Отговори
# 105
тормозят го, направо го правят на две стотинки и с право. Grinning Grinning

няма да ви забравям Grinning

Защо какво е направил ? Той нали си гледа бебчето.Heart Eyes

второ е на път от секретарка/бавачка/дясна ръка Grinning

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 22:50 от itshristina

# 106
Момичета, само вижте въображението и фантазиите на феновете.🤭

Забележете какво пише на табелите пред всеки един.😀
Ех, много странни идеи им идват...
Ешреф и Нисан като Едуард и Бела от Здрач.

# 107
Момичета, само вижте въображението и фантазиите на феновете.🤭

Забележете какво пише на табелите пред всеки един.😀
Феновете винаги са ме радвали с оригиналните си творби.
Но това ме спечели крада си го за архива.

# 108
Фантазиите на феновете са безгранични особено ми харесва и цветовата гама с която ги обличат стилно и елегантно.
Ех , как им отива от Здрач.
По нищо не отстъпват на холивудските звезди и да дори и по хубави. 🤩😊😊😊😛

Ейййй ама мъжете не могат да стоят мирни. Клише ! Нашия човек изневерил със секретарката и не внимавал и айдееее второ бебе.

# 109
Ейййй ама мъжете не могат да стоят мирни. Клише ! Нашия човек изневерил със секретарката и не внимавал и айдееее второ бебе.
Феми, аз понеже съм абориген на тема ЛЖ на турските актьори, моля те пиши - нашият човек в сериала ли е изневерил или в реала.

# 110
Феми, аз понеже съм абориген на тема ЛЖ на турските актьори, моля те пиши - нашият човек в сериала ли е изневерил или в реала.

Ако говорим за Боцко е верен 😎
Йомьо 🤪 с бухалка го гоним тоз сезон.

# 111
В сериала са драмите. В ЛЖ Баръш Калъч е щастливо женен и то отдавна има двама големи синове. Дори не поглежда друга няма скандали. Образцов дом.
Няма лошо. Рядко има такива семейства в тоя шоу бизнес и среди.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 09:41 от femmi2

# 112

Ако говорим за Боцко е верен 😎
Йомьо 🤪 с бухалка го гоним тоз сезон.

то бухалка е малко, че и сватба идва видиш ли избрачно дете не може да се роди без брак Grinning

Дам. Баръш е стабилен отвсякъде. Пример за щастливо семейство, но и неговата жена е опасна и даже се е месила в сценария чрез сценариските.

# 113
Хрисе казах ти всичко е карма ако навремето беше попречил на Фацо да се ожени за Гьорка като я обрули преди него нямаше да е тъй... Тя толкова го кле Пинко ко да кажа ся...;д

# 114

Нощен сет 🎬 🏥 #EşrefRüya 🧿

# 115

Русото му отива но другото нещо не ми се нрави, като идея Rolling Eyes Сладникав Барби

# 116

Русото му отива но другото нещо не ми се нрави, като идея Rolling Eyes Сладникав Барби
Въх - ЖИВА ДА НЕ БЯХ!

# 117

Въх - ЖИВА ДА НЕ БЯХ!
+1 ЖДНБ Joy Амаааа хич не ми харесва...Head Band

# 118
Въх, че ме стресна Феми 😁😁

# 119
Добро утро и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт