Термин Юни 2026 - тема 2

• 4 150
  • 180
  •   3
Отговори
# 150
Лютиче, ще е наред всичко и ще си изкараш до термин!🍀

k.belleza, стана ми интересно защо да не се използва пяна Гинексид? Аз използвам от много години само такава.

Защото убива добрите бактерии, не е подходяща за бременни, засилва бялото течение. иначе и аз я ползвам от години.

# 151
Аз си ползвам още гинексида. Имам проблеми с бъбреците и не трябва да допускам уринарна инфекция. А иначе пише ли го някъде изрично, че не е подходящо при бременност? Аз лично не съм видяла.

# 152
Аз си ползвам още гинексида. Имам проблеми с бъбреците и не трябва да допускам уринарна инфекция. А иначе пише ли го някъде изрично, че не е подходящо при бременност? Аз лично не съм видяла.

Каза ми го АГ, не съм го чела някъде. В крайна сметка тя е запозната със състоянието ми и мисля, че е най добрия вариант да ми каже кое как влияе в момента, а и ставаше въпрос за бялото течение, а не че не предпазва от инфекции.
След като Вие нямате такъв проблем, си го ползвайте.

# 153
Ами пишеш, че не е подходящо за бременни, затова питам къде е описано, защото аз не виждам да пише някъде.

# 154
Здравейте, момичета и аз се записвам с термин 24.06. Бях на фетална в петък, казаха че всичко е наред, но днес 17+3 дни все още не усещам нищо, кога усетихте за първи път бебетата?

# 155
Първа бременност - 20+0 с предна плацента
Втора бремнност - 15+1 със задна плацента

Имаш още време. Не се шашкай Simple Smile А и като нищо може да усещаш, но да не знаеш, че е това.

# 156
Здравейте, момичета и аз се записвам с термин 24.06. Бях на фетална в петък, казаха че всичко е наред, но днес 17+3 дни все още не усещам нищо, кога усетихте за първи път бебетата?
Аз го усетих вчера точно в 19гс, като съм с предна плацента. Усещането е много странно, като пукащи се балончета в корема, няма как да го объркаш.

# 157
Аз го усетих в 17+3 със задна плацента първа бременност, не може да се обърка и аз си мислих как ще го различа но определено се усеща. 🤗

# 158
А къде го усещате, долу ниско ли?

# 159
Аз го усщам долу ниско, но зависи от позицията, която е заел. Моят, както се видя на феталната, е застанал на позиция за изход 😁 и явно ми бие крушета. Вчера, в 20+4 вече и мъжът ми го усети.
Иначе аз при първата бременност с предна плацента усетих много късно - след 20 седмица е било.
Сега със задна и при положение, че знам какво да очаквам, усетих много рано - още 16.
И аз бих казала, че няма нужда от шашкане - особено първия път отнема време да се различи Simple Smile
А за интимната хигиена - аз съм доста чувствителна и тези гелове при мен водят само до повече проблеми, та си се мия там само с вода още от тинейджърка, но не съм и имала проблем този път, слава богу.

# 160
Ами пишеш, че не е подходящо за бременни, затова питам къде е описано, защото аз не виждам да пише някъде.
Да и съм написала, че ми го е казала АГ, след оплакване от моя страна за бяло течение.

# 161
Аз не ползван никакви гелове. Преди постоянно ползвах Лактацид и през месец имах кандида. В един момент реших да спра интимния гел и кандидата изчезна и повече не се появи. Нямам идея имаше ли връзка или беше случайно.
Иначе за усешане аз го усещам от 18г.с. с предна плацента, но много рядко макс веднъж на ден и само в легнала поза. Сега в 20г.с даже веднъж и мъжа ми усети, но са много кратки и леки потупвания и само докато лежа. Права никога не мога да го усетя. Иначе най често го усещам на 2 3 пръста под пъпа. Лекарката каза че с предна може и до 24г.с да не се усети.

# 162
От всички интимни гелове съм най-доволна от Билка. Зареждам се хубаво като сме в България и само тях ползвам.

# 163
Само и единствено на Уриаж. За мен това е гела! Но както всяко нещо и тук при всяка е различно

# 164
И аз доста често страдах от кандида, гинеколожката ми изрично забрани използване на всякакви интимни пяна, което за мен беше много странно, но от тогава да чукам на дърво проблеми нямам

Общи условия

Активация на акаунт