Сети, побързай с резервациите, че е страшно по това време на годината в Пловдив. Всичко е резервирано заради тези фестивали.
И аз получих лоша новина, за съжаление нищо не може да се направи, но това е живота.
Хубава вечер ви желая момичета!
...Както каза Половина - лесно не се поумнява 

От моя 50 годишен опит съм стигнала до заключението, че, да, в началото то е возене на стола във всички посоки, то пипане на наконечниците и на пръскалката за въздух и вода, включване на осветлението. Обявявам, че имам подаръци за смели деца. Първия път обикновено не работя с детето. На следващо посещение - нещо съвсем малко, което знам, че няма да го боли. И така, постепенно напредваме. Където има зъбче за умъртвяване изобщо не пипам с машинката. Директно слагам малко арсен и на следващо посещение работя, когато вече болка няма. Проточат ли се сеансите, детето знаеш, че започва всячески да отлага. Вижда, че това работи и следващия път още повече отлага. В момента имам една дете на 7 години. Пломбирах 2 млечни зъбчета. Бяха с малки кариесчета. Лакирах едно зъбче и остана още само едно. До тук се държа чудесно и сега като се запъна... Казах й, че вече няма да сме приятелки, ако не се промени. И помолих баща й да я прибере. Обърка ми тотално графика. Това ми се случва изключително рядко. Баща й каза, че е обещала следващия път да се държи добре. Иска пак да си бъдем приятелки. Ще видим как ще се държи в петък. Този път няма да я глезя, ще се държа по-сериозно, за да разбере, че така не става, Предложих на бащата (след намигване) да я заведе при друг зъболека. Той ходел при Гощо лудия.
Малката бая се замисли, но аз отказах да се уговаряме повече и ги изпратих този път да си мисли у дома. Голяма мъка е работата с деца, но все пак ТРЯБВА! Желая ви успех!