Отговори
# 90
Има, има.🫶
Сърцето му на Ешреф Бей е по-голямо от самия него.♥️💥

♥︎♥︎── ⋆⋅☆⋅⋆ ── ⋆⋅☆⋅⋆ ── ⋆⋅☆⋅⋆ ─♥︎♥︎

ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ﮩ٨ـﮩﮩ

♥︎ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـ♥︎ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـ♥︎ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ
По това сърце сме луднали всички.
И ако Етем си позволи да го затрие, или да ми занули Нисан, нямам идея как ще реагирам (не само аз, но и всички фенове на сериала и EşSan).

# 91
Огромно Сърце притежава Ешреф бей❤️. Чисто и добро. Той не е като всички останали. Това как ще завърши тази легендарна  история всички се терзаем ,като знаем химикала на Етем. 

# 92
Ох бе, всички знаем химикала на Етем и искрено се надявам да не ос...ре и този проект! Hands Pray То понякога, че не е възможен хепиенд("Някой друг"), ама в такъв сериал където макар и "мафиот", Ешреф не е престъпник в истинския смисъл. Та за каква справедливост говорим, ако тези които се борят с лошото и вършат мръсната работа на полицията са обречени?  Етем не знае какво ще му се случи, ако не измисли един грандиозен и щастлив край. Joy Щото трябва да му е станало ясно, че успеха на сериала се дължи до голяма степен на актьорите и надеждата, че "финала" ще е приятна изненада. Heart

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:47 от pipilota65

# 93
Ох бе, всички знаем химикала на Етем и искрено се надявам да не ос...ре и този проект! Hands Pray То понякога, че не е възможен хепиенд("Някой друг"), ама в такъв сериал където макар и "мафиот", Ешреф не е престъпник в истинския смисъл. Та за каква справедливост говорим, ако тези които се борят с лошото и вършат мръсната работа на полицията са обречени?  Етем не знае какво ще му се случи, ако не измисли един грандиозен и щастлив край. Joy Щото трябва да му е станало ясно, че успеха на сериала се дължи до голяма степен на актьорите и надеждата, че "финала" ще е приятна изненада. >3
Етем наистина не знае какво ще му се случи ако ни занули главните актьори. Аз продължавам да тая някаква надежда, че както остави Кадир в сериала по настояване на зрителите, така ще напише и щастлив край за нашите EşSan. Само така би ме стимулирал да гледам още веднъж сериала.
Едва сега Kanal D и продукцията пуснаха съобщението, че нов епизод ще има в сряда, 14 януари от 20:00 часа по Kanal D!

# 94
хелоу момичета. приемате ли нови, че ми доскучава напоследък Grinning

аз смятам че Етем знае точно какъв ще е финала, когато му дойде времето. Ако не беше показал първия кадър в началото, можех да преположа че може и да има хепи енд.
слагам го в скрит текст че не е за хора със слаби сърца.
Скрит текст:

# 95

аз смятам че Етем знае точно какъв ще е финала, когато му дойде времето. Ако не беше показал първия кадър в началото, можех да преположа че може и да има хепи енд.
Скрит текст:

Абе точно тоя предварително показан финал ми е трън в очите. Head Band Прекалено плитко и предсказуемо. Не знам дали Етем с това си връзва гащите и после да се оправдава "Аз ви казах" и да доказва , че "трагедиите се запомнят", ама на мен нещо не ми тамам. Head Band И лично аз повече няма да го гледам, както се бях зарекла след " Пойраз Карайел", та и на каналД . Joy

# 96
Хриси , добре дошла при нас, където няма да ти е скучно и може свободно да си пишеш.  

Етем постоянно намеква в сериала за трагичен край но надеждата умира последна.Heart

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 22:16 от femmi2

# 97

Скрит текст:

Хриси, добре дошла и от мен!  Наминавай, когато ти доскучае, тук е весело и забавно.
Ние сме сложили розовите очила и хич и не мислим за нещастен край.
Етем ни подвежда с кадрите от епизод 1. Ешреф просто е ранен, припадна, но Руя ще го спаси, Нисан вече знае как да превързва огнестрелни рани.
Няма да разрешим мафиотчето ни да умре и да остави млада вдовица с дете на ръце.

Невидимата нишка, която ни свързва 🥹😍😍🔥❤️

# 98
тя буквално е умряла Grinning не виждам друг край на сериала когато му дойде времето. все едно той да си плюе на написаното. Grinning

аз съм малко реалист и много много не слагам розовите очила Grinning Grinning

# 99
Хрисе идвам да те посрещна и тук ,че сме заедно е чест за мен Heart

# 100
мерсаж, просто тия дни като няма какво да се гледа , заради новата година, пък не се знае може и да дам шанс на сериала, НО не обещавам. Grinning Grinning достатъчно мъки имам с нашия мъж Феми Grinning

И радвам се че Чачо е бил в България. Банско си е скъпарско и хубаво че са си изкарали добре.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 22:17 от itshristina

# 101
Като няма нови епизоди на сериалите покрай НГ е скучно но ще се нормализират нещата.  Ето започва сериала с Кенан и Афра и там ще има драми и страсти. 

С нашия мъж какво се случва тормозят ли го ?

Хриси, наминавай когато желаеш не ни забравяй дори и да има какво да гледаш. Hug

# 102
тормозят го, направо го правят на две стотинки и с право. Grinning Grinning

няма да ви забравям Grinning

# 103
тормозят го, направо го правят на две стотинки и с право. Grinning Grinning

няма да ви забравям Grinning

Защо какво е направил ? Той нали си гледа бебчето.Heart Eyes

# 104
Ама ха това го нямаме в темата на Шербо много моля някой да пусне Баръш веднага там. ;д

Рамазан си върна първенството Чаатай е последен

Общи условия

Активация на акаунт