Спамо - чат темичка (23.04 - 29.04) СРЕЩА ГОРЕЩА!!!

• 33 513
  • 2 201
  •   1
Отговори
# 570
Поне да го бяха подпряли с нещо Wink

Веднага си  го представям  шиниран,  като кол до корен домати  Joy
newsm65 newsm65 newsm65

А на тоя патето е в дълбоки води  Whistling

# 571
Гаранция, тия каки не усещат нищо, щото на тоя му се губи още в първата гънка  Peace

# 572
Лейдис енд Стоянчо, отивам да си играя. Чао засега  Laughing

# 573
Хапя, раздразниха те, а Simple Smile

# 574
Като се поразрових в криминалните хроники,
открих още едно доказателство
за този случай!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Този вече е умрял, тази канара(упс жена) работи в патологията и просто го е завлякла да си направи снимка, за да прати на родителите си, които живеят надалеко и не са я виждали отдавна. А кой го е довършил преди това си остава загадка, в криминалните хроники това още е неразрешен случай.

Лейдис енд Стоянчо, отивам да си играя. Чао засега  Laughing

Мале с кво ще си играеш, бе жена Embarassed

# 575
Да му се не види и деня скапан. Две седмици ме боли гърло, че и сливиците. И понеже си нямам джипи, взех един АБ на своя глава, ще се лекувам... разирате ли. Crazy Хубаво, ама да взема да получа алергична реакция - пламна ми лицето, едни бодежи в сърдечната област, отгоре на главата все едно тухла са ми сложили  Shocked и пр. екстри. Sick Ей го нА - мъжа ми ме закара на лекар, сега хвърлих антибиотика Rolling Eyes. Брех, че било кофти да ти е зле ooooh!
И в бъдещето училище на детето ще бера ядове - връчиха ми да попълвам молба, ама без да си избирам учителката - не можело Confused.

Миленка и Лео имат ли новини какво става с Цомбения син.  ThinkingТоз палав Иван какви ли ги е надробил, дано всичко е наред. Praynig

Мина, качи ли снимките, сестро? Ай дай да оплакнем око. Simple Smile

Гледам тука снимчици поствате, ама линковете не ми се отварят, що така newsm78

# 576
Гаранция, тия каки не усещат нищо, щото на тоя му се губи още в първата гънка  Peace

Може да ползва клчето за подпиране, като утължител  Mr. Green

# 577
...

Този вече е умрял, тази канара(упс жена) работи в патологията и просто го е завлякла да си направи снимка, за да прати на родителите си, които живеят надалеко и не са я виждали отдавна. А кой го е довършил преди това си остава загадка, в криминалните хроники това още е неразрешен случай.

Това обяснява защо патето му го тегли гравитацията, да!!!  Whistling

Стрелче, съжалявам за теб!  Sad

# 578
  • някъде ... тук ...
Стрелче, и за Радо писахме молба така - било предварително записване, само молба и копие от акта за раждане искат и на 7.06 - на родителска среща Confused
Съжалявам за болестта, поне ще знаеш друг път да не пиеш АБ на своя глава Sad

# 579

Стрелче, съжалявам за перипетиите ти.
Бързо оздравяване, това някак си ще мине, ама това за учителката е много кофти Thinking

# 580
Благодаря ви Heart Eyes  Hug

ЕлиТ, във въпросната молба пише да се декларира желание за изучаване на предмети от ЗИП, СИП и чужди езици - ти какво писа там? Как и откъде мога да знам какво да посоча, като не съм запозната с програмата Crazy newsm78 Родителската среща доколкото разбрах, ще е на 14.05. Rolling Eyes

# 581
strelche® оправяй се по-бързо  bouquet и друг път без самолечения Stop

Цомбиния момък е навехнат само, говорих с нея преди малко  Hug

# 582

Слава богу Peace

# 583
Стрелче, как така на своя глава АБ бе? Rolling Eyes Оправяй се бързо, ама отиди на лекар, какви са тия неща? Confused Hug

Слава богу! Дано му мине по бързичко. Praynig

Патета, батути, пропуснах ги, щот оная тема, дет я закри Татти ми дойде в повече, та сега релаксирам малко. Mr. Green Joy

# 584
  • някъде ... тук ...
Стрелче, при нас искаха да отбележим език (английски писахме), дали ще ходи на занималня и на плуване - общо три опции. Става дума за 55-то училище.

Общи условия

Активация на акаунт