Звездни Компромати - Януари 2026

• 206 385
  • 2 688
  •   83
Отговори
# 2 535
Емануела в момента е с по-висок хонорар от Галена и Преслава , добре си изкарва .

# 2 536
Михаела държеше Коко Каменаров и той разчекнат между нея и Радина години наред не можеше да реши с коя да е.

# 2 537
Коко така здраво се държеше за шишето в кръчмата на Шейново абсолютно всеки ден, зачервен от обед, че кога му е оставало време за две жени - не знам 😁

# 2 538
В крайна сметка остана с Радина.

# 2 539
Да, от Асеновград са, но  госпожата Паси твърди, че е от Пловдив. Михаела, на която до голяма степен се дължи образованието им, я виждам по работа и е доста приятна.

# 2 540
Някой видя ли началото на канала на една ваша любимка тук (от форума я знам), Дубайска принцеса, Палома?
Не знам дали е удачно да качвам линкове към канала , но вчера ми попадна едно видео с нея, "24 часа с мен'- ами госпожата (ако наистина вече е екс), доста висок стандарт поддържа, детегледачки, някакъв странен стъклен апартамент, приличаше на хотел. Луксозни джипове, нов бизнес, салон за красота... Детето само го отмяташе, за по 5 минути на ден и го предаваше на лелята, която го гледа. Не че съм учудена.

# 2 541
След като го коментираш е добре да дадеш линк.

# 2 542
  • Viena
Обаче Нети днес при Дикова изглеждаше супер свежарка за 50-годишна. Ясно е, че само с фейс йога няма как да стане, но е добре.

# 2 543
Обаче Нети днес при Дикова изглеждаше супер свежарка за 50-годишна. Ясно е, че само с фейс йога няма как да стане, но е добре.

Нети не излиза от една известна клиника.
Всичко си има-ботокс, филъри.
Тя не го е крила.

# 2 544
Нети доста подобрения прави по себе си и повечето са безплатби с цел реклама в ТикТок. Последно така някакви фасети рекламираше при някаква стоматоложка.

Близначките Калайджиеви са много напористи, носи им се слава. Навремето като приватизирали БТК Михаела с един парашут са я спуснали на важна позиция тогава в новия Вивател, без конкурс, досещайте се как.
А то впрочем каква жена ще спи с човек, чиято съпруга в същото време е изоставена болна и се бори за живота си? Това за казуса с Каменаров.

# 2 545
  • София
Някой видя ли началото на канала на една ваша любимка тук (от форума я знам), Дубайска принцеса, Палома?
Не знам дали е удачно да качвам линкове към канала , но вчера ми попадна едно видео с нея, "24 часа с мен'- ами госпожата (ако наистина вече е екс), доста висок стандарт поддържа, детегледачки, някакъв странен стъклен апартамент, приличаше на хотел. Луксозни джипове, нов бизнес, салон за красота... Детето само го отмяташе, за по 5 минути на ден и го предаваше на лелята, която го гледа. Не че съм учудена.
Аз го пуснах за малко, потресена съм от английския и - не знам дали и аз не звуча така, но очаквах от жена, която живее от доста години в Дюбай да говори малко по-добре Grinning Също, изглежда доооста зле в лице, една ръбата такава, с кофти устни.
Нети миналата седмца я гледах в театрална постановка - много добре изглежда, но нито беше подходяща за ролята си, нито ми хареса постановката.

# 2 546
  • Glasgow
Заедно ли са пак Каменаров и Радина? Такава красива и фина жена👑

# 2 547
С Гергана Паси (Грънчарова тогава) посещавахме една и съща клиника по репродуктивно здраве, при една и съща лекарка, преди много години. Засичали сме се многократно пред кабинета, естествено тя влизаше директно за часа си, не е седяла в чакалнята. Но за едни изследвания чакахме заедно пред лабораторията. Много надменно държане, нервничене, че се налага да чака, пуфтене, въртене на очи, студени погледи към обикновените нас. Иначе е фина и хубава жена.

# 2 548
Обрали Емануела-70 000 евро и бижута. Само,че няма взлом в апартамента във Студентски град.Браво! Каква финансова независима жена.
Певицата ли? Може ли линк към статията?
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22155403

# 2 549
Време е за българската селекция за "Евровизия". Часове преди грандиозното шоу - Кристиан Костов говори пред БНТ.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт