"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 70 063
  • 575
  •   20
Отговори
# 570
А какво става с Алана, няма нейни интервюта, то вярно, че премиера и представяне отдавна мина, но все пак. Разбрах, че Сандокан е бил първият ѝ филмов проект.
Появява се за малко в 2-3 епизода в Мъж срещу бебе - сериал с Роуан Аткинсън (не е мистър Бийн в случая, а мистър Бингли). Този сериал излезе преди Сандокан.

# 571
Изгледах го- мноого ми хареса! Брук остава моят любимец, води битките си с интелект. Знам, че Джан се води сексимвол, но просто като ги сравня, астьорът, който е Брук ми харесва милион пъти повече, въпрос на вкус. Героинята Мариан се промени много след преживяванията си, явно е било лесно да обявят някоя жена за луда тогава...
И най-нелепата смърт беше на Сани, просто умря както седя, и другите я чакаха да умре по най-нелепия и абсурден начин. Можеше поне да е в битката, или да замине с тях, тя беше страхонен герой. Всички други смърти бяха емоционални, а тук беше нелепо.

# 572
Сериалът много ми хареса! Сандокан е мъжествен образ. Той обединява сила, красота, мъжество. Харесаха ми като двойка с Мариан. Все пак мои любими мъжки образи са: капитан Яниш, Емилио, лейтенант Брук, сержант Мъри.
Сега като гледах филма, разбрах, че повечето от гадориите са дело на Султана, а не на колонизаторите. Интересен приключенски сюжет и природни картини. Брук с тази дрога и медитация, се превръща в друг човек. Може би и индийската кръв в него си оказва влияние. Но той е прав. Те с Мариан имат повече допирни точки. Очаквам с нетърпение Втори сезон

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 11:31 от lulu7

# 573
Някой беше писал за сериала "Виола" с Джан Яман, гледах 1 сезон и много ми хареса. Обаче не мога да намеря сезон 2 с бг субс. Някой гледал ли го е и къде?

# 574
Някой беше писал за сериала "Виола" с Джан Яман, гледах 1 сезон и много ми хареса. Обаче не мога да намеря сезон 2 с бг субс. Някой гледал ли го е и къде?
Втори сезон го няма на български. Аз го гледах на руски, а ако разбирате английски, от тук може да изтеглите субтитрите:
https://drive.google.com/drive/folders/1-93BYOHUh0-LmM6Nubg_x5JJ4hhg-LEJ

# 575
Като гледам масово Яниш, Сержант Мъри и Емилио са ни любимци. Още веднъж поздравления за изборът на актьори и за играта им.

Общи условия

Активация на акаунт