Звездни Компромати - Януари 2026

• 194 075
  • 2 540
  •   96
Отговори
# 2 460
Не е тайна, че е била учителка. Горан Благоев се мъчи да направи селска интрига с тази "тайна", сто на сто е имал конфликт с Йотова. Обаче прокарващите интригата в темата да му кажат бързо, за да не се излага - в кв. Изгрев училище няма, някой го е излъгал по този въпрос. В Дианабад.

# 2 461
  • SF
На Десислава Радева й липсва финес. Застава като войник на снимките, чувства се неудобно.
В кежуал облекло изглежда също толкова нелепо, колкото и в протоколното. Този панталон е като латексов и съчетан с прозрачната блуза, опъната върху по-едрия корем, стои нелепо. И биткаджийската поза. Радев прилича на чичак, а клонингът между тях е неразпознаваем. Прилича по някакъв начин и на моята маникюристка.

# 2 462
  • Glasgow
Нали казват, че Стоянова е прототипът на Селянска в "Мисия Лондон", сигурно е имала изцепки и тя

# 2 463
Нали казват, че Стоянова е прототипът на Селянска в "Мисия Лондон", сигурно е имала изцепки и тя

Така е.
Тогава бяха три "дами на върха", ако имаше социални мрежи, АЕЦ Козлодуй щеше да работи само за българския интернет.

# 2 464
Не е тайна, че е била учителка. Горан Благоев се мъчи да направи селска интрига с тази "тайна", сто на сто е имал конфликт с Йотова. Обаче прокарващите интригата в темата да му кажат бързо, за да не се излага - в кв. Изгрев училище няма, някой го е излъгал по този въпрос. В Дианабад.
Интрига е защото в официалната автобиография на Йотова го няма този факт. И хората се питат защо...

# 2 465
Chris Pine
Скрит текст:

# 2 466
След като завършва в Софийския университет Йотова е работила учителка,но защо крият този факт – само те си знаят.

А на теб кой ти го каза " този факт'? И какво се променя, ако е била учителка, за което никога не съм чувала? Йотова не е избрана за президент. Усмихна и се късметът и се записа в историята. България скоро не би избрала жена за президент

Същото е и моето мнение.

# 2 467
  • sofia
Антонина Стоянова е образована жена с кариера, включително е била дипломат преди да стане първа дама. Не ми се връзва със Селянска.

# 2 468
  • Glasgow
Аз изобщо нямам спомени от Стоянов/Стоянова, но понеже много харесвам Мисия Лондон и съм чела тук таме за прототипите, тя беше Селянска, а Димо Гяуров- Варадин

# 2 469
  • sofia
Мисълта ми беше, че тя и г-жа Първанова са образовани жени с лични постижения и култура на поведение и стояха добре като първи дами.

# 2 470
Антонина Стоянова е прототипът, да.
Имайте предвид, че тогава бяха други години, сегашните политически съпруги-патрони на темата са направо на 1 процент като показност, много по-обрани са. Сега и семействата са държани по-встрани, за децата да не говорим, а тогава редовно се пускаха мазни сводки от типа "турският президент се обадил по телефона и слушалката вдигнало 9-годишното детенце на политика Х, което на брилянтен английски език без никакъв акцент разговаряло с чуждестранния президент, докато извика високопоставения си татко, и оставило у него възможно най-благоприятно впечатление."
В това отношение сега политическият ПР е направо на европейско и световно ниво, тогава беше оле-мале.

# 2 471
Във фейса постнаха снимка на дъщерята на Радев показваща среден пръст...

# 2 472
Channing Tatum на премиерата на "Josephine" по време на Sundance Film Festival
Скрит текст:

# 2 473
  • София
Десито Радева сега ще скъса синджира - очаквам тюл, кубинки, кожени дрехи, хеви метъл и статуси за гей котки Grinning
Антонина Стоянова и Зорка Първанова бяха значително по-интелигентни от г-жа Деси, няма място за сравнение. Моя роднина работеше със Зорка Първанова до мометна, в който стана първа дама и винаги е говорила с уважение за нея като професионалист и умерен, интелигентен и възпитан човек (това в периода докато работи в БАН). От Антонина Стоянова нямам много спомени, помня, че ходеше с едни капели, но жената е юрист, работеше по едно време в Световната организация за интелектуална собственост, и изглежда на светлинни години от Деси.

# 2 474
  • SF
Във фейса постнаха снимка на дъщерята на Радев показваща среден пръст...
Ама те много го саботират горкия човек! Дъщеря му показва среден пръст, жена му пуска песента Freedom. На добър час, ама...
Оставаше му още година като президент. Не мисля, че щеше да събере нужните гласове за още един мандат. От щаба му са преценили и са го посъветвали за този ход.

Общи условия

Активация на акаунт