Звездни Компромати - Януари 2026

• 263 293
  • 3 367
  •   14
Отговори
# 3 300
Катето е толкова досадна и никне отвсякъде, че с каквато и прическа да се появи- все тая. Тя дефакто е най-набедената за звИздЪ с един филм цял живот…

# 3 301
Катя Евро я помня само от "Оркестър без име". Много ми харесва там като млада, но и аз обожавам български филми от този период. Сега ми е неприятна. Обаче пък, незнайно как, синът й започна да ми става симпатичен. Често попадам на предаването, което води и има доста добри попадения.

# 3 302
Сашо Кадиев е интелигентен, има страхотно чувство за хумор, самоирония и много бързи рефлекси, които го правят перфектния водещ на забавно предаване. В комбинация пък с Милица Гладнишка са направо непобедим тандем.

# 3 303
Петканови по двойки с децата🥰
Скрит текст:
Ами много са симпатични! Браво за това, че са над нещата и децата им растат обичани и задружни!
Само на Богданска избора за мъж, хич не ми допада, ама явно си е щастлива с него.

# 3 304
Симпатична ми е, харесва ми как играеше в Gossip girl. Смятам, че е много гадна постъпката на бившия й съпруг.

Kelly Rutherford на Marc Cain fashion show по време на Седмицата на модата в Берлин
Скрит текст:

# 3 305
Готини са Петканови, децата още по-готини.
Супер е оплезената снимка - весели, забавляват се, радват се. Нищо лошо не виждам в нея. Не е и единствена, вижда се, че на другата всички са с нормални физиономии и е ясно, че оплезената е просто за шега и забава.

# 3 306
  • София
Супер са Петканови - много са усмихнати, а детето им е голям бонбон. На Глория момиченцето също, страшен сладур е Анабел.

# 3 307
Катя Евро я помня само от "Оркестър без име". Много ми харесва там като млада, но и аз обожавам български филми от този период. Сега ми е неприятна. Обаче пък, незнайно как, синът й започна да ми става симпатичен. Често попадам на предаването, което води и има доста добри попадения.

Вярно ли беше, че Катето останала без пенсия, помня нещо се ожалваше или бъркам?!
Как без пенсия, тя нали е работила всички тези години, оставете прословутия Оркестър без име, моделка ли, какво ли.

# 3 308
  • София
Май няма интерес към "Мелания" и в България, хора споделят празна зала с нула продадени билети :

Скрит текст:

# 3 309
Тръмп не само изнудил Безос да плати и рекламира филма, а даже и да плати хонорар на Меланито 😁.

# 3 310
Е, как така празна зала, а колко фенове има Мелания тук Simple Smile

# 3 311
Calvin Klein, 83г, и гаджето 36г модел на среща (date night)
Frowning
https://www.instagram.com/reel/DRoVd4PjlUd/?igsh=OHhlZ3AybmxiY3gy

# 3 312
Е, как така празна зала, а колко фенове има Мелания тук Simple Smile

И аз това щях да казвам, по един билет не си ли купиха 😁

# 3 313
И аз я харесвам, ама чак такава жертва-тц!😁

# 3 314
Вуйчо ви и Валка на бели пясъци
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст: