"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 42 514
  • 481
  •   39
Отговори
# 45
Гледала съм 2-3 епизода от Клюкарката, но не ми харесваше и спрях. Но съм виждала актьора.

Останалите актьори са ми доста по-познати.
Навремето гледах Елиза - честно казано не е моят тип сериал и мисля, че продължи прекалено дълго и ненужно развалиха щастливия край. Гледах го заради една роднина, която го следеше. Но мисълта ми е, че ми отне около една минута да разпознаят португалеца Simple Smile

# 46
Аз го пуснах заради Джан, на мен ми е любим актьор от турските сериали,

Ах, точно си мислех, че съм с предубеждение към турските сериали и актьорите в тях и затова може би също не го приемам този.

А то, щото индийските актьори са страхотни (Кабир Беди визирам) Grinning С най-добри чувствам го казвам Blush

Като цяло Джан Яман е най-доброто от турския филмов пазар и не случайно човекът напусна отдавна родината си и е надскочил произхода си и всички предразсъдъци.

# 47
  • Варна
Англичанинът на служба при бащата на Мариан, актьорът Джон Хана ми е също познат  - като брата на Рейчъл -  мацката от Мумията. Наскоро повтаряха всички епизоди.
Ролята му там беше много забавно комична.

# 48
  • Sofia
Колко епизода е?

# 49
  • София
Джон Хана е най-известен с ролята си на Батиат от великия сериал, ''Спартакус'' Simple Smile
Ако не сте го гледали се поправете.

# 50
  • Варна
Джон Хана е най-известен с ролята си на Батиат от великия сериал, ''Спартакус'' Simple Smile
Ако не сте го гледали се поправете.
Гледала съм го, ама там не изпъкна толкова. Конкуренцията беше убийствена..Joy

8

# 51
При отплаването пак пуснаха старата мелодия, само че малко повече, отколкото в миналия епизод (когато нападна тигъра) - явно ще я използват като негова лична музикална тема.

# 52
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Втори епизод даже повече ми хареса от първи, много интересно става. Музиката накрая е супер дано я пускат повече.

# 53
  • София
Е, оттук-нататък започва да става все по-интересно. Simple Smile
Музиката е страхотна да. Но още не са пуснали онзи мотив, който е само за Сандокан и Мариан. Той е страхотен и точно мой тип.
В книгите Мариан има само една голяма и размазваща любов и това е Сандокан, тук с Брук леко усложняват нещата, но го правят по-интересно. Брук е много хитър и като цяло голям играч. Той е едно от откритията на сериала.

Мхмх, тя Мариан какво му каза на Джеймс Брук? Да не виси на вратата, на следващия ден ще го удостои с отговор. Обаче няма да успее, защото беше отвлечена, хаха. Но ако не беше отвлечена какво щеше да отговори? Да или Не? Тя иска свободата си, но не иска да се връща в Лондон, иска да остане на Лабуан. Но ако остане в Лабуан ще трябва да се омъжи за Брук. Тя има някакъв интерес към него, но си личи, че все търси Сандокан и за него разпитва.
И все пак хипотетично в една алтернативна Вселена. Тя не беше станала от леглото да търси Сани, а Сандокан беше изчезнал с пиратите си. Щеше ли Мариан да приеме да се омъжи за Брук?
Да или не?
Simple Smile
60 на 40% 'ДА' според мен. И когато го гледах за първи се подразних доста, ама сега е сякаш по-интересно така, да я има и тази дилема/загадка.

# 54
Сега ви открих. Гледам с интерес, че ми е любим герой от детството, а и обичам приключенски филми и книги. Иначе Джан ми е леко дървен като игра, далеч не е най-доброто от Турция ако го сравним с Къванч, а и други. А той пък е патриот и е отказвал няколко предложения за чужбина.Джанчо хубавелко поканили го, май ходеше с една италианска известна водеща и.. така стават нещата.
Мариян наистина е леко безлична. Визуално актьорите съм съгласна, че първите са по-впечатляващи.
Харесвам Брук. А и този известният италиански актьор(раненият пират), но колко е остарял.

# 55
  • София
Лоол, какво е това? 221 човека онлайн в темата?! 😮
Да няма някакъв бъг нещо? За първи път виждам такова нещо за филмова или сериала тема.
По толкова човека има само по време на Игри на волята или Ергенът в реално време в секция Телевизия.

Аз съм в ШОК. Simple Smile

# 56
Някъде, в някоя тема прочетох, че май ще има 2-ри сезон на сериала.

# 57
  • Варна

И все пак хипотетично в една алтернативна Вселена. Тя не беше станала от леглото да търси Сани, а Сандокан беше изчезнал с пиратите си. Щеше ли Мариан да приеме да се омъжи за Брук?
Да или не?
Simple Smile
60 на 40% 'ДА' според мен. И когато го гледах за първи се подразних доста, ама сега е сякаш по-интересно така, да я има и тази дилема/загадка.
Да. Според мен.
Той я разбира, не я съди и тя го усеща. Щеше да си я оплете, докато Сандокан плава.
Аз не мога да повярвам, че Брук се държа така със султана заради една слугиня. Това според мен го издигна в очите на Мариан, макар не вярвам да го е направил за да я впечатли. С това си пък действие падна в очите на баща й.

Това обаче с подарената гривна свалена от ръката на мъртвец беше гадно... Но... сигурно с 90 % от едновремешните бижута е било така.. Брррр...

# 58
Намерих ви  Simple Smile

Голям фен съм на приключенските книги и филми и в частност на Сандокан, като почнем от стария филм и свършим с анимацията в която Сандокан е сладък тигър. Така че нямаше как да пропусна.

Какво да кажа - много е хубав тоя...за пръв път го виждам, не гледам турски сериали, но явно пропуска си е мой. Готин, та готин. Simple Smile

Засега всичко ми харесва. Специално отбелязвам музиката - съвременна и яка, с включена старата темичка. Супер .

Девойката можеше да е по хубава.

# 59
  • Варна и...духом на Босфора
Е,де ,Дяволче! 😁 Много на душманите😋
Сандокан,Сандокан ние те чакаме дай ни сигнал!
Така се пееше във филма по кината,ей,как лети времето..После го повтаряха по кабелните...
Карол Андре беше Мариян мисля....
Ах,Кабир Беди!
Любимецът ми!
Да,двамата имаха тяхна музикална тема.,айде Дяволче,аз не четох спойлерите в скритият текст,да чуем и видим до водопада...❤️

Тази вечер гледахме цялото семейство,децата си дойдоха от Лондон за малко,та аз ,Розичка- нашата котарака,викам,ако не слушаш Малайският тигър идва!😁 И батковците и строени, много но хареса тая серия

Общи условия

Активация на акаунт