Звездни Компромати - Януари 2026

• 216 205
  • 2 800
  •   9
Отговори
# 2 700
  • Наблизо
Конституционната ни съдийка.

# 2 701
  • Mediterraneo
Аз си имам нов любимец, с откровено петъчен вайб- Джейми Кембъл
Скрит текст:

Заслужава внимание Heart Eyes

# 2 702
  • Наблизо
О аз много го харесвам,и е добър актьор.Има вайба на Джони.

# 2 703
Ангелско лице и нагъл поглед. Много е добре! Благодаря, че споделихте.

# 2 704
Не знам дали се брои за звезден компромат, но по всичко изглежда, че Азис ще е член на журито в "Като две капки вода" тази година: https://fb.watch/ESTSAGJF_u/ .
Първо, Маги Халваджиян адски олеква (не отсега, разбира се), защото от "в това предаване никога няма да чуете чалга" премина в годините всяка втора песен да е чалга, както и да се канят всякакви посредствени певци от жанра, които нямат дори средно музикално образование, но да кажем, че те поне са били с нещо актуални, предизвиквали са интерес. Но за мен да се поставя човек в журито, който няма нито музикално, нито актьорско образование, камо ли пък да разбира нещо от имитации, тотално го закопава. За мен специално Азис отдавна дори не е актуален за широката публика или пък за сегмента 18-29, не разбирам мотивацията да му се дава национален ефир в праймтайма. Изобщо тази конфигурация - Веселин Маринов, Фънки, Хилда Казасян... и Азис - майка плаче, грамофон свири.
Имаше един сезон с Виктор Калев, не знам защо не се спогодиха за постоянно място - актьорско образование, занимава се с пеене и то точно с имитации, все пак журито има само един снимачен ден, но да...

# 2 705
На мен пък ми писна да слушам хапливите и обидни коментари на Фънки и мазненето на Хилда.

# 2 706
  • Пловдив
Фънки много ми хареса в рекламата Grinning

# 2 707
  • София
Може ли някой да обясни защо Дара е облечена така в На кафе?

# 2 708
Тя навсякъде е облечена, меко казано, странно...

# 2 709
  • София
Ариана Гранде за Vogue Japan
Скрит текст:
Мел С за The Sunday Times Style
Скрит текст:
Пенелопе Крус за W Magazine China
Скрит текст:

# 2 710
  • Наблизо
Ариана Гранде се е взела много насериозно за Одри Хепбърн.Минала е оттам,прилича на тия на Холивуд Булевард,които са облечени като Мерилин,ама с по-скъпи костюми.

# 2 711
  • SF
Може ли някой да обясни защо Дара е облечена така в На кафе?

А косата добре ли е?
Преекспонирана овърсайз мода. Получи комплименти за тоалета си и особено за косата. Всъщност цялостната й визия е извън стандартите, но понеже е артист, млада и хубава, може да си позволи изчанчености.

# 2 712
Събирането на Spice Girl е яко кризисен PR. Явно друго не са могли да измислят 😀 А не беше ли точно Виктория, която отказа преди години да застане на една сцена с другите момичета

# 2 713
И Виктория отново с една кисела и измъчена "усмивка". Мел С ми е любимка.
Азис може да е неприятен, но е много добър имитатор. Успя да направи Лили Иванова 1:1, а и не само.
Дара вече се чуди с какво да е интересна. Това сако ще е голямо в раменете и на Арнолд на младини, какво остава за не много високата Дара, сигурно я прави стройна като табуретка. Перуката и също е нелепа.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 12:09 от #Frozen#

# 2 714
На Ариана Гранде това ли й е истинското лице, родното де? Прилича ми на аниме, не знам дали е търсен ефект. Нещо хем азиатско намирам, хем май е латина. Обаче, физиономията й  ме смущава всеки път като я видя.

Общи условия

Активация на акаунт