Случвало ли ви се е ?

• 1 971
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Нямам сърце да й пиша, много ми е тъжно, наистина съм я наранила без да искам и от тогава ме е страх да пиша крайно  и грубо - хората, които са ми подали ръка в труден момент, дори с една усмихната емоконка, с едно приятелско ЛС... не заслужават моята грубост, така си мисля, много е сложно някак...
Кaril , така е, но аз там го приемам като игра, говоря за сложни теми, сериозни...

# 31
КРОСИЧ-къде си, че да се изкажеш?

На живо не си така, каквато си във форума  Grinning Ама аз съм търпелива  Grinning

Искаш да кажеш, че съм по-търпелива и комромисна ли? Laughing Или обратното?

# 32
  • Sf
Искаш да кажеш, че съм по-търпелива и комромисна ли? Laughing Или обратното?

Да, търпелива и компромисна. Сериозна също.

# 33
Мали мали.....развали ми проклетийския имидж. Laughing
Отивам се гаврътам засрамена. Blush

# 34
 Ами аз май хич  не споря, изказването на противоположно мнение не го приемам много, много като спор, а като изясняване на позиции, защото съм наясно, че нито аз ще си сменя мнението, нито отсрещната страна. Поне ще се уточним кой какво мисли, виртуално пространство е все пак. В реалния живот съм по спореща, когато реша да си изяснявам позиция, нет-а  не е моята територия за спор, бързо ми минава и за това предпочитам да не влизам в спор, че докато ми отговори другата страна, вече ще съм на друга вълна и няма да ми се занимава да отговарям  Embarassed

# 35
Спорът за мен е защита на противоположни мнения, и в повечето случаи ако се води от интелигентни и възпитани събеседници и не наранява нито една от страните е интересен.

# 36
Не обичам да споря. Казвам и заминавам.
Като много внимавам да не нараня някой.
Просто не съм учила за дипломат, а друго.

# 37
Оф... случвало ми се е Tired. И преди да почна да споря с този, който ми харесва, поне 3 пъти си прехапвам "пръстите", но в крайна сметка, в един момент почвам да пиша и написвам, каквото имам да казвам, пък после ми е кофти. Ама... не мога.

Жив пример ми е Никол #Cussing out. Ама тази Никол много ме ядосва с някои от нейните мнения и са пълна противоположност на моите и по цяла вечер спорим във форума,  а през деня ходим на кафе тет-а-тет Crazy.
Съжалявала съм, че съм била остра с някои от потребителите, но всеки знае, че като се заформи спор и няма как да не иде по-надалеч, особено всеки като се мисли за прав или неразбран... и става търкалото Laughing.
А ми се е случвало, да прочета нещо, което не ми допада изобщо, но защото го е писал някой, който уважавам, да не се намеся и ... да се направя, че не съм видяла мнението му Tired.
Само да не засяга темите за болестите в ДГ и униформите в у-ще Crossing Arms.

# 38
Само да не засяга темите за болестите в ДГ и униформите в у-ще Crossing Arms.

Нюню, я кажи за униформите на какво мнение си, че да не се изкажа неподготвена. Веднъж вече съм те захапвала и още страдам Cry

# 39
Нюню, я кажи за униформите на какво мнение си, че да не се изкажа неподготвена. Веднъж вече съм те захапвала и още страдам Cry
Стига бе, отдавна съм го преглътнала. Спри да страдаш вече Hug, кооолко пъти да ти казвам.
Фанатично съм ЗА тях (да знаеш:))).
Ама една време много ме обиди, май и ревнах тогава Crossing Arms.

# 40
  • Sofia
Не мога да си позволя този лукс.
За съжаление.

# 41
Не мога да си позволя този лукс.
За съжаление.

Щото си админ или по принцип?

Аз понякога правя така - и тук и "на живо". Но рядко се случва. Обикновено си казвам мнението, даже без да ме питат  Grinning и това, че е различно от това на персона "Х", не пречи същата да ме харесва. Обратното също. Тук примерно има потребители, с които няколко пъти вече сме на едно мнение, но не са ми любимци (не, че не ги понасям, де, просто отношението ми е безразлично - негативно).

# 42
  • София
Бубс стига бе  Hug
Защо да не си спорим било то и с най-близките ни ?
Не можем да мислим еднакво колкото и да се
обичаме  Hug Можем да имаме еднакво мнение за
някои неща, еднакви вкусове, но за други ???
Споря с всички и ти го знаеш  Hug в темата за ББ   bouquet

# 43
  • София
Колкото и енергично да спорим, когато няма категоризации нещата не изглеждат лично и се приемат лесно.
При нормално и балансирано общуване и участие в спорове няма как да разберем кои са селяните и гейовете... Напоследък първите си проличаха...

# 44
Изказът ми по принцип не е груб и е еднакъв спрямо всички. Не ми се е случвало да се откажа от спор с някого само защото ми е по-симпатичен от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт