Следваща стъпка?

• 11 749
  • 380
  •   1
Отговори
# 375
Много ми е тъпа тази традиция с пръстена. Седи си авторката, надява се, напрежението се покачва като в тенджера под налягане, а Принцът нехае и си почива от ремонта, дето не го е започнал.
Би трябвало да се договарят тези неща между двамата. Нямам предвид този случай, а по принцип, винаги. Унизително е за жената да го гледа като куче в очите, а той да не продумва, защото му е рано.
На мъжа ми аз предложих да помислим по въпроса, говорихме, разбрахме се за след година и половина, когато и за двама ни е о.к. Толкоз. Имахме вече сериозна връзка, аз имах едни приоритети, той - други. Никакви такива - ама той да ми предложи на Айфеловата кула и да ме изненада, а аз да седя в напрежение и да не знам какво става със собствения ми живот. Не е справедливо спрямо жената, откъде накъде.

# 376
Много ми е тъпа тази традиция с пръстена.
Скрит текст:
Седи си авторката, надява се, напрежението се покачва като в тенджера под налягане, а Принцът нехае и си почива от ремонта, дето не го е започнал.
Би трябвало да се договарят тези неща между двамата. Нямам предвид този случай, а по принцип, винаги. Унизително е за жената да го гледа като куче в очите, а той да не продумва, защото му е рано.
На мъжа ми аз предложих да помислим по въпроса, говорихме, разбрахме се за след година и половина, когато и за двама ни е о.к. Толкоз.
Скрит текст:
Имахме вече сериозна връзка, аз имах едни приоритети, той - други. Никакви такива - ама той да ми предложи на Айфеловата кула и да ме изненада, а аз да седя в напрежение и да не знам какво става със собствения ми живот. Не е справедливо спрямо жената, откъде накъде.
И при нас беше така. И сме семейство от мноооого години. Радвам се, че има и други двойки със същото мислене.

Ако на мен ми паднеше на колене с пръстен, щеше да стои така час-два, докато обсъдим поне основните важни въпроси - жилище, финанси, деца (брой и как избираме имена) и отглеждане (планирани години в майчинство, болнични след това, основни възпитателни методи). Всичко трябва да е изговорено и планирано. То не значи, че ще се случи. Нали знаете, всеки план периодично се препланира.

# 377
А реално може да сте обсъдили основни неща преди това, защото връзката ви е сериозна, и живеете заедно, и после да те изненада с пръстен.
А това с плановете години напред звучи много напрягащо, кой живее така?

# 378
А реално може да сте обсъдили основни неща преди това, защото връзката ви е сериозна, и живеете заедно, и после да те изненада с пръстен.
А това с плановете години напред звучи много напрягащо, кой живее така?
Авторката писа, че обсъдено.
Писа и че не става въпрос за пръстен,  сватба и бебе сега. А къде са. Накъде отиват.
И уж в началото е бил сериозен, сега и казва, че не ангажиращо искал.
Как да не го изриташ.

# 379
Определено авторката трябва да го изрита.

# 380
Тя нали го изтрита вече, в този смисъл бяха последните и постове.

Общи условия

Активация на акаунт