Разходка с новородено

• 1 447
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Кога за първи път излязохте с вашите бебчета и за колко време? Детето ми се роди на 27.03. Днес времето ще е хубаво и ни се ще да се разходим.

# 1
Здравейте! Кога за първи път излязохте с вашите бебчета и за колко време? Детето ми се роди на 27.03. Днес времето ще е хубаво и ни се ще да се разходим.

Със сигурност не се чака 40 дни като преди 100 години. При хубаво време всеки ден навън. Нека слънцето да огрее малко личицето и ръчичките, помага за производството на витамин Д. Приятна разходка!

# 2
Чета някъде, че по 20 мин в началото. Аз мисля да се водя по бебето, но все пак приемам насоки. Simple Smile

# 3
Аз моя го изкарах около седмица след раждането. Преди това пък по 10-тина минути на терасата го извеждах.

# 4
Ние нямаме тераса и това на практика ще му е първата разходка инааче четох за адаптацията на терасата.

# 5
  • София
Независимо от времето, децата ни са излизали от следващия ден след изписването. Стига да не е имало мъгла, буря, виелица и да е било над -5 градуса. С подходящо облекло. В началото за половин-един час, след 10-тина дни сме изкарвали по цял ден на открито.

# 6
  • София
Синът ми е роден на 24 май и го изведох за първи път на 10 дни, средната ми дъщеря е ноемврийско бебе и я изведохме като беше на 20тина дни, преди това беше само на терсата. Най-малката е родена през август и също беше на 10тина дни като я изведохме за първата разходка. Възползвайте се от слънчицето, след няколко дни ще става студено и мрачно пак.

# 7
Направо съм забравила. Мисля, че на третия до петия ден излязохме за първи път. Началото на май беше за около 10-15 минути. Времето беше приятно пролетно. След това вече всеки ден за повече.
Бебето не е добре да се извежда при мъгла, силен вятър и минусови температури, в голямата жега също.

# 8
Роди се на 9ти, на 15ти ни изписаха, на 20-21 бяхме на преглед и отидохме на кафе и седнахме на външни маси. Толкова хубаво спа, че за първи път не я будих за хранене (тогава още будех да яде😀)

# 9
Благодаря на всички! Днес се разходихме около мас и половина - два. Отрази се супер на бебчето - спа много добре!

Общи условия

Активация на акаунт