Покрив на гараж

• 237
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, ще покривам гараж с воалит. Бетонна плоча е и си има малък наклон. Някой знае ли какво е препоръчително да се постави под воалита, за по-висока издръжливост? Склонен съм да похарча повече, но да е трайно, а не да кърпя през година-две.
Благодаря!

# 1
  • София
Битумен грунд на суха и чиста плоча, после sbs мембрана, ама си трябва газо- пламъчно полагане.
Никакви пирони и работа на хубаво време.

Има и скъпи опции, но си трябва професионално полагане.

# 2
  • Между гори и планини
Ние сложихме метални листи които приличат на керемиди., под тях има дървена скара и за няколко часа мъжът ми ги сложи.
Ето така изглежда.

# 3
Благодаря за мненията! Това с ламарината ще да е най-здравото, но трябва да се пипне и хване добре дървената скара отдолу (дупчене в бетона, анкери ...). Не ми изглежда като работа за всеки - това съм го виждал на гаражи без плоча от горе. Като че ли по ми пасва варианта с битум и воалит.

# 4
  • Между гори и планини
Вероятно. Мъжът ми направи дървена скара, като за покрив на къща, защото в началото мислеше да реди цигли. Обаче се спря на ламарината. Отдолу има и найлон за всеки случай и е хваната здраво. Сложили сме този покрив преди почти 10 години и не е мръднал, а живеем на място с много сняг, лед и порои.
Битум сме сложи като покрив над кладенеца. Доста бързо старее от големите температурни амплитуди които има в България.

Общи условия

Активация на акаунт