Професия учител - 24

• 47 880
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • European Union
А откъде се опитваш да си достъпиш мейла? В друга тема пишат, че дигиталната раница не работи.
Пробвай в office.com и от там избери outlook.

# 601
А откъде се опитваш да си достъпиш мейла? В друга тема пишат, че дигиталната раница не работи.
Пробвай в office.com и от там избери outlook.
От mail.edu.mon.bg (като напиша edu mon bg поща в търсачката).

# 602
Аз влизам през outlook, иначе все някакви грешки ми дава.

# 603
Титулярът, който замествам се връща. Искат да остана, но няма свободни позиции и ми предлагат помощник на учителя.

# 604
Помощник - учител не е педагогически специалист. Може би имате деца с увреждане в училището, и търсят кой да ги обгрижва. Но това не е позиция за ПС.

# 605
Ако ти харесва училището и колектива - приеми. Може съвсем скоро (до септември има време) да се освободи друга позиция.

# 606
Ако ти харесва училището и колектива - приеми. Може съвсем скоро (до септември има време) да се освободи друга позиция.
Какво е заплащането за позицията?

# 607
  • Пловдив
Минимална работна заплата.

# 608
Ако е по проект- не е МРЗ.

# 609
  • Пловдив
За помощник на учителя с висше образование заплащането е като за начален учител без стаж. Аз бих приела длъжността. Оставате в училище и имате възможност да замествате през учебната година.

# 610
Не е ясно, трябва да се види конкретно какво ще предложат. Миналата година  се бях засилила да кандидатствам за "помощник на учителя", но първо, че се изискваше средно образование, т.е. дори и фактът, че имам висше беше без значение и второ - позицията беше обявена за 4 часов работен ден. Сумата беше мизерно малка.

# 611
В какви училища се откриват такива позиции и от кога са въведени в България?

# 612
В какви училища не знам, но са въведени от мижави директори, знам. Читавите директори не се занимават с такива назначавания.

# 613
  • Върху лъчите на Слънцето.
В какви училища не знам, но са въведени от мижави директори, знам. Читавите директори не се занимават с такива назначавания.
Помощник на учителя се назначава за деца със СОП. Обикновено се случва при настояване от страна на родителите на такова дете, защото имат право да го изискват.

# 614
Мижавите директори следват наредбата.Simple Smile не си спомням кой номер беше. Мисля че съотношението беше 3 деца - 1 помощник учител, като също зависи степента и вида на увреждане на детето. Понякога е 1:1, зависи от детето.

Общи условия

Активация на акаунт