Звездни Компромати - Януари 2026

• 198 806
  • 2 581
  •   53
Отговори
# 2 550
  • Viena
Майко мила и Кристиан......

# 2 551
Кристиянка по скоро. 😁 Сори, не се сдържах.
Преди да прочета чия е снимката, възкликнах: я, това момиче толкова прилича  на сестра ми!

# 2 552
След като го коментираш е добре да дадеш линк.
Да, да ето линк. Не знаех дали е ок да споделям такъв тук:
https://www.youtube.com/watch?v=NaxD6qVPjuE

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 23:48 от Joana85

# 2 553
Кристиянка по скоро. 😁 Сори, не се сдържах.

Така има всички шансове за успех.

# 2 554
Хахах какъв английски само. ВеРРРРррри Гуд JoyJoyJoy  И децата ще научат такъв...

# 2 555
  • Glasgow
Хахах какъв английски само. ВеРРРРррри Гуд JoyJoyJoy  И децата ще научат такъв...
УеРаРю, Ирфан 🙃този стъклен дом нейната къща ли е, не мога да го изгледам цялото сега и ме гложди 😅

# 2 556
Където е по пижама и буди детето, вероятно е домът й.

После показва бъдещият й Бюти Салон, който ще бъде най-големият в Дубай. Брей! Колко рускини, колко камили ... издоиха, пък нашата не знам с какви финанси, но прави (и) нещо различно от ... дойни дейности.

# 2 557
Е, Палома изглежда страшно похабена и много зле.

# 2 558
Покажете я тая Палома, моля!
Камиларка ли е, не разбрах?

# 2 559
  • София
По-нагоре има линк към видеото на Палома.

Трудно ми е да различа тази госпожа от Моника Валериева, бих се заклела, че са едно и също лице.
Тя е странна в лице, но момиченцето е много сладко.

# 2 560
Изхабена, изхабена, колко да е изхабена?
Не повече от Моника  Валериева и киборгите с корекции от "Ергена".

Репоствам линка, поставен е в скрит текст и затова, може да се подмине. Линк не се поставя в скрит текст, според правилата.

# 2 561
  • София
Това беше трудно и за слушане, и за гледане. Потресаващ начин на живот. Sweat

# 2 562
А Палома в крайна сметка е разделена с Георги Конов, така ли? Интересно кой кого е зарязал? Все пак той голяма трагедия преживя, милата Гери...Връзката и породеното дете с тази девойка сякаш бяха като светъл лъч за него и трите дечица...

# 2 563
А Палома в крайна сметка е разделена с Георги Конов, така ли? Интересно кой кого е зарязал? Все пак той голяма трагедия преживя, милата Гери...Връзката и породеното дете с тази девойка сякаш бяха като светъл лъч за него и трите дечица...
Нещо за изневяра от негова страна си говореше.

# 2 564
Интересно е, че детето на Теа и Наум е в задължителна предучилищна, където от родители в съседни класове знам, че учителите не толерират отсъствия извън броя позволени. Кой знае как се чувстват родителите на съучениците й, които хем плащат немалка годишна такса за училището, хем внимават с почивките да не би детето им да изпадне в немилост.

Общи условия

Активация на акаунт