САЩ гледат към Гренландия

• 4 232
  • 98
  •   2
Отговори
# 45
Най-добрата развръзка е Канада, Европа, Русия и Китай да си поделят САЩ.

Здравей и в тази тема. Smile

Това горното няма как да стане и в най смелите ти мечти.

# 46
Нали си говорим за най-добрата развръзка.

# 47
Най добрата реална развръзка. Ти като американски гражданин как го виждаш?

# 48
Няма да има сблъсък защото Европа просто няма да отговори и ще остави САЩ да си вземе Гренландия. Не си струва да се започва война заради един леден остров, пък бил той и голям.
Това би било най добрата развръзка от конфликта.
За всички.

Война не ни трябва.
Предложението на Случайния Минувач би означавало край на Европа...

# 49
Най-добрата реална развръзка е импийчмънт на Тръмп и след това на Ванс и нови президентски избори, които демократ да спечели.
Така ще се избегнат много войни и смъртни случаи.

Като американска зълва мисля, че е най-приемливия вариант.

# 50
Най-добрата реална развръзка е импийчмънт на Тръмп и след това на Ванс и нови президентски избори, които демократ да спечели.
Така ще се избегнат много войни и смъртни случаи.

Като американска зълва мисля, че е най-приемливия вариант.
Извинявай сбърках те с друга потребителка американка, също либерал.

Нещата са много сложни, не е изключена и твоята развръзка, но няма да стане в бързи срокове.

# 51
Няма проблем. Случва се да се обърка човек за потребителите. И аз понякога се обърквам кой какво е казал. И либерал не съм, гласувам вдясно по принцип, но не бих гласувала за Тръмп.

# 52
Дали не може Европа да даде Гренландия на САЩ в замяна те да и дадат нещо друго равностойно? Но не виждам защо американците да се съгласят на такава трампа...

# 53
Дания и Гренландия са поканили няколко американски сенатора в Гренландия. Инициативата е на Дания. Не се знае кои сенатори са поканени.

Защо пък Дания да дава Гренландия на САЩ? Това да не е бит пазар?

# 54
  • Deutschland/HE
Как разпределяте на кого да отиде Гренландия. Все едно сега да се съберат Гърция и Турция и да си разделят Родопите.
Тръмп съвсем проми мозъците на хората.

# 55
През 50-те години Дания продава Азорските острови на САЩ,но сега не можело да се пазари...
Това е нормална практика между (бивши) колониални държави – да си разменят територии,богатства и т.н.

# 56
През 50-те години Дания продава Азорските острови на САЩ,но сега не можело да се пазари...
Това е нормална практика между (бивши) колониални държави – да си разменят територии,богатства и т.н.
Иди обяснявай история и политика на хора израстнали в родопите. Laughing

# 57
  • Deutschland/HE
Не съм израстнала в Родопите, а в Грцката махала във Варна? Това какво значение има? Много лесно се разпореждате с хората.
Даваш ли Варна на Русия, щото те много си я харесват?

# 58
България може да защити военно Родопите,Гренландия територията си от 2 000 000 кв.км – не.

# 59
България може да защити военно Родопите,Гренландия територията си от 2 000 000 кв.км – не.
Да не дава Господ, да се налага да проверяваме тези хипотези. Докато войската си избръсне краката, може  Родoпите да са завладяни.

Да се чете с чувство за хумор, че днес понеделнично във форума всички са натъпили мотиката.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:39 от So Lucky*

Общи условия

Активация на акаунт