🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 19 408
  • 343
  •   5
Отговори
# 330
  • Козлодуй
Срамота, уж голяма работа тоя Карло Конти, а не му е научил името и го нарича Жан...
Все не можех да проумея с какво е толко важен този фестивал в Сан Ремо...
Според AI "Това е ключов момент в кариерата му в Италия, тъй като затвърждава статута му на международна звезда, излизайки извън рамките само на актьорското майсторство в романтичните комедии."
75-ти в международна класация обаче, това наистина е "уау", "евалла", аз лично наистина съм много впечатлена! Браво на нашето момче! Heart
Скрит текст:
Къде са ония девойки, дето се плюнчеха, че имало по-добри и по-красиви турски актьори от него, да ги питам пак Grinning Smiling Imp
И публикация в IG отпреди няколко минути:

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 23:09 от Lunen_sun

# 331
Уоу, включване от турските медии, като да не повярваш Wink
Могат да пишат и истината за "наркомана" Grinning

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yaman-sanremo-muzik-fest … acak/69562/#close

"Лабиринтът на пеперудите" се снима в Италия, според Бирсен. Joy

Много харесвам Лаура Паузини като изпълнител. Тя също говори свободно испански, има музикалн албуми и на двата езика, на какъвто език им е кеф, на него ще си говорят. Grinning

# 332
Сънчо, за скрития ти текст - май са в режим "тихо наблюдение". Grinning

Мики Grinning езиците ги владеят, сцената също.. Важно е шоуто!
За Бирсен и Лабиринтът в Италия - може да е грешка в словореда при превода, може да се е объркала в бързината, а може и да не прави разлика, нали и двете държави започват с "И" (шега). Grinning

Турските медии вече разнасят новината. Такъв е живота.. започнаха кампания за очерняне, опитвайки се да му навредят, и не само се провалиха, а той блести още по-ярко и успехът му се умножава по целия свят. Nature Sparkles

А благодарственото съобщение на Джан, написано на турски, беше малко ужилващо! Grinning Така дори им върши половината работа.. няма да е нужно да превеждат, а само да споделят. Joy

"Като турчин, приемането ми като един от вас, мястото, на което ме позиционирате,
ценността, която ми показвате, ме трогва дълбоко."
Heart

Скрит текст:

"Отдавна се говори за това, пишеше се, желаеше се. Ще се случи ли или не?
Ще дойде ли той или не? Постоянно питаха: Искаш ли? Какво мислиш?
Не можех да оставя тази голяма любов и щедрост без отговор.
Въпреки натоварения ми график за снимки в Испания, някак си успяхме да го осъществим
и тази вечер най-накрая беше обявено в главния новинарски бюлетин на Rai1 в Италия.

Като турчин, приемането ми като един от вас, мястото, на което ме позиционирате,
ценността, която ми показвате, ме трогва дълбоко.
Да, вярно е! Ще бъда на сцената с Карло Конти и Лаура Паузини като гост/съводещ
на откриващата вечер на музикалния фестивал в Сан Ремо.
Надявам се всичко да мине добре и да не разочаровам никого.
Ще се видим там и не забравяйте да ме подкрепяте както винаги."

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 09:11 от grozdence*

# 333
А кога е тази откриваща вечер на фестивала?

# 334
А кога е тази откриваща вечер на фестивала?
На 24 февруари.
"Карло Конти обяви в Instagram, че Джан Яман ще бъде съводещ на първата вечер на Сан Ремо 2026. Турският актьор ще се качи на сцената на театър Аристон във вторник, 24 февруари, заедно с артистичния директор и Лаура Паузини. Този избор свързва фестивала с успеха на сериала „Сандокан“. Ролята на Яман няма да се ограничи до кратка поява. Информационната агенция RAI потвърждава, че актьорът ще бъде на сцената през цялата премиерна вечер. Дебютът ще включва изпълнение на всичките тридесет състезателни песни, гласувани ексклузивно от пресата, телевизията и онлайн журито. За Яман, който в момента е зает в Испания на снимачната площадка на трилъра „ El laberinto de las mariposas“ („Лабиринтът на пеперудите“ ), това ще бъде първият път, в който ще води събитие на живо по италианската телевизия."

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 08:57 от genevieve

# 335
Добро утро, момичета! Hug

Тримата водещи: Карло Конти, Лаура Паузини и нашия Джан Sunglasses
Още не мога да повярвам... Това е ЧЕСТ, която само малцина получават, голямо признание за неговата стойност! Heart

# 336
Добро утро,момичета!

Страхотна новина сте донесли вчера!Говореше се за този фестивал,че ще поканят Джан и ето,че стана!Продължава да покорява върхове! Hands Plus1Nature Sparkles

Подробности,които открих!
Фестивалът в Сан Ремо 2026 (76-о издание)ще се проведе от 24 до 28 февруари 2026 г. в емблематичния театър Ariston. Тази година датите са изместени с две седмици по-късно от обичайното, за да се избегне застъпване със Зимните олимпийски игри в Милано-Кортина.
Ето най-важните подробности за събитието:
Водещ и арт директор: Карло Конти се завръща за втора поредна година.
Съводещи: За всички пет вечери до него ще бъде италианската мегазвезда Лаура Паузини. Като гост-водещи ще се включат още турският актьор Джан Яман (първа вечер) и Акиле Лауро (втора вечер).
Участници: В основната категория (Campioni) ще се състезават 30 изпълнители, сред които популярни имена като Fedez & Marco Masini, Ermal Meta, Michele Bravi, Patty Pravo и J-Ax.
Формат: Програмата включва три вечери за представяне на оригиналните песни, четвърта вечер за „Кавъри“ (дуети) и голям финал в събота. Победителят традиционно получава правото да представи Италия на Евровизия 2026 във Виена.

Скрит текст:

Желая ви приятен вторник!

# 337

Flowers RoseМОМИЧЕТА* съгласна съм с абсолютно всичко което
споделяте за Джано, няма какво ново да добавя за неговия талант,
харизма,дисциплина и мъжка красота..
за този мъж няма невъзможни неща и роля
..сигурна съм че няма по-подходящ от него
и за ролята на Господ, от първия път в който го видях
с фотка в IG* си представях как ходи по вълните..
а за хайката която му спретнаха в бара на Руби
по-голяма гадост няма накъде..удариха дъното,
дано успехите на Джано продължават да се множат навсякъде по света,
...очаквам всичко от него и затова се питам дали няма да ни
изненада и като запее на сцената, освен да е гост/водещ..
на прима виста е изключено но ако е взимал уроци по пеене
както  учеше испански език,бойни изкуства и езда за Сандокан,
ехх, мечти..хубав ден на всички!
Heart Eyes

# 338
Софи, така е, не виждам кой би бил по-подходящ!
А, колкото до пеенето, ще е голяма изненада, ама знае ли човек...май каквото не е поискал, това не е постигнал!
Че не може да пее, не може, ама има присъствие и харизма. Когато с Демет пяха в Гласът на Турция, Джан отвсякъде я обезличи и засенчи, без гласови данни, направи фурор.

Брей, турската преса се активизира...да не повярва човек Animal Hear No Evil

Джан Яман , който си е изградил име с кариера, простираща се от Турция до Европа, този път ще участва в едно от най-големите събития в италианския телевизионен свят. Яман ще бъде ко-водещ на откриващата вечер на Музикалния фестивал в Сан Ремо през 2026 г.

НА СЦЕНА СЪС ЗВЕЗДИТЕ
Актьора ще сподели сцената с Карло Конти , опитен водещ от италианската телевизия , и световноизвестната артистка Лаура Паузини . Премиерната вечер, която ще се проведе в Teatro Ariston, сърцето на фестивала, ще достигне до милиони зрители.

Събитието беше обявено в главния бюлетин на италианската обществена телевизия RAI .
Тази подробност привлече вниманието поради сериозността на организацията и мащаба на ролята, която Яман ще поеме.

# 339
Те и другите турски актьори ги канят по разни фестивали, но само като гости и рекламни лица, да се поразхождат по килима, да се поснимат и това е. Grinning Наистина голямо уважение от страна на италианците да го поканят като водещ. За пеенето не знам, надали ще му се наложи да се изявява така, но като водещ ще се справи чудесно със сигурност. Има чувство за хумор и дори да обърка нещо по сценария, бързо ще излезе от положение.Grinning

# 340
Софи, както се научи да танцува, така може и да запее.. въпросът е дали зрителите са готови за концерта?! Grinning

Мики, с неговото чувство за хумор, дори ако обърка нещо, ще се превърне в повод за смях и аплодисменти Grinning

Джаки, активизира се и е неузнаваема! Бият се в гърдите Grinning Очаквам следващите заглавия да са: "Италианският Сан Ремо, благодарение на турски актьор" или "Сан Ремо ще бъде домакин на специална вечер за нашия герой" Grinning Може да поискат и да патентоват Сан Ремо Grinning

Джан Яман ще бъде съводещ на откриващата вечер на музикалния фестивал
в Сан Ремо през 2026 г. заедно с Карло Конти и Лаура Паузини.

Джан Яман, който е съводещ на музикалния фестивал в Сан Ремо през 2026 г.,
най-престижното събитие в Италия, достига международен етап в кариерата си,
като се изявява на сцена с Карло Конти и Лаура Паузини в откриващата вечер.

Турският актьор Джан Яман продължава да се изкачва по стълбата на успеха в Италия,
където е променил кариерния си път. Официално е потвърдено, че Джан Яман ще бъде
съводещ на откриващата вечер на изданието на Музикалния фестивал в Сан Ремо през 2026 г.,
едно от най-старите и известни музикални събития в Италия. Това развитие, обявено в главния
новинарски бюлетин на италианския държавен канал RAI, доказва, че актьорът затвърждава
позициите си на европейския пазар. На събитието, което ще се проведе в магическата атмосфера
на историческия Teatro Ariston, Яман ще сподели сцената с Карло Конти, доайен на италианската
телевизия, и световноизвестната Лаура Паузини.
Изборът на актьора, който владее свободно четири езика и е известен с екранното си присъствие,
получи широко внимание както в италианските, така и в турските медии.

Глобални продукции и натоварен работен график.

Изборът на Джан Яман за тази престижна роля се дължи до голяма степен на участието му
във високобюджетни международни проекти през последните години. След като участва
в световно очаквани сериали като „El Turco“ и „Sandokan“, актьорът е известен със своята
професионална дисциплина. Участието му в Сан Ремо, платформа, която е не само музикален,
но и културен феномен, показва, че актьорът се е превърнал от обикновена телевизионна
звезда в многостранна екранна личност.
С този ход Яман ще се превърне в един от малкото чуждестранни актьори, които ще се
изявяват на една от най-емблематичните сцени в историята на италианската телевизия.

Планиране на кариерата и бъдещи проекти

След водещите си задължения на откриващата вечер, Джан Яман веднага ще се върне
към професионалния си график за снимки. С глобалната видимост, придобита от фестивала,
се планира да започне подготовката за втория сезон на сериала "Sandokan".
Актьорът, който се превърна във значима фигура в преодоляването на културната пропаст
между Италия и Турция, се стреми да засили промоционалната сила на своите проекти
чрез присъствието си на сцената на Сан Ремо. Това сътрудничество, финализирано чрез
дискусии между неговите професионални представители и служители на RAI, създава
прецедент за турските актьори да получат по-голяма видимост в основните европейски
медийни канали. Сан Ремо 2026 ще бъде записано както като демонстрация на водещите
умения на Яман, така и като важен етап, символизиращ растежа на неговата глобална марка.
https://www.gzt.com/sinema/can-yaman-sanremo-2026-muzik-festival … k-yapacak-4006841

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 13:57 от grozdence*

# 341
Стори от Джан:

КОРЕКЦИЯ И ОТГОВОР
Новинарската статия, публикувана на 10 януари 2026 г., озаглавена „Какво беше открито у Джан Яман при операцията за борба с наркотиците!“, съдържаше неверни твърдения, че у актьора Джан Яман са открити наркотици. Не е вярно, че у Джан Яман са открити наркотици; това се потвърждава от полицейските протоколи. Като част от разследването са взети проби от коса, урина и кръв единствено с цел тестване за употреба на наркотици/стимуланти, след което са взети показания от клиента и той е освободен без прилагане на мерки за съдебен контрол. Впоследствие тестът, проведен от Института по съдебна медицина, е отрицателен и е установено, че Джан Яман не е употребявал никакви наркотици или стимуланти. Този корекционен текст е публикуван, за да информира обществеността правилно.

Отговора на Джан:
Благодаря за опровержението; надявам се подобни опровержания да последват и от други новинарски източници. Надявам се, че отсега нататък, особено по толкова чувствителни въпроси, ничия репутация няма да бъде атакувана толкова лесно и че можем да предприемем стъпки към това да се превърнем в страна, в която се обичаме, уважаваме и подкрепяме повече.

# 342
Което означава: мъдро е човек да се поправи, а още по-мъдро е да го направи, за да избегне тежко дело.Hands V

...щото "опровержение“ звучи далеч по-добре от "осъден да заплати" Grinning

-----------------------

П.П. Сигурно Джан е започнал дела.. Да видим дали ще се включат и други любители на фалшиви новини? Grinning

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 21:33 от grozdence*

# 343
Поредно стори от Джан.
Сега пък благодари на турски канал....какво се случва с тези турчоля?

https://www.instagram.com/stories/canyaman/3824493261633705284/

Благодаря ви, че ме споменахте положително
и откроихте постиженията ми във вашите новини след дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт