САЩ гледат към Гренландия

• 6 017
  • 142
  •   4
Отговори
# 135
Със сигурност някои генерали. Нали излезе вече информация, че генерали го разсейват с други мащабни операции в други държави, за да не се занимава с Гренландия и НАТО и че Тръмп се държал като 5-годишно дете.

# 136
  • София
Като знам що плюене беше по Байдън, че е дементен....
Този е и нарцистичен на всичкото отгоре.

# 137
Байдън при все всичките му изцепки, какви речи държеше. Това нещо Тръмп има речник на питекантроп. Моралните им различия няма да ги споменавам даже.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 08:38 от llo.

# 138
Специалисти по речи и говор идентифицираха, че той има речников запас на ученик в 6 клас и ниво на разсъжденията на ученик в 3 клас.
Не че преди е имал много по-високи, но сега е още по-зле.
Когнитивната деградация се набива на очи много ясно.

# 139
  • София
Протести в Дания и Гренландия. Такъв идиот е тоя.
https://x.com/tvtoront/status/2012798164055564532
https://x.com/GLAVCOM_UA/status/2012589126327886266

# 140
Днес пуснаха поредните "опорки" "доказващи",че Китай и Русия нямали технически и военни сили да стигнат до Гренландия,камо ли да я окупират. Нека стане ясно. Русия/СССР нямаше никаква полза и интереси да завладее Куба,но го направи. Путин нямаше никакви интереси в Сирия,но се намеси. Русия и Китай въобще не ги бъркаше Венецуела,но подкрепиха режима на Мадуро. Русия се бърка (кърваво) навсякъде по света,(в Африка,например),но видите ли нямало да влезе в Гренландия.

# 141
Като знам що плюене беше по Байдън, че е дементен....
Този е и нарцистичен на всичкото отгоре.

Байдън все пак си е допринесъл за всичко това (и не е единствен), в смисъла на "първо дойдоха за сирииците, украинците, иранците и тн."
Въ сега защо дойдоха за американците които не се разхождат с паспорт в чорапите.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 14:35 от БШекли

# 142
Как пък не, Китай  има инвестиции във Венесуела, та сега наказва с търговията някакви САЩ.  И едни други ,по Пената. Не ми се спори с вас.  Сирия  е плацдарм за Африка, а русия  има там ясни интереси, и вагнеровци ги защитаваха, и   подопечени правителства има там, та сирийските бази в близост - хм.
 И така нататък.

Общи условия

Активация на акаунт