Звездни Компромати - Януари 2026

• 221 041
  • 2 868
  •   63
Отговори
# 2 820
Гари Барлоу е сигурно единствения без мега сериозни зависимости от цялата бивша група. Самия Марк дълго време е бил алкохолик, вида му е дори приличен предвид миналото

# 2 821
Марк доста отдавна отказа алкохола, 2009-2010 някъде и оттогава не се е чуло повече да употребява. Той спечели Биг брадър през 2002 г. и тогава беше във фантастична форма, въпреки че е прекалявал с алкохола.
Гари споделя, че обича да си пийва червено вино, но той много внимава какво яде, че всичко много му се лепи, а и тренира много.
Човекът със зависимостти в Тейк Дет беше Роби. Добре, че се взе в ръце.

# 2 822
Сега проверих за Сиднито и нейните сЮтЮени - надписът Hollywood e на общински терен, Griffith park, но достъпът до него е през частни имоти. Самият надпис обаче е ограден и охраняван и достъпът до него е забранен. Помня, че снимки правехме от поляните на Griffith park, но видимостта не е добра и не ставаше кой знае каква снимка
(надписът остава високо). Но то нарочно няма достъп до него, за да не си провеси всеки гащАта за реклама.

Сидни не е най-светлата крушка в лампата, ми се струва.

# 2 823
Гари Барлоу изглежда чудесно. Вярно е склонен към напълняване, но явно се старае да е във форма. Марк Оуен беше едно време с детинско излъчване, не съм го виждала от тогава, не остарява добре. Хауърд беше симпатяга навремето, много изморен и запуснат изглежда сега.

# 2 824
Дебютната колекция от кутюр DIOR в Париж
Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/DT_tBEBkaOF/
https://www.instagram.com/p/DT_Je9jEXKd/

Виктория Бекъм благодари за ордена рицар на изкуствата, с който беше удостоена за почти 10 годишния и принос в дизайна и модата ..
https://www.instagram.com/p/DT_atfyjdpe/

# 2 825
Ами, те всички вече са над 50 и отдавна вече не са момчета. Нормално е да изглеждат повехнали, възрастта много или малко си личи.
А Хауърд е спортяга, обича шоколад, но и тренира доста, особено пък сега, когато им предстои турне.

# 2 826
Починал е Личо Стоунса (Илия Караянев) - един от най-известните китаристи в България. Свирил е в Тангра и в едни от първите рок групи в БГ, с оркестъра на Лили Иванова (с която са гаджета три години). Колоритна личност и важна фигура за музиката в България и естествено - рока.

# 2 827
  • София
Ами, те всички вече са над 50 и отдавна вече не са момчета. Нормално е да изглеждат повехнали, възрастта много или малко си личи.
Е, аз не съм обсъждала възрастта им, а нелепите прически на двамката. Гари си е супер.

Тая пък Сидни Суини както ми е неприятна, с развяващите се сутиени ми стана още повече.

Днес съм много положително настроена. Joy

# 2 828
  • Наблизо
аресва ми много колекцията на Диор.Много пролетно,цветя разцъфват.Красиво.

# 2 829
“Florals? For spring? Groundbreaking.” - казваше незабравимата Миранда Пристли 😊❤❤❤

# 2 830
Според мен въпросната снимка на Азис е генерирана с AI. Не че на някой му пука и да не е, но той в това отношение си е като Венета.

# 2 831
  • Viena
Азис е качил сега снимка с доктора,ама нещо ми е странна.

# 2 832
  • Glasgow
не е лошо докторчето 😇

# 2 833
Като клонинг без веждаци Simple Smile

Имаше една дето се беше женила сама за себе си... не знам...

# 2 834
Азис е качил сега снимка с доктора,ама нещо ми е странна.

Нещо много на AI мяза тази снимка GrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт