Звездни Компромати - Януари 2026

• 196 324
  • 2 565
  •   74
Отговори
# 2 520
Много се е самозабравил Паси. Поведението му беше толкова грозно и цинично. Но явно има защо да се е самозабравил, за толкова години таланти не разбрах какво работи Соломон Паси, но се знае, че е несметно богат.

# 2 521
Да, така беше - аз го гледах. Защитаваше сламения премиер и воаяжа му в Давос - падна ми в очите.

# 2 522
Теа да го пази тоя охлюв?! Че той има сексапил на варен петел бе😂 Тя е 10 пъти по атрактивна.

Ами ето, ти го даваш обяснението - Наум насила я кара да тръгва с него, тя не ще, милата, вика кво ще правя в тая цигания, но него го е страх да не му я вземат!

# 2 523
  • София
А не може ли да присъства възможността те просто да искат да са заедно там, с детето си, защото смятат, че по този начин ще могат да прекарат време като семейство, вместо Наум да отсъства 2 месеца?

# 2 524
Dave Franco
Скрит текст:

# 2 525
  • SF
Ако можех, и аз щях да отида с тях, без да ги пазя.

# 2 526
Много се е самозабравил Паси. Поведението му беше толкова грозно и цинично. Но явно има защо да се е самозабравил, за толкова години таланти не разбрах какво работи Соломон Паси, но се знае, че е несметно богат.

Еврейска му работа, поредният.
Толкова са фалшиви, жена му също. Дори се лъже за дребни неща или по-скоро се изопачава (била от Пловдив,) да не говорим със сестра й как са влизали по училища и унита. Абе ....страшен елит.

# 2 527
Обрали Емануела-70 000 евро и бижута. Само,че няма взлом в апартамента във Студентски град.Браво! Каква финансова независима жена.

# 2 528
Ако можех, и аз щях да отида с тях, без да ги пазя.

JoyJoyJoyJoy

Не знам на кого му попречи, че Теа и детето отишли с Наум.
Мнозинството тук нямат нищо против, даже подкрепят! Една от малкото теми в темата с ясно заключение по обсъждания казус.

# 2 529

Еврейска му работа, поредният.
Толкова са фалшиви, жена му също. Дори се лъже за дребни неща или по-скоро се изопачава (била от Пловдив,) да не говорим със сестра й как са влизали по училища и унита. Абе ....страшен елит.
От Асеновград е. Даже помня, че дедо Соломон бил на ученическа/ студентска екскурзия там точно в деня, в който се е родила. Хвалеше се със снимка с надпис за ден и място. Намери си и той майстора на стари години. Доста любовници смени, ама тая златотърсачка го държи на къс повод. А със сестра и какво става? И тя от милионер роди на стари години, нали?

# 2 530
А коя е сестра й?

Асенговград и Пловдив са като Костинброд и София, туко виж са станали квартали.

# 2 531
Обрали Емануела-70 000 евро и бижута. Само,че няма взлом в апартамента във Студентски град.Браво! Каква финансова независима жена.
Певицата ли? Може ли линк към статията?

# 2 532
  • гр.София
Сестрата - близначка на Гергана Паси е Михаела, беше женена за Борислав Дионисиев, богат,доста по- възрастен, той почина. Имала съм бегло досег до нея и ми беше адски симпатична - ведра,любезна, непревзета.  Намирам я и за по- хубава от другата.
После я мернах,че  стана някаква клечка в Йетел.

# 2 533
Не бих искала да съм на мястото на жена му.

Май изобщо не й пука. Нали Андреа беше пускала едни пиянски съобщения на Кубрат, че й виси на вратата (и очевидно не е дошъл да четат любовна лирика) и иска да му отвори. Скоро беше, преди месеци.

Това не беше много скоро, преди 2 3 години
А относнк какво му харесват на Кубрат, сегашните може би милионите.
Но на Андреа не, защото когато беше с нея ря го издържаше и милиони не е имал.
За съжаление и е провален животът и живее в миналото

# 2 534
Михаела (бивша Калайджиева) е много приятен, ведър и възпитан човек.

Аз лично познавам Соломон Паси, без да ми е близък, и по принцип той изобщо не е избухлив и груб човек. Според мен от възрастта започва да не може да се въздържа и изпада в настроения.

Общи условия

Активация на акаунт