Съпруги на военнослужещи - 35

• 6 018
  • 322
  •   3
Отговори
# 315
Здравейте, момичета. Пак минавам набързо - вчера успях да мина теста и да си предам проекта. Не знам кога ще ни оценяват, но поне успях да довърша навреме. Сега чакам хубава оценка, но.... нищо не се знае. Всеки гледа с различни очи.
Сети, побързай с резервациите, че е страшно по това време на годината в Пловдив. Всичко е резервирано заради тези фестивали.
И аз получих лоша новина, за съжаление нищо не може да се направи, но това е живота.
Хубава вечер ви желая момичета!

# 316
Здравейте,
Дафиново листенце, сигурна съм, че ще те оценят високо! 🍀 Старанието винаги си личи!
Сети, как си днес?
Дунди, хареса ми днес оптимизмът ти, въпреки сутрешния някакъв си измислен сняг 😂
Фло, много рано днес си на тръстиката... Какви са тези смени, обикновено по такова време пиеш кафе с гаджето 🫣
Маги, как сте, как е твоето момиче? Дано минава вече!
СГГ, ако някога организирам награди в темата, задължително ще получиш приз за най-добър поддръжник на темата! Благодаря ти, че се включваш!
Лунно цвете се загуби, да се надяваме, че всичко е наред.
Ниа, как сте вие, как върви оздравяването при вас?
Радинка и тя се загуби.. Радинка, как сте?
Мина ли лудницата с еврото при теб?
Мъничеееее, как сиии, какво става по северната част?

Днес беше натоварен ден при мен, но така бързо минава времето и бързо стана време за прибиране вкъщи.
Домашните хора се гледат, до края на седмицата е домашното лечение... Вече май издивява вкъщи, искала си на градина, при децата... Днес й дадох и 2 страници с ченгелчета да пише от една тетрадка по бълг.език за 1-ви клас 😂 недоволна беше, ама написала ги е ... Е кое право, кое криво, ама ще свикне... 🧐
Оглеждам се вече за раници,  несесери, чанти за храна и т.н. ако случайно имате наблюдения за марки раници или препоръки какво да или да не вземаме ще съм благодарна.
Отивам да изиграем едно Не се сърди човече и да лягам 😂
Лека нощ!

# 317
Мис Ю, добре сме. Стоянчо от време на време кашля като дърт пушач и вади някакви х**чки. Док чу много лека обструкция и сега правим инхалации с пулмикорт и вентолин. Не ме радва много това, но като знам миналата година какъв бронхеолит направи... по-добре така. Но е жизнен, хапва... С Тошенце сме супер. При нас вече няма абсолютно нищо. Днес правих бисквитена торта (разбирай поляти с нишесте бисквити, че ни банан, ни орехи, ни нищо се намираше в къщи). Стоянчо заяви, че ще вечеря торта... Нямам никакви сили да споря днес. Та яде торта Grinning

# 318
  • Пловдив
Мис Ю, на финалната права съм и вече буквално броя часовете, докато стане време, да си се прибирам.
Тези последни 2 седмици но разкатаха фамилиите - то тестове, то планове, то проекти Smiling Imp ...Както каза Половина - лесно не се поумнява Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно раниците - аз съм много доволна от Pulse, за несесерите залагам на Херлиц, чанта за храна - от Декатлон.
Кутии имам един шкаф - кои сполучливи покупки, кои не чак толкова. Като съвет - първоначално не се нахвърляй на скъпите, защото в началото редовно се губят/чупят. Като видиш, че вече е свикнала, тогава залагай на качествени такива. Ако искаш, драсни ми след петък, ще ти опиша, от какво съм доволна аз, че даже и снимков материал мога да ти направя Simple Smile

Имам време до 10 тази сутрин - по изключение нямаме часове, та ще си пия кафето на спокойствие

# 319
Мис Ю аз вече раница купих. Дядо Коледа е докара.И както каза мъничето е на Pulse и на каката беше такава.

# 320
  • София
Привет набързо. Да се отбележа - още мърдам. Мрънка ми се много, но няма да мрънкам.
След 4287515785 (до тук 11) посещения при зъболекар, имаме още толкова сигурно... Ще се застрелям вече - и винаги отнема по 2,5 до 4,5 часа.
Загубих си съня напълно и това  допълнително ме скапва. Ще се стегна някак, нямам избор.
Горе главата на всички!!!

# 321
  • София
Привет, момичета!
МАГИ, колегата още ли не успява да овладее положението? Не знам колко са развалените зъбчета на чавето, но с темпото, с което се движите, ще откарате до абитуриентския бал. А може и до абсолвентския. А ти до пенсия. Stuck Out Tongue Winking EyeОт моя 50 годишен опит съм стигнала до заключението, че, да, в началото то е возене на стола във всички посоки, то пипане на наконечниците и на пръскалката за въздух и вода, включване на осветлението. Обявявам, че имам подаръци за смели деца. Първия път обикновено не работя с детето. На следващо посещение - нещо съвсем малко, което знам, че няма да го боли. И така, постепенно напредваме. Където има зъбче за умъртвяване изобщо не пипам с машинката. Директно слагам малко арсен и на следващо посещение работя, когато вече болка няма. Проточат ли се сеансите, детето знаеш, че започва всячески да отлага. Вижда, че това работи и следващия път още повече отлага. В момента имам една дете на 7 години. Пломбирах 2 млечни зъбчета. Бяха с малки кариесчета. Лакирах едно зъбче и остана още само едно. До тук се държа чудесно и сега като се запъна... Казах й, че вече няма да сме приятелки, ако не се промени. И помолих баща й да я прибере. Обърка ми тотално графика. Това ми се случва изключително рядко. Баща й каза, че е обещала следващия път да се държи добре. Иска пак да си бъдем приятелки. Ще видим как ще се държи в петък. Този път няма да я глезя, ще се държа по-сериозно, за да разбере, че така не става, Предложих  на бащата (след намигване) да я заведе при друг зъболека. Той ходел при Гощо лудия. Grinning Малката бая се замисли, но аз отказах да се уговаряме повече и ги изпратих този път да си мисли у дома. Голяма мъка е работата с деца, но все пак ТРЯБВА! Желая ви успех!

# 322
  • София
Фло, ние бяхме на влакчето на ужасите - като с твоето 7 годишно, но преди 4 години. От  едни млечни дето уж всичко беше супер, един ден нейната зъболекарка я нямаше и по шести зъб  започна работа колежка - уж малък кариес - това като писна и повече не седна на стола - няма заплахи, няма увещания, няма подаръци - нищо не работи. И така - аз говоря, това се тресе и припада, вдига температура чак. Голям зор. Сега се уговорихме, сменихме клиниката. Просто имаме много работа, върви бавно. Два шести зъба пломбираха, другите два обаче ще умъртвяват. За процедурата по умъртвяване я пратиха "при колежката" - колежката не знам какво прави (аз не влизам, защото иначе ще се гевези много), но първия ден уж работи по каналите - зъбът беше отворен и изчистен, но без канали - това час и половина, после пак ходихме - не сме готови още, сложих още лекарство (на моменти мразя да ми говорят като на 11 годишно, но съм изчерпана от всякаква енергия) - елате пак - в четвъртък, в петък или в неделя... та в петък ще ходим - "да довършим каналите" и ако съм жива в сряда на 18 да го затворят... Тя се държи мъжки вече, поревава на интервенциите с каналите. Но аз вече съм в ужас. Другият шести зъб е отворен с временна пломба, но за умъртвяване и той... и това са пак поне 4 посещения ...
и около мен всеки само иска нещо - на работа, сина с предстоящия бал, матури, покупки, подготовка на семейно тържество, ММ с предстоящи командировки, каката с нейните си колоквиуми и грижи, мама, уж тихо, но като водата упорито все да напомни колко е сама, лелите, от които нито една не попита как съм, а само тъничко ми натякват "как няма да се прибера за задушница" например... Ще се застрелям, право ви казвам, толкова не мога... на 9 януари трябваше да отида на фризьор, отмених заради зъболекаря и така до днес... или съм на работа, или при мама или на зъболекар... ми ако се гътна междувременно се надявам погребалните да могат да ме срешат да не плаша хората на изпроводяк (ми черен хумор)

Общи условия

Активация на акаунт