Съпруги на военнослужещи - 35

• 5 005
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Добро утро...☕🍀🫣
Успешна седмица на всички!

# 257
  • София
Добро утро, прекрасни!
За сега все още привет от Пирогов! Мина визитацията - нахълтаха десетина души и "главния" започна да се разпорежда - пълна кръвна картина, наблюдение и изписване утре. Нали сте приети в събота? Коригирах разпорежданията - приети сме в петък следобед, кръв взеха вчера. Излязоха и нищо повече не казаха. Чакаме второ разпореждане.
Ние сме на топло, но като гледам какво е на вън...
Обличайте се и ходете внимателно.

# 258
  • Пловдив
При нас времето е меко, вече на вали. Предполагам, че до довечера една немалка част от снега ще се стопи. Но поне поизчисти въздуха

Маги, Яворите се покрай реката след с. Първенец.
А за бебка - нещо мама и тати не се справят добре с оригването след хранене, ако питаш мен. Но те си знаят.

Мен ме завъртяха понеделнишките задачи, а е и началото на месеца и е малко натоварено.
Прекрасен ден на всички.

# 259

Flo 51, учител в училище съм, в детска градина работи dimitrova8002.

# 260
  • София
Привет, от дома!
Изписаха ни, но епикризата ще бъде готова утре. Добре, че отрекоха възпален апандисит и детето се размина с операция.
ДУНДИ, ами помогнете на младите родители. Стига да искат да ви чуят. От къде да имат опит? Това бебе е тренировъчно. За следващите вече ще знаят.
СГГ, объркала съм се. В кой клас си? Grinning
Приятна вечер.

# 261
Лека 🌃!
Flo 51, 5-7 кл. преподавам.

# 262
Добро утро!
Една позната беше изразила във фейсбук мнението си, че не било ок да си постваме лалета, китки и т.н. и искаме да е пролет, било още зима, имало време до 21.03. когато била настъпвала пролетта.... Честно казано малко се издразних....някой да ми казва какво да искам и какво не .. ами сори, ама всеки има право да си харесва или не харесва нещо - в случая зимата.... Затова днес с кафето-зюмбюли... Да ви е свежо и цветно! 🌞

# 263
Добро утро!

# 264
  • София
Добро утро,
СГГ, тоз шеф е учил в Немската в Пазаржик,  да знаеш.
Аз днес се излежвам. В 10 сме на сделка за гараж и после ще пием по една студена вода (винаги правим така при големи покупки - да сме си изпили студената вода, пък от там да е на късмет). Но около нас се разширява зоната и си беше необходимо сдобиването с my precious 😆.
Мис Ю, това с лалетата ме утепа... ама и ние в дванадесетокласната имаме една мацка, която не се беше развихряла от ковида да пише и от вчерапни залшва с размисли и страсти, как ако учиш за лекар държавна поръчка,  после трябва за една година да си намериш работа, тук в България и ако не, държавата те праща някъде, където прецени - 10 години да си изплатиш обучението и да се грижиш за "разградските баби и да ти носят баница". , а не да хващаш чужбината... Добре, че някои хора не са политици, ама то и сред тях има луди експериментатори. Току виж забранили картинки на лалета през зимата (аз и сега си купувам от Лидл за вазата)

# 265
  • София
Добро утро, прекрасни!
Започваме добре деня. От МИС Ю - кафе със зюмбюли! Чудесно. Утре сложи някоя друга китка - по твой избор! Grinning
ОТ СГГ - широка усмивка. Няма празно в природата. Grinning
От МАГИ - размисли и страсти, които много ми допадат! Hug
Аз се боря с документацията, защото се бях засилила, но почивката в Пирогов ми обърка плановете. До където успея, до там.
Желая ви хубав ден с усмивки, с аромат на зюмбюли и с настроение! Heart

# 266
  • Пловдив
Да се включа и аз.
Фло, плановете са за това, за да бъдат нарушавани.
Мен ме завъртя работата, след малко отлитам по задачи из града.
МисЮ, да си гледат работа тези с лошото настроение. Ние пък харесваме китки и аромат на кафе.
Надявам се днес зимата да свърши или поне така казва синоптикът. Пък ще видим.
Прегръдки от мен. ПРекрасен усмихнат ден на всички.

# 267
Хайде включвам се да се похваля ли, да не се ли... Дойде и у нас варицелата... Сега я взехме госпожицата и вика имам 4 пъпки, та наистина, утре сме на лекар, а мама излиза в болничен тази седмица. Ще ви навестявам по-често 😂
Ако някой от вас знае някой трик или нещо от опит с варицелата, приемам съвети за сърбежи и по-леко минаване... ☺️

# 268
  • София
МИС Ю, преди много години естествено и моите деца се сблъскаха с варицелата. По закона на Мърфи татко им отсъстваше, а двамата с Т 39. Извиках съседката, възрастна жена. Тя дойде с шише червено вино. Даде им по една лъжица и само след половин час избиха пъпките и Т спадна. Това не съм го учила в Медицинския. Това е от бабините илачи. Сега знам, че има разни мехлеми и спрейчета. Обясни на Кати, да не се чеше, защото ще останат белези. Дано мине по-леко.
От мен лека нощ и прегръдки. Hug

# 269
Фло, свекито и тя ми каза това с виното...за сега няма температура, инструкции по чесане е получила, спрейчетата са заредени.. утре ще се чуем с лекаря и така... И това ще мине! ❤️
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт