Абстрахирам се от факта, че Аслъхан е споделила рекламата, която първо се появи на официалния сайт. И се радвам, че Чачо не я рекламира. Има си екип за тези неща, не е нужно и той да се перчи.

Феми,
Жалко, че декември не успях да отида до Турция, но ти обещавам, че ще се снимам пред магазина, от който купувам чая специално за теб.

23 юли 2025 г. 07:42 ч.
Mehmet Üstündağ
mustundag@hurriyet.com.tr
Ако си спомняте, аз бях първият, който писа за Teakina, марката студен чай, основана от Чаатай Улусой, който превзе екраните със сериала „Eşref Rüya“ по Kanal D, заедно с двама приятели.
С голяма инвестиция те създадоха фабрика в Анкара, произвеждаща студен чай от чайове Ризе и предлагаща го на пазара в САЩ. Както знаете, студеният чай е много популярна напитка в САЩ. Teakina се представи много добре със своите 4 различни разновидности.

Не можех да повярвам на очите си, когато видях етикета „Teakina“ в Macrocenter онзи ден. Веднага се обадих на мениджъра на Ulusoy и не можах да се сдържа да не попитам. Да, вярно беше: Teakina вече е навлязла на турския пазар.

Първоначално те започнаха да продават на избрани места в Истанбул, Анкара и Егейския регион, включително луксозни ресторанти и хотели, както и плажни клубове в Бодрум и Чешме. Имаше и силно търсене от Близкия изток; офертите за дистрибуция се оценяват.
Пред фактите и боговете мълчат. Все ще намери някои, който пак да оспори, като си няма друга работа и му е скучно. Наскоро и аз прочетох отзиви че са го видели и купили от магазин. 

Писали сме го и преди , но пак ще го изкоментираме, че усеща удобството от това да имаш двоен паспорт и да не мислиш за нищо и така нататък. Свободно пътува из Европа. Народа го разпознава и Обича навсякъде и му гледат проектите особено по Ешрефа са луди. Не вярвам да откаже и снимки ако го помолят въпреки че е дошъл на спокойствие тук и ще се изненада колко е популярен. Но си личи че и се съобразяват и го снимат отдалеч и не му досаждат.