И ако Етем си позволи да го затрие, или да ми занули Нисан, нямам идея как ще реагирам (не само аз, но и всички фенове на сериала и EşSan).

То понякога, че не е възможен хепиенд("Някой друг"), ама в такъв сериал където макар и "мафиот", Ешреф не е престъпник в истинския смисъл. Та за каква справедливост говорим, ако тези които се борят с лошото и вършат мръсната работа на полицията са обречени? Етем не знае какво ще му се случи, ако не измисли един грандиозен и щастлив край.
Щото трябва да му е станало ясно, че успеха на сериала се дължи до голяма степен на актьорите и надеждата, че "финала" ще е приятна изненада.
То понякога, че не е възможен хепиенд("Някой друг"), ама в такъв сериал където макар и "мафиот", Ешреф не е престъпник в истинския смисъл. Та за каква справедливост говорим, ако тези които се борят с лошото и вършат мръсната работа на полицията са обречени? Етем не знае какво ще му се случи, ако не измисли един грандиозен и щастлив край.
Щото трябва да му е станало ясно, че успеха на сериала се дължи до голяма степен на актьорите и надеждата, че "финала" ще е приятна изненада. >3

Прекалено плитко и предсказуемо. Не знам дали Етем с това си връзва гащите и после да се оправдава "Аз ви казах" и да доказва , че "трагедиите се запомнят", ама на мен нещо не ми тамам.
И лично аз повече няма да го гледам, както се бях зарекла след " Пойраз Карайел", та и на каналД .

добре дошла и от мен! Наминавай, когато ти доскучае, тук е весело и забавно. 

Препоръчани теми