Звездни Компромати - Януари 2026

• 205 851
  • 2 688
  •   108
Отговори
# 2 595
Това ми хареса:
Скрит текст:

Дано е така, Роки и дано да ти се връща подобаващо🙌
За Риана чета как публиката й негодува : “Единственият албум, с който ни удостояваш от години, е семейният.”
Сега й се паднало, нека разгръща семейния албум. Пък после да избухне с готини парчета. Които не е задължително да са захаросани обаче…
Времето ще покаже.

# 2 596
А какво лошо има в това, ако Теа е домакиня? Въртяла се около мъжа си... Те са семейство, защо да не се върти?
От тези разбирания, че има нещо лошо в това да переш и готвиш, съвсем се извратиха нещата.
Няма нищо лошо да переш, готвиш и чистиш, ако го правиш за семейството си. Със сигурност Теа получава необходимото уважение, отношение и внимание от Шопов. Може въобще да не е мой тип като мъж ( визуално и като излъчване ), но мисля, че е добър съпруг и баща. И щом Теа си го харесва, супер. Нека са задружни, да пътуват заедно, да си чистят, да си готвят, да си ремонтират, да си припечелват пари, да са истинско семейство.

# 2 597
Венсан Касел е силно отслабнал, може би болен. Не е само остаряване.

# 2 598
Ох, не знам каква е тая мода, но Венсан и приятелка изглеждат все едно току що са свършили работа на строеж, където са зидали и шпакловали, копали канали или нещо подобно. А пък Александър Скарсгард с това екипче все едно отива да играе казачок в читалището в Петрозаводск.

# 2 599
Wiz Khalifa
Скрит текст:

# 2 600
Между другото разликата между Венсан и Нара е същата като между Вуйчо и Валерия и в момента Венсан не изглежда по-добре от Вуйчо ви Simple Smile

# 2 601
E, да ама Венсан е в пъти по-интересен, артист, човек на изкуството, зведа и т.н. Сигурна съм, че ако те принудят да избираш между двамата, ще вземеш Венсан Wink

# 2 602
Любимецът на дамите тук, Дамиано:
Скрит текст:

# 2 603
Венсен просто вече е стар. При вуйчето има нещо извратено, което отблъсква. Тоя напън да е голям мъж, но толкова силно да прозира, че ... нале, няма да го пиша сещате се. И това е отврат. Не става дума само до възраст или фитнес наклонностите му или младите момичета.
Чичо-дядко също е фитнес деденце, което се пери, смешен ми е, но не ме отблъсква в контекста на вуйчо.

# 2 604
E, да ама Венсан е в пъти по-интересен, артист, човек на изкуството, зведа и т.н. Сигурна съм, че ако те принудят да избираш между двамата, ще вземеш Венсан Wink

Ох нямам никак такива наклонности, ама ако трябва да избирам между тия двамата, взимам Нара 😂

# 2 605
Като клошари са.. ама ако го окъпя и облека, малко повече да хапва, пак него ще зема пред любимецът ви по горе.

# 2 606
За мен и двамата са прекалено възрастни Simple Smile Обаче Нара по я разбирам.

# 2 607
Morgan Freeman
Скрит текст:

# 2 608
С удоволствие се върнах назад във времето със спомени за тези талантливи мъжкари:
Скрит текст:

И аз не харесвам нито Дамиано, нито Венсан.
Мой стил са по-скоро Guillaume Canet и Jean Dujardin:
Скрит текст:

Гийом

Жан
Въпрос на вкус, всичко е строго индивидуално.

# 2 609
Теди Кацарова на почивка (на колко години е тя, знае ли някой?)
Скрит текст:

Орлин Горанов и съпруга и те на почивка
Скрит текст:

Госпойца Банова пак се заснела с някакъв известен
Скрит текст:

Дарчето
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт