Съпруги на военнослужещи - 35

• 5 073
  • 275
  •   2
Отговори
# 270
  • Пловдив
Баба шарка обича топличко и сладичко.
Когато кака Дзвер пипна варицела, трябваше да я мажа с ментолов спирт и едно прахче/пудра някаква/, което ми забъркаха в аптека.
Но тя имаше сигурно 10 пъпки.
Спокойна нощ от мен.

# 271
И аз съм чувала това с виното. Наскоро ЛЛ го каза на едно приятелско дете. Ако е до два дни от първите пъпки може и ваксина да се сложи - по-леко се карало и превантирало появата на херпес зостер на по-късно години. Като мехлем - Осмофорс  помогна на приятелчето (успокоявало много).  Да минава леко!

# 272
Мис Ю, леко да отминава.
Зимно стайно цвете ...

Лека и сладки!

# 273
Мис Ю да минава бързо! Мойте диваци я изкараха много леко,без Т и без мн пъпки на тях това с виното не помогна. Аз я залепих на стари години от каката,но като цяло и при мен мина добре. Не ние сърбяло никога. Мажех с фенистил и спирт само. В моя край се меси содена питка и се маже обилно с мед,слага се до леглото на болния да преспи и на другия ден се хвърля на чужд синур. Да си ходи баба шарка блага и медена.

# 274
"Единственото реално нещо е настоящият момент. Не го пропускай, защото в него е животът."
Добро утро ☕️🤍❄

# 275
  • София
Закъснях за кафето на МИС Ю, но преди малко пих липов чай. Много го харесва.
Внучката вече е добре, яко изгладняла. Снощи как се е радвала на пържено яйце и препечена филийка - царска вечеря според нея.
И на мен ми омръзна почивката, та днес готвя.
Това е при нас.
СГГ, това твое цвете ли е?
Желая ви усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт