Сушилнята - Всякакви въпроси и отговори - Тема 29

• 2 437
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря 😊

# 106
Най-добре се обадете на сервиза да върнат обратно тези болтове на местата им и не я ползвайте до тогава. Не е ясно какво сте развили. Свалете си книжката и погледнете отново. Аз лично нищо за никакви болтове не видях, пък и сушилните нямат. За тях е важно да се поставят, да се нивелират, да се изчака известно време преди да се пусне (при вашата 4 часа), да се проверят филтрите и да се включи. При работа да имат достатъчно достъп на свеж въздух.

# 107
Това би трябвало да е упътването.

Candy ROE H9A2TCERX-S

# 108
Здравейте от 2 месеца имам бош 8 серия, сложил съм я на остъклена тераса понеже нямам другаде място в апартамента. Обикновенно само натискам компчето за стартиране и я оставям да си работи, този път обаче малко след това изпилка няколко пъти и аз се върнах да проверя какво не е наред, беше изписала грешка е:60 -09. Вече съм се свързал със сервиза, но те ме предопредиха, че ако не установят повреда трябва да си заплатя разходите им. Та въпроса ми е може ли причината да е тази, че е на терасата и някой от компонентите се е развалил в следствие на студеото време ?
Благодаря !

# 109
  • На брега на реката
Колко са градусите на тази тераса?

Сушилнята не бива да се постава в помещение в което Т пада под +5 С.

Може да Ви кажат, че Вие сте си виновни, поставяйки я в неподходящи условия.

Чистени ли са филтрите? Има ли достъп на въздух?
Изключи от контакта за 15 мин. и опитай пак.

# 110
Здравейте от 2 месеца имам бош 8 серия, сложил съм я на остъклена тераса понеже нямам другаде място в апартамента. Обикновенно само натискам компчето за стартиране и я оставям да си работи, този път обаче малко след това изпилка няколко пъти и аз се върнах да проверя какво не е наред, беше изписала грешка е:60 -09. Вече съм се свързал със сервиза, но те ме предопредиха, че ако не установят повреда трябва да си заплатя разходите им. Та въпроса ми е може ли причината да е тази, че е на терасата и някой от компонентите се е развалил в следствие на студеото време ?
Благодаря !
Естествено, че могат да кажат. Работният диапазон е при температури на околната среда в диапазона 5-35 градуса.
Тях не ги интересува дали имаш място или нямаш. Важното е да инсталираш и използваш уреда правилно.

# 111

След всеки цикъл чистя 2та филтъра.

Днес сложих тернометър на терасата показва 7 градуса

Друг е въпроса, че искаше да пусна програма за грижа на уреда след последното сушене. Опитах се да пусна въпросната програма без успех изписа отново споменатата грешка.

Опитах и изключването от захранването и то беше без успех.

# 112
Скрит текст:

След всеки цикъл чистя 2та филтъра.

Днес сложих тернометър на терасата показва 7 градуса

Друг е въпроса, че искаше да пусна програма за грижа на уреда след последното сушене. Опитах се да пусна въпросната програма без успех изписа отново споменатата грешка.

Опитах и изключването от захранването и то беше без успех.
[/spoiler]

Авторе, задължително премести сушилнята от терасата преди посещението на сервизните техници.

# 113
Здравейте,
В процес на търсене на нова сушилня съм
В момента съм с Веко, с термопомпа, върши работа, но вече морално остаря, по-шумна е и повече време е цикъла на сушене.
Та с оглед на тези неща търся по-добра опция, колебая се между Бош 6 серия и Miele-по-ниския клас, бюджет около 850 евро(1700лв)
Това последно гледах, моля за мнение и насоки
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-tca230wp-active-7kg
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wqg14501by-9-kg-termopom … leaning-condenser

# 114
Здравейте!
Днес си взех сушилня AEG TR838H4CE. Моля тези, които я имат да ми дадат съвети относно използването й: за какво да внимавам и изобщо всичко, което сте научили извън ръководството за употреба, а от собствен опит с нея.Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт