Термин Юни 2026 - тема 2

• 3 612
  • 159
  •   2
Отговори
# 150
Лютиче, ще е наред всичко и ще си изкараш до термин!🍀

k.belleza, стана ми интересно защо да не се използва пяна Гинексид? Аз използвам от много години само такава.

Защото убива добрите бактерии, не е подходяща за бременни, засилва бялото течение. иначе и аз я ползвам от години.

# 151
Аз си ползвам още гинексида. Имам проблеми с бъбреците и не трябва да допускам уринарна инфекция. А иначе пише ли го някъде изрично, че не е подходящо при бременност? Аз лично не съм видяла.

# 152
Аз си ползвам още гинексида. Имам проблеми с бъбреците и не трябва да допускам уринарна инфекция. А иначе пише ли го някъде изрично, че не е подходящо при бременност? Аз лично не съм видяла.

Каза ми го АГ, не съм го чела някъде. В крайна сметка тя е запозната със състоянието ми и мисля, че е най добрия вариант да ми каже кое как влияе в момента, а и ставаше въпрос за бялото течение, а не че не предпазва от инфекции.
След като Вие нямате такъв проблем, си го ползвайте.

# 153
Ами пишеш, че не е подходящо за бременни, затова питам къде е описано, защото аз не виждам да пише някъде.

# 154
Здравейте, момичета и аз се записвам с термин 24.06. Бях на фетална в петък, казаха че всичко е наред, но днес 17+3 дни все още не усещам нищо, кога усетихте за първи път бебетата?

# 155
Първа бременност - 20+0 с предна плацента
Втора бремнност - 15+1 със задна плацента

Имаш още време. Не се шашкай Simple Smile А и като нищо може да усещаш, но да не знаеш, че е това.

# 156
Здравейте, момичета и аз се записвам с термин 24.06. Бях на фетална в петък, казаха че всичко е наред, но днес 17+3 дни все още не усещам нищо, кога усетихте за първи път бебетата?
Аз го усетих вчера точно в 19гс, като съм с предна плацента. Усещането е много странно, като пукащи се балончета в корема, няма как да го объркаш.

# 157
Аз го усетих в 17+3 със задна плацента първа бременност, не може да се обърка и аз си мислих как ще го различа но определено се усеща. 🤗

# 158
А къде го усещате, долу ниско ли?

# 159
Аз го усщам долу ниско, но зависи от позицията, която е заел. Моят, както се видя на феталната, е застанал на позиция за изход 😁 и явно ми бие крушета. Вчера, в 20+4 вече и мъжът ми го усети.
Иначе аз при първата бременност с предна плацента усетих много късно - след 20 седмица е било.
Сега със задна и при положение, че знам какво да очаквам, усетих много рано - още 16.
И аз бих казала, че няма нужда от шашкане - особено първия път отнема време да се различи Simple Smile
А за интимната хигиена - аз съм доста чувствителна и тези гелове при мен водят само до повече проблеми, та си се мия там само с вода още от тинейджърка, но не съм и имала проблем този път, слава богу.

Общи условия

Активация на акаунт