Звездни Компромати - Януари 2026

• 193 415
  • 2 529
  •   80
Отговори
# 2 505
Шопови пуснаха първия влог от Шри Ланка.
Уверих се, че Теа е там с детето да се грижи за водещият на Ергенът. Показаха си апартаментчето  и Теа веднага заобяснява къде глади, пералня, кухня… Наум я нарича “мамче”. Нямало да седят “момичетата” до края на снимките. Дано Наум се оправи сам самичък.

Изобщо не мисля, че го варди от мадами, той е толкова "обмамчен", че няма накъде.
Дано само да са щастливи наистина и Теа да не се умори скоро от двете роли, дето е поела.

В рубриката инфлуенсъри: изкочи ми и Пепе, обясняваше, крачейки към колата си, че утре ще си прави "процедура", за която ще й трябвали болкоуспокоителни, та ходеше на мед. тестове някакви. Не каза каква е процедурата. Нос пластика или гърди, според мен.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 16:25 от помбер

# 2 506
Шопови пуснаха първия влог от Шри Ланка.
Уверих се, че Теа е там с детето да се грижи за водещият на Ергенът. Показаха си апартаментчето  и Теа веднага заобяснява къде глади, пералня, кухня… Наум я нарича “мамче”. Нямало да седят “момичетата” до края на снимките. Дано Наум се оправи сам самичък.
Грижи се за него ама в друг аспект. Стои там да плаши евентуални кандидатки 😀 Тя не го оставя никъде да мръдне, направо не знам как ще си тръгне с детето по-рано.

# 2 507
Антонина Стоянова изобщо нямаше приятно излъчване. Зорка Първанова ми беше симпатична, изглеждаше интелигентна.
Деса Радева явно правилно са я спирали от изяви.
Обобщения на едро за почитателите на Радев......Ами далече не всички харесват мутри и простаци.

# 2 508
Винги са ми били странни коментарите , че Теа “пази” Наум и за това пътува  с него? Ужасно е времето в София , коя не би заминала при мъжа си на топло за месец ? Те са си като скачени съдове от сто години , явно така им харесва и се чувстват добре.

# 2 509
Usher
Скрит текст:

# 2 510
Това "мамче" като обръщение ми е много странно.
Теа си се възползва на макс от това, че поради незнайни причини Наум го бутат в телевизията. Много ясно че напористо ще се възползва от екскурзия покрай командировка на мъжа си. Нали за това е цялото им броене и напъване...

# 2 511
Нали казват, че Стоянова е прототипът на Селянска в "Мисия Лондон", сигурно е имала изцепки и тя
Може да се прочете Лияна Панделиева, от първа ръка за тази така финна дама какви ги е вършила, а Лияна е видна седесарка. Може да плюеме Радева, ама и тя е човек и има право на мнение, а това че не я харесват някои не  означава че не не може да си пише мнението.
Хубаво е да уважаваме различното!

# 2 512
Междувременно на официалната страница на Белия дом.
Скрит текст:
Коментарите са ужасно забавни, тъй като в Северното полукълбо няма пингвини - те живеят в другия край на света.
Това го мернах във фейсбук, но наивно помислих, че е колаж. А то...

Радева и Йотова с тия дантели, много ги харесват явно.

# 2 513
Точно Лияна е един “източник” - на всяка манджа мерудия, и то не винаги най-подходящата.

Вече има и жестоки мемета по повод на белия дом
Скрит текст:

# 2 514
Какво е казъл Соломон Паси при Цветанка, че БТВ излиза с позиция, че се е държал неприемливо? Thinking
Някой прочел ли е?

# 2 515
Tочно пък тази клюкарка Панделиева ще чета - човек без работа и на всяко гърне похлупак.

# 2 516
Може Наум да пази Теа, не сте ли се замисляли. Тя си е хубавка и ако я остави няколко месеца сама, ще я мисли и ще се притеснява.

# 2 517
Теа да го пази тоя охлюв?! Че той има сексапил на варен петел бе😂 Тя е 10 пъти по атрактивна. Двамата си се обичат и си им е хубаво заедно с детето, що това не е вариант?! И що да не идат с него, щом имат възможност, верно ще изтърват разкошната Софийска зима, ще се мъчат на тия плажове, ама нейсе саТба😅😂😂😂
И мамче не ме дразни, нормално обръщение си е, кво по различни от маци,, пиле, коте, бебче, любовче. Когато има малко дете, което мамосва по цял ден, прихваща човек. Аз името си бях забравила по едно време🤪

# 2 518
  • София
Да ви кажа, ако и моят мъж го пратят в командировка в Шри Ланка и имам възможност да отида, веднага стягам куфарите, пък ако ще всички да твърдят, че съм там, за да го пазя Grinning Добре си живеят Телешопови, според мен имат хармонични отношения, гледала съм клипчета, в които Теа периодично е някъде по женски със сестра си и майка си (и детето), та едва ли седи да варди Наум нон стоп.

# 2 519
Какво е казъл Соломон Паси при Цветанка, че БТВ излиза с позиция, че се е държал неприемливо? Thinking
Някой прочел ли е?
Не и давал да му задава въпроси, защото го прекъсвала. Тя обаче казала, че това не е монолог и той я заплашил, че ще напусне студиото. Така четох, не мога да го гледам този изкуфял дядка. Жена му настоявала да се извини на Ризова
Голям смях са сем. Паси

Общи условия

Активация на акаунт