Отговори
# 15
Еми, добре  заварила!💖
Знаеш как да посрещаш, признала съм те вече.🥰❤️
На мен също ми беше много интересно за четене, изпрати ми я приятелка от група в която тя членува. Досаждам й да ми ги превежда, че аз арабски не знам.🫣😃
Смятам,че се справят повече от добре артистите, всеки в своя професионален път дава максимума от себе си.
И аз се питам кога ще ги съберат отново, но Диди много хубаво е казала за милионите. 🤭
Ще трябва доста кеш, за да бъдат в един проект заедно Чаатай и Арас.
Трябва да намерим продуцент милионерчЕ, да му баем и да го убедим, че направи ли го - инвестицията ще е успешна и възвръщаема много над очакваното.🙃
Така ,чеее Хаштаг #ТърсимСПОНСОРИ
#ИздирвасеБогатПродуцент🤭🫣

Незабравими са братя Йълмаз.
То чар, усмивки, красота...🤌🔥💥♥️

Голям тандем бяха, няма да забравя това партньорство.🥰

# 16
В тая криза за да се плащат толкоз милиони трябва да си сигурен в успеха и инвестицията и поемаш риска ,щото дизито с Баръш Ардуч и Хандето приключи Скорострелно. Чаатай и Арас няма скоро да ги съберат или ако браво на Смелия Продуцент.

Бирсен е писала че проекта на Арас засега се отлага. Нека не бързат и изпипат нещата.  

Като споменахте Джан Яман по бТВ тая вечер стартира Сандокан с дублаж. Само похвали чета за международната продукция и качество и рейтинга също.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 16:35 от femmi2

# 17
Братята Йълмаз са ми на сърце. Аз в "İçerde" си харесах Арас и оттогава гледам проектите му.
Спонсори едва ли ще намерим, за да съберат отново двамата колоси, но искрено се радвам на проектите, в които участват поотделно и не ни оставят да скучаем.
Доскоро "Deha" изпълваше дните ми, сега  „Eşref Rüya“ ме вълнува сериозно.
Да продължават да творят така успешно, за да радват милионите си фенове и последователи.

Продължавам с една статия от руските групи:

„Мечтата на Ешреф“ чупи рекорди! Дати на излизане на епизодите и рейтинги

Сериалът „Мечтата на Ешреф“ с участието на Демет Йоздемир и Чаатай Улусой се превърна в един от най-популярните проекти на телевизионния канал Kanal D.
Шоуто продължава да набира скорост и изглежда ще продължи след само два сезона. Любовната история между Нисан и Ешреф е пълна със страст и опасност.
Изпълнението, в което Нисан се свлича на сцената поради раняване, зае първо място във всички категории. Нейното изпълнение получи оценка 9,45 и привлече 25,56% от публиката.
Сериалът „Мечтата на Ешреф“ получи рейтинг 7,60 сред зрителите на възраст от 18 до 49 години , с дял от 23,68%. Сред зрителите на възраст от 20 до 49 години рейтингите на ABC1 бяха съответно 10% и 26,71%.
Сцената, в която Кадир държи пистолет в главата на Ешреф, направи силно впечатление и предизвика разгорещен онлайн дебат. Последният епизод от 2025 г. получи оценка 9,45 в категорията ОБЩО.

За какво е сериалът „Мечтата на Ешреф“?
Сериалът проследява Ешреф, лидерът на престъпната организация „Сираци“. Неговата позиция в престъпния подземен свят е доходоносна, за която мнозина са готови да се борят. Това води до пълномащабна война.
Има място за любов в тази война . Ешреф е влюбен в Руя. Като тийнейджър той среща момиче, чието име дори не знае. Години по-късно той все още се надява да я намери. И сега, когато Нисан се появява в живота му, той отново изпитва това чувство, без да осъзнава, че мечтата му стои точно пред него.
Във втори сезон на „Мечтата на Ешреф“ ще бъдат разкрити много тайни около главния герой. Зрителите най-накрая ще научат самоличността на сина на Хъдър. Ешреф ще открие мечтата си, а Нисан ще отмъсти за смъртта на сестра си.

Кога излизат епизодите?
Сериалът се излъчва по турския канал Kanal D в сряда. Броят на епизодите зависи от рейтингите. Ето предварителния график на епизодите (ще бъде актуализиран):

28 - 14 януари 2026 г.
29 - 21 януари 2026 г.
30 - 28 януари 2026 г.
31 - 4 февруари 2026 г.
32 - 11 февруари 2026 г.
33 - 18 февруари 2026 г.
34 - 25 февруари 2026 г.
35 - 4 март 2026 г.
36 - 11 март 2026 г.
37 - 18 март 2026 г.
38 - 25 март 2026 г.

# 18
По тоя график ако епизодите наистина са 40 напролет сериала Свършва и ще ни е мъчно. От сега си представяме какво ще е нета и какви сълзи ще се леят.😭

В таблицата са написали до 38. Възможно е и толкова да са. Ако са повече ще изкараме до лятната ваканция и ще си проличи тогава дали ще имаме Сезон 3. Това зависи и от главните актьори дали ще подпишат и съгласят. Много спекулации и дано имаме достоверно инфо затова и да не ни карат да гадаем. Етем какви ще ги накъдри и измисли е отделен въпрос.....

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 23:20 от femmi2

# 19
Феми, да и аз съм реалист и знам,че скоро няма да съберат ни Чаатай с Арас, ни Демет с Арас... Но съм оптимист,че в бъдеще все пак би могло да се случи.
Да, снощи Диди ме сюрпризира с инфото от Бирсен(лош вестител е тази Бирсен🤭😀), за проекта на Арас.
Ще чакам, за него имам цялото време и търпение.🤗
Скрит текст:
Сандокан - изгледахме го с мъжо и синчето, ами страхотен е.
Направихме си един двудневен кино маратон с пуканки.
Чудесно качество, аз съм силно впечатлена от всичко.
Джан е страшен просто... Другите актьори също, няма грешка Сандокан.

Ех, тази енергия на Ешреф Бей, ами и на снимки се усеща.🤌💥🤭

Един творец в Инстаграм.❤️

# 20
Диди , да ти отговоря за този Бурак се сещам за изказването и че беше голяма драма тогава и се надигнаха и срещу Хазал.  Хабер си нямам дали се виждат и дали са аркадаши. Дори и физиономията му не знам.

Хазалчето скоро ще я видим в Рияд. Нямам търпение да блесне и покаже стил и класа.  🤩

# 21
Сега чакаме озет. Съществуваха хаштагове на сериалите по принцип. Сякаш тука няма такъв.

# 22
tigasa, имат #eşrefrüya #eşsan

Малко AI на двойката Тек♥️

# 23
Дано не се виждат ,че е следващата ако имат общо както са ги подкарали.

# 24
Подкарали са ги наред и то заради политиката в Турция.  То не бяха арести от гилдията , то не бе чудо и сега продължават пак и днес също е имало арести.  Нали единия от продуцентите на нашия сериал  Тимур Савджъ  го бяха арестували заради наркотици и какви ли още не измислици. Но го пуснаха и не можаха да докажат Обвиненията.

Нова ли е снимката Hands Nail Care

Най продаваният сериал за 2025 год. Голям успех и има защо.  

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 19:04 от femmi2

# 25
Всеки епизод имаше хаштаг. това имах предвид.

# 26
Любимата класация на Феми.
Нашите сладури си вървят плътно един до друг.

IMDb Starmeter
Дата: 05/01/2026

Ешреф Тек, освежен с помощта на изкуствен интелект.
Каква красота! Heart

# 27
Мерси за любимата класация.
Плътно сме един от друг и на добри позиции в петицата.  

Много хубаво и младежки е Освежен от ИИ нашият мафиотски бос Sunglasses и стайлинга е супер.

# 28
Всеки епизод имаше хаштаг. това имах предвид.
tigasa, аз изобщо не съм обърнала внимание, че всеки епизод има хаштаг. Не зная нищо по въпроса.

🎬 „Мечтата на Ешреф“

- Моля те, прости ми.
- Защо?
- Моя е вината, че си в това състояние, моя е вината.
- Ешреф, благодарна съм за всяка секунда, която прекарвам с теб.
- Обещавам ти, ще оставя всичко зад гърба си, ще отидем далеч, далеч. Никой няма да може да ни намери...

# 29

Напредваме с последователите. И дори и да не е Социален има завидна биография и успехи досега на 35 год. Напоследък е актуален и с ЛЖ колкото и странно да е. Темерут ама влюбен дано не си загуби акъла  че натам е тръгнал. Почти винаги това води до промяна и на някои им влияе доста зле на други не толкова.... Абе ние да му мислим тогава..... Най добре е да се правиш на глух и сляп и игнорираш и това е. Направо ми омръзна да и слушам и гледам и чета за новата му приятелка и да се котира името и до това на Чаатай Улусой. Сега и тя ще спечели и то доста. На него не му Дреме и няма никой да слуша , ако реши да е в клуба на семейните.

Ето тука възлюбената рекламира марката чай. Окей... подкрепя го но това все пак е негов бизнес и той трябва да е активен в това. Аз съм почти убедена че тоя сайт го поддържат екип и Чаатай не се занимава.  

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 21:16 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт