Звездни Компромати - Януари 2026

• 263 225
  • 3 367
  •   15
Отговори
# 3 345
# 3 346

Те на Малдивите никога не са виждали жилетки с тежести и нямат ни една там за нуждите на почиващите, та всички си носят, мда...

Е, то тя се е “похвалила” че си носят жилетката. Освен нея и един куп други щуротии.
Те с техните пари и частен фитнес биха си наели, но като им е толкова капацитета да се правят на интересни.

# 3 347
Naomi Campbell
Скрит текст:

# 3 348
На каква гледка Вуйчо прави любов...
Сигурно на такава гледка всичко се преглъща, но няма как да знам ние които гледкаме панелки Grinning

Скрит текст:

# 3 349
Отмъщението на стилистите Joy

# 3 350
Ако не знаете какво сте пропуснали - Банда Банда тези дни получи доставка от Япония на дъска за рязане и ни я показа, но не снима ънбоксинг на посудата . Понеже нейният приятел не е случаен и посредствен, поръчал посуда от далечна Япония. А Бандата понеже не откъсва поглед от old money pinterest-а се готви да става Степфордска съпруга и скоро ще ни споделя и рецепти за готвене...Но едва ли ястията ще са мусака и супа топчета, нали разбирате - не се мачва с дъската за рязане от Япония.
Скрит текст:

# 3 351
Банда Банда да не е бременна....
Това коремче има ли го или така изглежда от пуловера?

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 20:57 от monii

# 3 352
А Вуйчо наистина ли се казва Ваньо, а не е Иван?

Прическата и цвета на косата на Пипи е умишлено направен да се доближи до тази на майка й - тя не се ли носеше дълго време така?

# 3 353
  • Glasgow
На Сара Фъргюсън са я докарали.

# 3 354
Поне на Теди Кацарова ѝ признавам, че въпреки дебелата сянка на мама, под която се намира цял живот, не реши да ѝ копира прическата.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 20:57 от TuЛи

# 3 355
А на Пипи наистина ли е така несъразмерно голяма главата спрямо тялото или е от операторското "майсторство"?

# 3 356
  • Пловдив
И аз се зачудих...само глава в екрана Grinning и мн.слаба ми се струва...

# 3 357
А Вуйчо наистина ли се казва Ваньо, а не е Иван?

Според регистъра на фирмите е Ваньо.

# 3 358
На каква гледка Вуйчо прави любов...
Сигурно на такава гледка всичко се преглъща, но няма как да знам ние които гледкаме панелки Grinning

Скрит текст:
Всич-ко!
Съпругът ми на Малдивите прояде банани, като преди това получаваше позиви за повръщане 😁😎🇲🇻

# 3 359
Валка много гальовно говори за Вуйчо
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт