Звездни Компромати - Януари 2026

• 157 815
  • 2 104
  •   125
Отговори
# 2 070
Не са кой знае  какво и какви за света.

# 2 071
  • Glasgow
Ако поне едно инфлуенсърско семейство, дето си ползва децата за контент, се замисли покрай този скандал, значи е имало смисъл да се разисква.

# 2 072
Ако някой е гледал нетфликските филми за Дейвид и Виктория, да каже дали децата се появяват и говорят нещо там.
Защото ако изобщо ги няма, Бруклин може и да послъгва, че са експлоатирани публично.

# 2 073
Ако беше пренебрегнал жена си, заради мама, щеше пък да бъде обявен за мамин муньо. Няма полезен ход, та най-до ре да прави, това което го кефи.
Между двата варианта има доста други възможности, двете крайности не са добър избор и  показват липса на гръбнак. Затова и получава критики, а и защото доброволно ни изнесе личния си живот на показ.
Според медиите, Воуг е отразявал сватбата на Бруклин и техните репортажи, не подктепят версията му за танца. Стилистът на Никола пък опровергал версията за роклята.
Абсолютно, а Блажев да ме прощава, но опитът му да размишлява по въпроса е неуспешен.

# 2 074
Ма тя била на 31, а той 26. Може Вики и за това да се пеняви. Тя ще си намери причини безброй.

# 2 075
Зомбори, Геро, Дариа Симеонова и Зорница София на снимките на последния й филм "3 килограма щастие"
Скрит текст:

# 2 076
Ако някой е гледал нетфликските филми за Дейвид и Виктория, да каже дали децата се появяват и говорят нещо там.
Защото ако изобщо ги няма, Бруклин може и да послъгва, че са експлоатирани публично.

То не е нужно да ги гледаме, в imdb пише че участват.
https://m.imdb.com/title/tt29236763/fullcredits/?ref_=ext_shr_lnk

# 2 077

То и Доналд Тръмп пише, че участва в Сам вкъщи 2, но реално се появява за 2 секунди.
Грам не ми пука за драмата на разглезеното богаташче. Да се оправя. Жалко за унижението, на което са подложени родителите му.

# 2 078
Обвиняваш родителите си докато седнеш на тяхното място и почнат да обвиняват теб твоите деца. Обвинение  е силна дума, намираш кусури, не са постъпили правилно с теб.
 Като не ни познава интернетът, само малък кръг знае  и бг мама.

# 2 079
  • До морето
Офффф, само аз ли разбраф, че проблемът на Бекъмови е, че синът става Пелц, а не обратното. То и на Гюро Груев от Каспичан няма да му стане драго първородният му син да му омаловажи фамилията и да сложи  с тире името на снахата, кво остава за ДЪ ФЕМИЛИ И ДЪ БРАНД Бекъм. Сигурна съм, че ги е ударил в сърцето с тва тире. Не мога да повярвам, че те ще поискат от детето си подобно нещо, най-малкото защото ще се разчуе, а това противоречи на всички останали приказки за пълен контрол и цензура в медиите от страна на свекървата. Как ще обяснят това на медиите без да развалят имиджа на перфектно семейство?!?!

Бруклин пък като е толкова задушаван да беше си заключил профила и да си живее в анонимност, да беше учил нещо, да си живее някъде сам, не да се пъне в 101 направления (всичките щедро подкрепяни финансово и присъствено от същото това семейство) и да си брои последователите в Инстаграм.
Още помня безумното му празнуване, че имал 1 000 000 последователи и благодареше на родителите си. Даже си спомням, че ми стана смешно защото си помислих Добре поне, че си признава, че ако не беше Бекъм нямаше да и има и 10% от тия последователи. Грам енкзаяти нямаше тогава.

Фенката на Спас Гърлс в мен не ми позволява да говоря лошо за Виктория. СорЕ.

# 2 080
Кел файда като са паралии Бекъм и Пелц, в момента са ми на нивото на Съдебен спор.

# 2 081
  • Glasgow
Бохо, кажи добра ли беше в танците Вики, аз не помня, само мяташе ръце 😅

# 2 082
Колкото в пеенето, толкоз и в танците. Само чупката за позирането използваше и там 🤣

# 2 083
  • До морето
Бохо, кажи добра ли беше в танците Вики, аз не помня, само мяташе ръце 😅

Както казах от мен за нея или добро, или нищо 😂 Значи нищо!

# 2 084

За филма на Бекъм, говорят за децата и показват снимки.
Имат около 5 минути само присъствие без да говорят на  “непринудената семейна вечеря “ на която Дейвид и Виктория танцуват нелепо и пеят

Общи условия

Активация на акаунт