Отговори
# 30
Рекламата на чая ми хареса, въпреки че не пия нито топъл, нито студен чай..
Абстрахирам се от факта, че Аслъхан е споделила рекламата, която първо се появи на официалния сайт. И се радвам, че Чачо не я рекламира. Има си екип за тези неща, не е нужно и той да се перчи.

Феми, понеже ти си Тома Неверни и смяташ, че Teakina може да се поръча само онлайн, предлагам да прочетеш статията.
Жалко, че декември не успях да отида до Турция, но ти обещавам, че ще се снимам пред магазина, от който купувам чая специално за теб.
Ето я и статията.

Студеният чай на Çağatay вече е в Турция!

23 юли 2025 г. 07:42 ч.
Mehmet Üstündağ
mustundag@hurriyet.com.tr
Ако си спомняте, аз бях първият, който писа за Teakina, марката студен чай, основана от Чаатай Улусой, който превзе екраните със сериала „Eşref Rüya“ по Kanal D, заедно с двама приятели.
С голяма инвестиция те създадоха фабрика в Анкара, произвеждаща студен чай от чайове Ризе и предлагаща го на пазара в САЩ. Както знаете, студеният чай е много популярна напитка в САЩ. Teakina се представи много добре със своите 4 различни разновидности.

Не можех да повярвам на очите си, когато видях етикета „Teakina“ в Macrocenter онзи ден. Веднага се обадих на мениджъра на Ulusoy и не можах да се сдържа да не попитам. Да, вярно беше: Teakina вече е навлязла на турския пазар.

Първоначално те започнаха да продават на избрани места в Истанбул, Анкара и Егейския регион, включително луксозни ресторанти и хотели, както и плажни клубове в Бодрум и Чешме. Имаше и силно търсене от Близкия изток; офертите за дистрибуция се оценяват.

# 31
Аааа , знам че може да се купи не само онлайн. Но друго си е доказателството. Wink Пред фактите и боговете мълчат. Все ще намери някои, който пак да оспори, като си няма друга работа и му е скучно. Наскоро и аз прочетох отзиви че са го видели и купили от магазин.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 13:17 от femmi2

# 32
За по-малко от 24 часа броят им е безумен!! 🔥🔥🔥

YouTube: +1 млн. гледания
Instagram: +2,8 млн. гледания
X: +1,3 млн. гледания
TikTok: +831 000 гледания

@esrefruyadizitv
ДИЗИ, което си!!!
 #EşrefRüya #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy #Eşsan   

# 33

От вътре ми дойде.

# 34

Тази снимка се върти из мрежите от ваканцията в Банско. Някои почиват в чужбина , а Чачо избра България и така я рекламира. Heart Писали сме го и преди , но пак ще го изкоментираме, че усеща удобството от това да имаш двоен паспорт и да не мислиш за нищо и така нататък. Свободно пътува из Европа. Народа го разпознава и Обича навсякъде и му гледат проектите особено по Ешрефа са луди. Не вярвам да откаже и снимки ако го помолят въпреки че е дошъл на спокойствие тук и ще се изненада колко е популярен. Но си личи че и се съобразяват и го снимат отдалеч и не му досаждат.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 00:54 от femmi2

# 35
Диди, феновете в Х молят Етем за дует на Нисан и Ешреф.
Хубаво би било, но едва ли ще ни огрее...

Феми, извини ме, но сега видях поста ти. Ще пиша за Банско в следващ пост.

# 36
Това не е ли Евгени Минчев???

# 37

Прилича на Евгени Минчев така като зумне снимката и се вгледа човек. Може и той е да е бил в Банско и забавлявал. Там цените са до небесата но те могат да си го позволят. Чаатай дали им е казал някоя дума на български може да е понаучил нещо. Иначе заради чужденците знаят английски персонала. В Общата компания са си говорили и на турски помежду си. 

# 38
Отивам да видя аз бате Евгени къде е бил на НГ. ;д
Той е доста близък с моя бивша колежка и доста често съм го засичала на центъра като ходим към капана с приятели.

# 39

Най-известният турски актьор посрещна Нова година в Банско

05/01/2026 13:04
ilindenpres.bg
Една от най-популярните звездни двойки сред знаменитостите в Турция Чаатай Улусой и Аслъхан Малбора, отпразнуваха Нова година в България с приятелите си. Двойката, която беше на почивка в ски курорта Банско, не успя да се откъсне от камерите на феновете, а онлайн веднага се разпространиха кадри, които привлякоха вниманието.
Отношенията между Улусой и Малбора започват като приятелство на снимачната площадка на телевизионния сериал "Кюбра", който е сниман в периода 2023-2024 г. Първоначално пазена в тайна, връзката им става известна през декември 2024 г., когато са забелязани заедно на летището в Истанбул след завръщането си от почивка в Барселона, създавайки сензация за таблоидите, които пишат за "изненадващия романс на годината'.
Аслъхан Малбора потвърждава щастието им в изявления, казвайки: "Връзката ни върви много добре, няма проблеми, всичко е наред", цитират я от "Magazin Burada".
Чаатай присъства на премиерата на театралната пиеса "Природата на нещата", където подкрепя своята любима. По-късно през есента споделянето на видеоклип от Аслъхан в социалните мрежи на рождения ден на Чаатай бележи първия път, когато двойката открито сподели връзката си с обществеността.
Припомняме, че звездата от турските сериали, който е в топ 10 на най-харесваните турски актьори, придоби второ гражданство - българско, през юни миналата година.

Мегазвезда от турските сериали подлуди фенове в Банско

Vnews,  04.01.2026 година
Една от най-популярните двойки – най-скъпо платеният турски актьор Чаатай Улусой и приятелката му Аслъхан Малбора, отпразнуваха Нова година в Банско.
Мегазвездата Чаатай Улусой, известен най-вече с ролята си в „Огледален свят“, официално стана наскоро български гражданин, защото семейството на баща му произхожда от село Дюранкьой (днешен Бели Лом) в района на Разград.
Известният актьор и приятелката му не успяха да останат скрити и тълпа от фенове ги снимаше навсякъде, предава Struma.com.
Двойката започна връзката си на снимачната площадка на телевизионния сериал „Кюбра“ през 2023-2024 г.
Първоначално пазеха любовта в тайна, но през декември 2024 г., бяха забелязани заедно на летище Истанбул след завръщането си от почивка в Барселона.
Турските медии излязоха тогава със заглавия – „изненадващият романс на годината“.
През последните месеци Чаатай Улусой подкрепяше приятелката си Аслъхан от първия ред на премиерата на нейната театрална пиеса „Природата на нещата“ и я обсипваше с аплодисменти накрая.
Улосой е познат у нас още от филмите „Кварталът на богатите“, "Вътрешен човек" и много други.

# 40
Не е той визията му за НГ е друга.

Емко , Heart

# 41
Цитат
Висококачествен трейлър, как се предполага, че ще чакаме до 14 януари, горката ми Нисан 🔥 😭
#DemetÖzdemir • #ÇağatayUlusoy • #EşrefRüya

# 42
Е , значи не е бил Евгени М. на снимката.

Мерси и за всичко споделено в темата. Hug

Хубаво пишат в статиите и отразяват но категорично не съм съгласна, че Любовта им е пламнала по време на дигиталния проект и са се крили и прочие. Това си е мое мнение и виждане. Има факти, които говорят друго, като ги проследи човек и Чаатай си беше Свободна птица 2 години и половина , айде 3 да речем. Аслъхан по време на проекта е още във връзка и хронологията сочи че се е разделила с Метин бившия си след 10 годишна връзка, което си е много време и част от живота след като свърши проекта. Ако не греша мисля че е лятото на 2024 може и малко след това да е било. И двамата по това време си бяха на различни места с различни компании. Чаатай като го питаха в уличен репортаж по време на "Гаддара" дали има връзка и някоя до себе си той отговори че Няма време за Любов  и че ако има ще се разбере и няма да остане скрито и аз вярвам на думите му.

Не знаем как изведнъж решиха да се залюбват, но явно са пламнали искри и страст в някой бар и са се засекли в някои от курортите и така е почнало. После са се опознавали. Може и той да и е помогнал да преодолее раздялата в този момент да са си говорили и споделяли и така да е почнало всичко. Бирсен гръмна с новината през декември същата година. Много се коментира, че го е оставила заради колегата може и така да е и е разбираемо че не му е устояла. Бившия й е изневерил дори и се сгоди. Преди това никой нищо не е писал или усъмнил дори и слухове нямаше. На Галата на Нетфликс имаше някои погледи и бяха много красиви и двамата и Чаго беше в едно палаво закачливо настроение с журналистите.

По време на проекта почти нямаха Снимки Общи дори и зад кадър. Всеизвестно е че Казанова имаше някои флиртове  след раздялата с Дуйгу така че не е стоял на Сухо.

Както писах вече да идеш на почивка с гаджето си е съвсем нормално нещо по принцип. Бяха и на почивка и в Барселона с прословутата случка от летището. Писаха и за Париж, но там не се знае колко е вярно, щото имаше разни смешни измишльотини, че са се сгодили и ще се женят. Чаатай бей е предпазлив, но сега се е отпуснал дори и на Събития и им е паднало на всички да го пишат по медиите и разнасят и трупат трафик и реклама. Поне, като го правят е културно и вярно и не е жълто. Това лято и след това не ми се мисли какво ще е.... Ще има ШОУ и от двамата за пред публиката. Дано не е така ама вече ме е страх да мисля и пиша...CloseHead Band

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 13:25 от femmi2

# 43
Да сложа и в новата тема колажи от сръбските и руски фенове.

(усмихна ме този колаж - Аслъхан гледа с любов, а Чачо се почесва по главата, навел дяволит поглед към земята)

# 44
И още едни гълъби Серенай и Мерт Демир
Не искат да говорят ,че много уморени и зле изглеждащи от Париж се прибират

https://x.com/2_sayfaofficial/status/2008296921555718640?s=20

Общи условия

Активация на акаунт