Звездни Компромати - Януари 2026

• 224 484
  • 2 906
  •   53
Отговори
# 2 895
Жената на Бачорски е пуснала сторита и търси информация за лечение на напреднал стадии рак..
Тя от седмици пуска такива запитвания. Интересно защо Бачорски не  й споделя сторитата... Изглежда отчаяна и търси съвети в инстаграм, а мъжът й има многократно по-голяма аудитория от нейната и шансът е много по-голям. Той обаче продължава да е фокусиран да рекламира бизнесите на Пееф и да пуска други тъпи реклами.

Видях и аз.Освен суетна, простовата провинциалистка, Атанаска се показва и като здравно неграмотна. Какви са тези въпроси, какво смята, че гладолечение, билки, кристали и баене ще помогнат на терминално болен, Проста жена. Имах такъв случай в семейството и ме побърква невежествето.
Ама иначе на марките е сила, много тъжно.

# 2 896
  • sofia
Жена му на Азис и у тях си ходи по операционно екипче, голям хирург е явно, не ги сваля тия дрехи и с тях се жени😁

# 2 897
Giorgio Armani Privé fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Diane Kruger и Norman Reedus
Скрит текст:

Michelle Pfeiffer
Скрит текст:

Nicky Hilton
Скрит текст:

Poppy Delevigne
Скрит текст:

Kate Hudson
Скрит текст:

# 2 898
Мишел е на 67!!!! Невероятна!

# 2 899
Мишел е уау.

# 2 900
Мишел е още невероятна! Дали си е правила нещо не знам, но не си е сменила фейса като Шарън. Прекрасница!
Кейт с тези уши.. 😁

# 2 901
Жена му на Азис и у тях си ходи по операционно екипче, голям хирург е явно, не ги сваля тия дрехи и с тях се жени😁
ТИя дрехи зелени на жена му на Азис сигурно ли е че е хирург? Защото сина ми със същите, но в друго "село" преди 5 години беше медицинска сестра. Този цвят точно и това екипче точно показваше специфичната квалификация в конкретната болница. Странно как на друго място в тези одежди хирург....

# 2 902
Е, хайде сега. Не лъже като циганин.

# 2 903
Ама Василка се е омъжила, защо го "жените" Thinking

# 2 904
Във Флорида хирурзите са в зелено.
ТИя дрехи зелени на жена му на Азис сигурно ли е че е хирург? Защото сина ми със същите, но в друго "село" преди 5 години беше медицинска сестра. Този цвят точно и това екипче точно показваше специфичната квалификация в конкретната болница. Странно как на друго място в тези одежди хирург....

# 2 905
  • Viena
Азис твърди,че либето му е сърдечен хирург и има няколко собствени клиника...моля..моля😅😅😅😅

# 2 906
Явно във всеки щат са различни. При нас са лилаво-сини.

Общи условия

Активация на акаунт