
Снахата видимо не се чувства на място, но като гледам как стои Бруклин - като отчужден... Лейди Вики отдавна ги е зачеркнала....

Скрит текст:

Ще е интересно, ако и другите двама сина проявят характер и се отскубнат от хватката на мама... Grin

# 2 048
Е, то тая поза и загърбване на двамата е очеизвадна! И не е без да иска Викито да е застанала така, змия си е тя и не може да го прикрие.

# 2 049

Ще е интересно, ако и другите двама сина проявят характер и се отскубнат от хватката на мама... Grin

Ако вземат богати жени, че мама и кеша контролира вероятно

# 2 050
Бруклин като е взел Никола, не се знае след 5 години къде ще са и колко ще им изкара брака. Тя е по-разглезена и от него. Ако спре да й е интересен, бързо ще бъде подменен.

# 2 051
Интересно кой ги издържа порасналите синове (и Бруклин).

# 2 052
И аз съм на страната на Бруклин. Не познаваме никого лично, но когато са замесени милиони рядко има щастливи семейни отношения. И както каза някой по горе и да е разглезен такъв-онакъв те са го възпитали така.

# 2 053
  • sofia
Но какво да очакваме друго от британските Валери Божинов и Алисия или Боби Михайлов и Николета😀 Това са просто едни известни хора с пари. Нито са образовани, нито са с потекло, за да имаме очаквания да се държат различно.

# 2 054
Започвам и аз да вярвам, че Венета нещо не е в час, няма никакво гадже и само яде

Общи условия

Активация на акаунт