Проблем с бибите

• 618
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имаме лек проблем с бибите. Малката като се роди нямаше претенции каква биба се дава, направих грешката да ѝ давам тези на бибс и явно свикна. На 3 месеца е и не знам как да я отуча. Пробавала съм да давам друга, но изпада в истврия. Отворена съм за всякакви съвети.

# 1
На 3 месеца е рано за махане на бибата. Особено ако детето си я търси да заспи.
Какъв е точно проблема?

# 2
Моя на година и два месеца,още е с биба.

# 3
  • София
Марката ли конкретно е проблем или нещо друго?
Детето тепърва ще има нужда от залъгалка, когато почнат да му никнат зъбките.
Чак около годинка, че и малко след това се маха биберонът. На 3 месеца е рано.

# 4
Марката ли конкретно е проблем или нещо друго?
Детето тепърва ще има нужда от залъгалка, когато почнат да му никнат зъбките.
Чак около годинка, че и малко след това се маха биберонът. На 3 месеца е рано.

Марката е проблема, да. Не съм уточнила

# 5
  • София
Какъв е точно проблемът пак не става ясно.
Има вредни съставки, неподходяща форма, висока цена, кое точно?

# 6
Лошо е, че свикват и ако не можеш да я намериш по магазините е драма. При сина ни приблем беше, че не можех да намеря на Чико в Англия никакъв, а той само такъв ползваше. Еми, като се върнахме до България се запасих.

# 7
Какъв е точно проблемът пак не става ясно.
Има вредни съставки, неподходяща форма, висока цена, кое точно?

В бързината не съм уточнила. Проблема при нас е, че бебето свикна с бибите на марката бибс и не приема други. Като се роди ѝ давах на филипс или някое обикновена каквато имам вкъщи, но от както “пробвах” бибс и не иска друга биба. В случая търся съвет как да я отуча от бибс, за да мога да ѝ давам всички останали. Просто разликата е огромна във формата и материала

# 8
  • София
Каучука ли е проблем ?
Биберон като биберон, цената не е фрапираща, със същата форма има и силиконови.

# 9
Каучука ли е проблем ?
Биберон като биберон, цената не е фрапираща, със същата форма има и силиконови.

Каучук е, да. Не става въпрос за цената, има много други марки, които произвеждат на тази цена.

# 10
Товава за какво става въпрос? За това, че имате и други биберони и искате и тях да ползвате ли?
От моя опит - няма да стане. Синът ни даже беше привиквал към вкуса на определено адаптирано мляко и не пиеше никакво друго. Дъщеря ни също.

# 11
  • София
Да, трудно ще убедите бебето да хареса друг биберон, щом е свикнало с конкретен.
Пробвала съм и с петимата, когато в някой момент любимата биба стане за подмяна. Невъзможно е било. Чак след отказването на биберона, тогава.
Даже 2 от децата ми не искаха и нови биберони от същия вид и си търсеха техните до разпадането им, след което отказаха каквото и да е залъгалки.
Аз така и не разбрах какъв е проблемът детето да си ползва любимата биба, щом не е изгубена, деформирана или нещо друго.
Бебетата имат нужда от сигурност и я получават от познатите неща. Те им дават спокойствие.

Какъв точно е проблемът с каучука?

# 12
  • София/Севлиево
До една година и моя беше с бибероните на Томи Типи.После му взех една на Канпол с едно куче и му стана любима (щото беше по-бюджетна) ,а и едни от Кауфланд от тяхната детска марка(Кунибу май се чете),но преди да навърши 1 година не искаше други.Големият зор беше с отказването,но на 2 години и 3 месеца я махнах успешно (бе достатъчно голям,за да ме разбере като му обясних,че съм дала бибероните на една мама котка за нейните бебета,даже му я показах и нямаше драми).
И аз да попитам-какво му е на каучука (едно време помня сестра ми и братовчедите с такива биби ги гледаха)?!

# 13
  • Банско
Няма да можете да и давате другите, защото които биби отначало си харесат, само с тях си карат докато се отучат. Моите и двамата сина си имаха предпочитания и съм пробвала много пъти да им сменя някоя биба, ами познават веднага и си искат тяхната марка и тяхната форма.

# 14
Поръчайте си он лайн желаните биби и пазете нервите за по важни неща.
И моята дъшеря беше свикнала с филипс авент, с тях си откара дълго време. Не ми е хрумвало да и сменям марката.

Общи условия

Активация на акаунт