Отговори
# 240
Здравейте, дами!

Двоен е празникът при нас днес!
С трепет и вълнение очакваме поредния епизод на „Eşref Rüya“ и с носталгия си спомняме за този ден преди 15 години, когато Чаатай Улусой се появи за първи път на екрана като принца на нощта, Емир Сарафоглу 💥💥

„Всичко започна с малък инцидент след училище...“

15 години от началото на историята, обичана от милиони "Adını Feriha Koydum"

От първия си проект Чаатай издържа изпитанието на славата, научи много и продължава да се движи напред. Честит празник, фенове на сериала 🥳 #Femir завинаги!

Ешреф е решен да накара виновните да платят за случилото се!

Днес е нашият ден!
Днес спасяваме Нисан 😉

„Поставете душата си в същността на нещата, правете това, което чувствате!“
Фредерик Шопен
Желая ви прекрасен ден, цветни мисли, супер настроение и много усмивки!

# 241
Привет! Hug Аз идвам да се обадя, че съм жива след снощи! Joy Моя любим Кенан Имирзалъолу се завърна с гръм и трясък в "ABI"! Рейтинг 10 за 1ви епизод! Heart Още не мога да се освестя. Joy Но довечера съм на линия, Чачко не оставям, дето върви по стъпките на Батю си и вече почти го настига! Heart До довечера момичета! Heart

# 242
Пипи Hug поздравления за рейтинга и то още от началото . Класата си е класа  и талант .Hands Clap Дано продължи така много зависи и как е написана историята .  По книгата на психложката Гюлсерен е щом са в комбина с Онур трябва винаги да се внимава за изненади и да си подготвен за психо драма .

Днес е двоен празник . Кино ден и вечер с екшъна след ваканциооната пауза и Годишнинина от незабравимияп ни сериал ОС - Фериха и нашата тиха лудост и творчески път и кариера на патрона ни , който наистина върви по ступките на своя идол батю или Кенам Им . Мечтите се сбъдват но трябва и късмет и да се потрудиш затова . И двамата не се възгордяха и са земни и скромни .

# 243
Привет! Hug Аз идвам да се обадя, че съм жива след снощи! Joy Моя любим Кенан Имирзалъолу се завърна с гръм и трясък в "ABI"! Рейтинг 10 за 1ви епизод! Heart Още не мога да се освестя. Joy Но довечера съм на линия, Чачко не оставям, дето върви по стъпките на Батю си и вече почти го настига! Heart До довечера момичета! Heart
Ехаа, това се казва ударно начало! Наистина страхотно завръщане на екран след толкова години. Струвало си е чакането.
Пипи, очаквам да споделяш мнение.
Да се понатрупат епизоди и аз ще подхвана сериала. Харесвам Кенан.
А довечера ще се борим с Ешрефа. Ще бъде доста напрегнат епизод.
Но мене ме притесняват и слуховете, които се носят.
Нещо се случва в екипа...
Цитат
Неджип Мемили престана да следи официалните страници на #EşrefRüya, канала Kanal D и продуцентската компания TİMSBI и изтри всички публикации, свързани с #EşrefRüya 💔

# 244
Случват се вътрешни сътресения като почнем от смяната на логото но това са нормални неща в бизнеса  и да имат нов съдружник, но това щеше да се обяви.  Защо Неджип е постъпил така нещо го е ядосало . Досега нямаше никакви проблеми и след паузата бууум .....  Да видим и как ще сме с рейтинга но мисля че няма да има голям спад.

Най добре е да излязат и напишат Официално изявления да се успокоим , щото непрекъснато има слухове . Сериала така или иначе ще свърши, но не и в този момент с тези рейтинги . Не мисля че Неджип ще напусне сериала но знае ли човек ....Rolling Eyes Рано е да вървим към финал има още време до 40 - 50 епизода . Това е достатъчно за  цял завършен сезон и история успешно. Но ако са решили да го съкратят и приключат няма какво да се направи дори и да протестираме.

Да се насладим на епизода довечера и да не го мислим много .... Ще си гледаме нашите любимци докато можем че после ще е суша и сълзи. Не ми се мисли народа как ще се Сбогува . Cold Sweat

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 13:46 от femmi2

# 245

А довечера ще се борим с Ешрефа. Ще бъде доста напрегнат епизод.
Но мене ме притесняват и слуховете, които се носят.
Нещо се случва в екипа...
Цитат
Неджип Мемили престана да следи официалните страници на #EşrefRüya, канала Kanal D и продуцентската компания TİMSBI и изтри всички публикации, свързани с #EşrefRüya 💔
Вай бе, да не би Етем да е решил да занули Гюрдал? Нещастник! Head Band

# 246
Възможно е но съм съгласна с мнението че ако излиза от сериала да се отписва след това , а не сега и да се чуди човек и напряга и да навреди на сериала . Сигурно не е очаквал да го убият и хоп Етем го изненадва и Неджип се ядосва и си го изкарва на Продукцията . Може и нещо финансово да не са се разбрали .

# 247
Аз не зная нищо за актьора Неджип, но имам чувството, че той е обиден. В Сезон 1 Гюрдал беше център на внимание. Отделяше му се доста екранно време, зрителите му се радваха и непрекъснато го хвалеха, но в Сезон  2 образът на Гюрдал избледня, Кадир го засенчи и стана любимецът на зрителите.
Това изглежда е наранило самолюбието на актьора и той се чувства пренебрегнат. Дори и в играта му не се усеща предишния плам.
Та си мисля, че Неджип е решил сам да напусне и вероятно ще занулят образа му. Това е личното ми мнение. Дано не съм права и екипът да не се разпадне.

💥 Демет Йоздемир сподели нови снимки в Instagram.

✨Обновление от каста 🎞💥

# 248
Неджип е доста добър актьор и подхожда отговорно и досега не съм чела и чула да напуска сам някой проект независимо от сценария. Не съм го следила толкова но го знам като неконфликтен, забавен и усмихнат човек.   Може и да сте прави че вече не си харесва образа и Кадир го засенчва. Пак ще кажа и повторя най добре от продуценската компания да излязат с Официално изявления щото иначе спекулациите ще продължат или Неджип сам да сподели лично. Но ако имат проблеми не мисля че ще си позволи да ги хули и критикува най вече заради уважението към колегите си които продължават да се трудят.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 14:03 от femmi2

# 249
Момичета, аз не мисля, че Неджип е капризен актьор и държи вниманието да е върху него.
В Чукур игра 3 сезона, от 2018 до 2021-ва, това са три години и той не е бил главен герой.Беше емблематичен образ, но не се въртеше всичко около него.
В доста сериали и филми е играл, не се е чуло да е некоректен.Той е действащ актьор и в театъра.
Моето мнение е,че е възможно изобщо да не е следвал продукцията и канала. Колегите си ги следва. Ако пък ги е и е спрял, ами сигурно просто се дистанцира заради задържането на един от продуцентите Тимур Савджъ.
Савджи е основател на продуцентската компания  Tims&B.
Все още не са обявени неговите резултати от тестовете, които му правиха.
След даване на показания бе освободен под съдебен контрол, докато разследването продължава.
Странно защо няма обявени резултати...
Неджип е отгледан в консервативно семейство, можете да си представите каква е позицията му за наркотиците.
Той е страхотен професионалист и е известен с това че за разлика от героите които играе, изключително рядко(да не кажа почти никога) не участва в конфликти, избягва скандали и напрежение.

Между другото, преди час качи стори от снимачната площадка.🙃

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 15:26 от bebè ∞

# 250
Лори, вероятно си права за Неджип, сигурно и той има пълно основание да отследва изброените канал, продукция и да изтрие снимките от "Ешреф Руя".
Но някак некоректно, непрофесионално ми изглежда това негово действие в навечерието на излъчването на чакания от седмици епизод.
Както и да е... Истината едва ли ще излезе наяве. Ние си продължаваме.

Съдбата на Нисан е в ръцете на Ешреф!

14 януари 2026 г., сряда 10:43 ч.
 Kanal D
Хитовият сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ ще излъчи вълнуващ нов епизод тази вечер.

„АКО НЕЩО СЕ СЛУЧИ С НИСАН, НЯМА ДА ОСТАВЯ НИКОГО ДА ЖИВЕЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЕБЕ СИ!“
Веригата от събития, започващи със застрелването на Нисан, довежда историята до ръба на голяма криза. Случващото се води до разкриването на тайни, скрити с години, и до отлагани разплати.

ЕШРЕФ ПОЛУДЯВА.
В този изпълнен с екшън епизод, Ешреф почти полудява, след като Нисан е отвлечена. Единствената му цел е да намери Нисан, но той също така таи огромен гняв към себе си и използва всичките си сили, за да разкрие виновните. Думите на Ешреф: „Ако нещо се случи с Нисан, няма да оставя никого жив, включително и себе си!“, засилват вълнението около епизода.

ГОЛЯМАТА КОНФРОНТАЦИЯ НАБЛИЖАВА!
От страна на Хъдър, който е научил, че синът му е Кадир, тече тиха, но изключително опасна подготовка. Търсейки начини да скрие Кадир от Ешреф, Хъдър чака подходящия момент за голямата конфронтация, която е чакал през всичките тези години.

„Ешреф Руя“, продуциран от TİMSBI, ще се излъчи тази вечер от 20:00 часа по Kanal D.

# 251

Лори ти най добре знаеш от всички и имаш представа и най вероятно си права в разсъжденията си. И аз също писах че не ми изглежда конфликтен и си обича работата и колегите и ролите, особено тази в Ешрефа на лудия женкар Гюрдал Боздог.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 16:55 от femmi2

# 252
Феми , нямам претенции да знам нещо със сигурност.🤭
Според мен те си знаят кое как стои(продукцията и Неджип), аз като вас, просто си изказвам мнението.
Всеки си споделя вижданията по въпроса.
В крайна сметка  сигурно няма и да разберем каква е истината.
Еми, той към колегите си е коректен и уважителен, към работата си също се отнася професионално. Но си мисля, длъжен ли е да следва продукцията, имам предвид дали са длъжни по договор?
Не вярвам да е друга причина, освен личните му принципи... Освен ако на 45 години не е мръднал.🤭

Ново включване от Неджип:

Преводача който използвам:

" ...Защо трябва да напускам сериала, възможно ли е?Simple Smile))
 Техническите ми проблеми идват и си отиват, аз съм Близнаци, просто ме оставете на мира за 5 минути и вижте какво ще стане...*"

Момичета, вижте, може пък да си го тресе мъжката критическа?😀

Хайде да идват вече ЕшрефРуячетата, че липсват. От кога чакаме да видим Етем какво е пренесъл от главицата си на листа.🤭

# 253
Имах предвид че ти си го гледала и следила най много от нас така че имаш по - добра представа.

Неджип си прави глупави шеги и хич не е забавно.... Много рано нещо го е хванала критическата да изперква. Joy Добре че пусна сторито и изясни нещата, щото нещата се задълбаха доста.  
Важното е че всичко е наред и екипа е все така сплотен и хубав и работата продължава и няма дума за никакво напускане от никои или свършване на сериала не и в този момент.

По договор не съм сигурна дали е задължително да следват всичко с даден проект. Мисля че това си е по собствено желание и най вече за потвърждение на дадена новина.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 22:32 от femmi2

# 254
Феми , да ти кажа,че тези неща си ги измислят феновете...
Има си хора филмари, които вечно търсят интриги и някакви пикантерии.
Силно преувеличиха нещата.
Всяка втора публикация в инстаграм ми излиза  снимка на Неджип и най-различни заглавия: Не са му платили, напускал сериала, скарал се с Чаатай на снимки... Е това нормално ли е?😃
От това да не следваш 2,3 профила и вече 100 версии на това каква е причината...
Щура работа.😀
Наистина отдавна го следя и профила и работата му, подобни неща не са се случвали.

🖤⃝🤍

Общи условия

Активация на акаунт