🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 10 949
  • 190
  •   2
Отговори
# 180

Много благодаря! Изгълтах няколко епизода вече 😍

# 181
Попаднах на интересно негово видео, в което показва и коментира някои лични снимки:
https://vkvideo.ru/video-199343470_456274940?gid=199343470&id=199343470

-Не помня на колко години бях, но вече бях огромно дете.
-Казват, че коремът на майка ми е бил като фитнес зала. Бях много активно дете, но майка ми винаги подчертава, че не съм бил палав. Когато някой ми обясняваше нещо спокойно, аз веднага се подчинявах и никога повече не го правех.
 -Това е първият ми учебен ден. Бях толкова намръщен, недоволен и много тъжен. Баща ми дори се усмихваше, виждайки колко съм разстроен.
-Ето ме в Русия. Беше сватбата на мой приятел, с когото играех баскетбол. Бяхме в един и същи отбор и той се влюби в рускиня.Той се премести в Русия и ни покани на тази сватба. Първият ми опит като актьор беше в Русия, защото когато той се премести и се ожени, получих предложение да участвам във филм. Той работеше като актьор на снимачна площадка, беше главният герой.
От продукцията забелязаха мен и още един мой приятел . Предложиха ни и малка епизодична роля. Парите ни бяха на привършване и благодарение на тази малка работа, която намерихме там, успяхме да удължим пътуването си из Русия.След това, преди пет години, дойдох в Италия специално за „Сандокан“, за да снимам „Сандокан“. Трябваше да започнем тренировки възможно най-скоро и аз трябваше да се науча да яздя, да се занимавам с конни спортове.
-И така, ето го конят, когото целуваме, бяхме привързани един към друг.
-Вечеря с баща ми, майка ми и двама мои приятели. Те всъщност са адвокати; бяха мои партньори по това време, защото учех право. Не работих дълго като адвокат, но те все още са ми приятели. След това станах актьор и ги убедих да напуснат компанията, в която работеха. Те напуснаха и поеха риска да отворят собствена адвокатска кантора. Работих известно време с тях в тази кантора. Между другото, много се забавлявахме, защото бяхме добри приятели.
-Това е снимка от „Сандокан“, последния епизод, където водим битка. Нашето освобождение. Сандокан става водач на народа, спасител. Не искам да се хваля, затова е по-добре да не продължавам историята.
-Красива снимка, която говори сама за себе си. Обожавам тази програма, обожавам Мария Де Филипи. Всеки път, когато ме канят, е голяма чест за мен.

# 182
Джинджи, като изгледаш двата сезона, не забравяй да дойдеш, да споделиш впечатления.Simple Smile

genevieve, благодаря за превода!
Изглежда съм пропуснала много от интервютата му от последните дни. Да говори на италиански - ми е любимо! Heart Eyes
През последните 10 дни имаше участия в две предавания, едно италианско (Имаш поща) и едно испанско (забравих му името), плюс премиерата на Ел Турко в Испания. През това време пуснаха много интервюта за промоцията на ЕТ, за исп. медии (поне 10), за Мувистар плюс (това последното, в което се наяде, е пак тяхно) и постоянно се появяват още. Не знам как смогва този човек.Simple Smile Снимките на Лабиринтът сега са в Мадрид (на Канарските о-ви приключиха) и ги съчетава лесно с др. участия/промоции/интервюта в столицата. Но за съжаление, само на малка част намираме превод.
Онзи ден имаше интервюта (видео разговор) и за американските медии, свързани с премиерата на Сандокан в Netflix US. Чакаме и тях, ако изобщо стигнат до нас...

# 183
  • Козлодуй
Оказа се приятен детективен сериал, без много напрежение и излишни драми на фона на красивата природа на Палермо. С много забавни и хумористични диалози между героите – и главни, и второстепенни, особено между Франческо и Тури.
Виола и Франческо са страхотна екранна двойка-красиви, обаятелни, харизматични.
В първи сезон леко ме дразнеше нейното глуповато бърборене на места, докато във втори сезон това беше сведено до минимум и в него имаше малко повече съспенс и екшън.Финалът беше много хубав.
За мен определено Джан Яман се е справил блестящо с ролята си – женкар, но с чувствителна, ранима душа, принципен, целеустремен и с прекрасно чувство за хумор.
Честно казано не знам дали ще гледам 3 сезон, в който Джан Яман няма да се снима, но пък ще ми е интересно как ще „оправдаят“ отсъствието му и замяната с друг актьор.
Доколкото си спомням, сценарият на 1ви сезон е бил специално написан за Франческа. Но след успехът, който в голяма степен се дължи на участието на Джан, 2ри сезон са го променили с по-голямо присъствие на инспектор Демир. Без него не мисля, че ще ми се гледа 3ти сезон.

# 184

Доколкото си спомням, сценарият на 1ви сезон е бил специално написан за Франческа. Но след успехът, който в голяма степен се дължи на участието на Джан, 2ри сезон са го променили с по-голямо присъствие на инспектор Демир. Без него не мисля, че ще ми се гледа 3ти сезон.

Предположих, нали повествованието се води от нейно име. Определено се чувства разлика в сценариите на двата сезона. А и добре, че разкараха бързо оня дечко Раниеро в първи сезон, че ми беше много нелепа връзката им.

# 185
Да, точно "разменени". Още докато снимаха Виола пускаха такива шеги в коментари, също и в задкадрови видеа. Джовани беше писал, че във Виола 2 "аз ще съм красивия/готиния, а Джан симпатичния" Grinning Във видео (зад кулисите) Джовани разказваше със сериозно лице, че тълпата от фенове на снимачната площадка идвала заради него, но докато го намерят, между другото си правили селфи с Джан - нашия се съгласяваше, че е точно така Grinning Големи са образи когато са заедно Grinning

Мики Hug имам малко работа за теб, ако ти остане свободно време Simple Smile
-> https://www.instagram.com/reel/DTpsQo5jPCb/?igsh=MW4yY2dkMXlkZDVieg%3D%3D гледам Джан си изяде цялата тортила и пастърмата/филето с голям апетит Grinning Не знам за какво си говорят, но ми се струва интересно, както изглежда и забавно Grinning В началото водещата го представи като "Кан" (не я поправи), но след минута го нарече "Хан" и той си покри лицето с ръце, хаха. И както винаги започна да обяснява "дж-дж-дж" Grinning
Скрит текст:
Grinning

Анонс на водещата: Тук съм очаквайки Кан Джаман да ми разкаже всичко за новия си сериал El turco, който е достъпен на Мовистар плюс. Приготвих няколко ястия, които да опита испанска кухня. Знам, че в момента съм обект на завист на много хора, но наеха мен, какво мога да направя? Joy
Джан се появява, тя му казва името грешно, той я учи как се произнася. Grinning
После тя му дава да яде разни храни. Пита го за сериала, акцентира че целият му торс бил на показ, яздейки кон Joy Пита го татуировката на героя, означавала 5мата братя на героя. Пита къде са направени снимките и Джан разказва къде и че е реална история. Джан казва , че сутрин първо закусвал мислини, яйца, авокадо, после отивал на фитнес 2ч и половина.
- 2 часа и половина - това е прекалено!
- Прекалявам, защото ми харесва. 2ч и половина - три. Joy
Джан пита какво щяла да му даде, ако успее за изяде всичката храна. Не била измислила, но имал още 4 ястия.
От колко време бил актьор - 12-13г, но преди това бил адвокат. Водещата: Колко хубаво, не само красив, а и умен.Grinning
Водещата била спечелила Мастър шеф, хвали се.
Джан се откава от яденето, пълен бил. Grinning

Това е общо взето, говорят си предимно за храната. Дали му харесва и такива безсмислени неща. Grinning Накрая казва, ако искаме да гледаме El turco да се абонираме за платформата, по която ще го дават само за 9,99евро на месец. Grinning

# 186
Ех, Мики, супер си, благодаря отново! Джан е толкова сладък и гладен, като малко (гигантско) дете е Grinning Мацката също е готина, енергията им е страхотна Heart Eyes

"Наистина невероятното е, че сам изяде омлет с 8 яйца" Изглежда е хапнал и омлетче Grinning
"За първи път чувам Тамара да говори толкова много, а тоалетът, който носеше... кожен и секси." Заради госта Grinning
Хан Animal See No EvilGrinning

# 187
Мики, благодаря! Добре са се забавлявали двамата.

Най-новият хит на Movistar Plus+ днес:
Историческа суперпродукция с шест епизода, която вече е номер едно в Испания.

Movistar Plus+ наскоро представи премиерата на „El Turco“, новият минисериал с участието на популярния актьор Джан Яман, който в момента е номер 1 в списъка с най-гледани на платформата.

Премиерата му беше по Movistar Plus+ само преди три дни и вече се превърна в най-гледания сериал на платформата. Говорим за „Турчинът“, първият турски сериал, заснет на английски език, с участието на Джан Яман.

Премиерата на сериала идва на фона на скандал, свързан с турския актьор, който беше арестуван в Истанбул за предполагаемо притежание на наркотици. Актьорът обаче беше освободен и пътува до Испания, за да промотира сериала, включително участие в испанското телевизионно предаване „El Hormiguero“.

„Турчинът“ е суперпродукция от европейски мащаб, която свързва култури и се състои от шест епизода. Вдъхновена е от роман, пресъздаващ кървава истинска история: тази за „Туринът от Моена“, който е оцелял в популярен италиански празник на повече от 300 години.

Джан Яман („Сандокан“, „Лабиринтът от пеперуди“, „Еркенджи Кус: Мечтателна птица“, „Долунай: Пълнолуние“,  „Инадина Аск: Упорита любов“) съживява войник в епична история за изкупление, справедливост и невъзможна любов .

Освен него, актьорският състав на „Турчинът“ е допълнен от британския актьор Уил Кемп  („Ловци на умове“), който играе  Марко, бивш най-добър приятел на главния герой, а сега негов смъртен враг, италианската актриса Грета Феро  („Уикенд“), младата жена, която намери Балабан, както и шведският актьор Магнус Самюелсон  („Седемте крале трябва да умрат“, „Вещерът“, „Аванпостът“, „Последното кралство“) в ролята на Гюнтер, бивш воин, който работи като ковач в Моена.

Синопсис на „Турчинът“

Балабан Ага (Джан Яман) е турски войник, тежко ранен по време на втората обсада на Виена през 1683 г. След като е предаден от човека, когото смята за свой брат, Марко (Уил Кемп), той е осъден на смърт. Но успява да избяга и е лекуван от Глория (Грета Феро), млада жена от живописното италианско село Моена, идилично място в Алпите, което е на път да бъде завладяно от новия си господар, самия Марко.

Докато се възстановява, Балабан, наричан „Турчинът“, става защитник на народа. С помощта на малка група верни приятели еничари, той ще поведе съпротивата и ще трябва да се изправи срещу най-лошия си враг, за да спаси тези, които обича най-много.

# 188
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното от вчера! HugTwo Hearts

Приятен ден и успешна седмица!

# 189
ТВ | Колумбия - El Colombiano (най-важният колумбийски вестник)
След 50 години, Sandokán се завръща по телевизията в нов сериал с участието на най-известния международен турски актьор по телевизията: #CanYaman .
Популярният италиански сериал от 70-те и 80-те години, който се гледаше и в Колумбия, пристига с нов актьорски състав и с участието на най-известния турски актьор по телевизията: #CanYaman . В Италия, Испания и някои латиноамерикански страни това беше феномен с участието на индийския актьор Кабир Беди, който продължи с ролята си в минисериал от шест филма, заснети в по-късни години. Сега тази история се завръща подновена (ще има 8 епизода, които могат да се гледат от този понеделник по Netflix), а ролята на Sandokán се играе от най-международния турски актьор: #CanYaman., адвокат по професия, който е намерил съдбата си в актьорството. Той е главният герой на няколко турски романа, гледани в Колумбия, като например „Мечтателната птица“ или „Г-н Неправилен“.
EL COLOMBIANO разговаря с Ед Уестуик и Алана Блур за това преживяване, което включва и италиански актьорски състав и локации, за да се уважи оригиналната история и да се придаде нов облик. „Този ​​сериал беше предизвикателство за тези от нас в Обединеното кралство, които не бяха чували за Сандокан. За мен като актриса това беше доста голямо предизвикателство“, обясни Алана. Ед Уестуик, който играе ролята на лорд Джеймс Брук, смята, че времето е ключово: „Оригиналният сериал беше през 70-те години, те са много години преди този сериал и мисля, че това постига, че има ново поколение, което може да му се наслади. И нещо много интересно, което ми се случи в Италия преди няколко месеца, беше, че един човек, може би на 50 години, се приближи до мен и ме помоли за снимка с дъщеря му, фенка на „Клюкарката“, а след това ме попита върху какво работя сега. Аз му казах, че съм в Италия и записвам „Сандокан“. Той много се развълнува, каза ми, че е харесал оригиналната история. Дъщеря му ме познава от друг сериал и сега може би можем двамата да гледаме „Сандокан“ заедно, това е нещо красиво.“ „Сандокан, пиратският принц“, е името на този сериал, пълен с екшън и драма. Сандокан си изкарва прехраната като всеки друг пират: бори се за оцеляването на екипажа си чрез смели нападения и винаги е с една крачка пред враговете си. Историята се развива в Борнео, рай, обитаван от местните племена даяк, но доминиран от безмилостния британски закон и затова това място е на върха на колониалната си мощ. Там Сандокан пристига и среща Мариан, независимата и неспокойна дъщеря на британския консул. „Техните сродни души са родени от страст, която ще промени живота им завинаги“, се казва в рецензията. Алана казва, че с толкова добре позната история е искала да разбере феномена на сериала и е отишла в YouTube, за да гледа клипове от оригиналната продукция, „не само за да се информира, но и за да види костюмите, тигъра, да види невероятната Карол Андре, която играе ролята на Мариан, и химията с Кабир Беди. Но това беше просто уста в уста, не исках да се оставя да бъда повлияна твърде много от тази първа история, защото знаех, че създаваме нещо ново.“

# 190
Сандокан завладява света! RocketRocket🌏

От продуцентите:

В американските медии има десетки статии за излъчването на Сандикан в САЩ Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт