Спамо - чат темичка (23.04 - 29.04) СРЕЩА ГОРЕЩА!!!

• 33 513
  • 2 201
  •   1
Отговори
# 585
Патета, батути, пропуснах ги, щот оная тема, дет я закри Татти ми дойде в повече, та сега релаксирам малко. Mr. Green Joy

О.К., онази тема ви е дошла в повече и спираме да говорим за тези лоши неща Mr. Green

# 586
...О.К., онази тема ви е дошла в повече и спираме да говорим за тези лоши неща Mr. Green

newsm78 Кои са тези лоши неща, бре???   Innocent

Стрелче, и аз подпълвах молба,
но имам чувството, че това е само някаква формалност!  Thinking

Аре, вдигам се, отивам да си събирам децата
и да ги изведа да се проветрят малко  1swing

п.п- и пишете по- малко, плиииййззз!!!  Praynig

# 587
уф, баси деня е днес ooooh!
На дзверо, както Лео е писала, му е само навехната ръката.Снимахме го.докторицата го превърза с бинт и каза 3 дни така да стои.Ееее, писна ми вече от тия деца.Ако не е едното, ше е другото, мамка му.Сега само си я държи ръката.И най-странното - кефи се много на превръзката Rolling Eyes
Мерси, че ми стискахте палци, че щех да изперкам Crazy  bouquet
Ще ви почерпя довечера, че сега тоя ми виси на главата Close

# 588
Чак сега прочетох оназ тема и паднах от смях  hahaha

# 589
  • някъде ... тук ...
Ай да пусна и тук един линк (пуснах тема в Нашите деца) - харесаха ми наръчниците:
http://web112.net/

# 590
Бомбе, радвам се че е минало леко  Peace
Стрелче, освен всичко останало с АБ на своя глава и гъбички, знаеш къде, можеш да си докараш, айде стягай се  Peace
Хапя, раздразниха те, а Simple Smile
ИИИИ не ви е срам, къде го чукаш къде се пука  ooooh! Бях да играя четворка  smile3534

# 591
ИИИИ не ви е срам, къде го чукаш къде се пука  ooooh! Бях да играя четворка  smile3534
Аха, свършила си... с играта Simple Smile

# 592
Аз пък си харесах гащи за сватбата  Flutter
и тези

# 593
Стояне, свърших  и сега ще запаля 15 Кой е тоя на аватара ти, тамън взех да харесвам Ал.

Бонбонке, казвам твърдо Нье на цвета тези гащи. За сватбата ти трябват бели Peace

# 594
И бели има,аз модела аресах  Flutter

# 595
То модела е май според прическата  Laughing

# 596
Стояне, свърших  и сега ще запаля 15 Кой е тоя на аватара ти, тамън взех да харесвам Ал.
Обяснявам: този е арменецът от филма "Мимино". Тук е в съда и защитава приятеля си (грузинец). Отличава се с "отличното" владеене на руски език Simple Smile През цялото време се опитва да искара грузинеца невинен, като разказва на съдията: "И му казвам на подсъдимия - подсъдими, не прави така" Simple Smile

# 597
То модела е май според прическата  Laughing
Аааааааааа тя е  изрядна   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
За какво й е на една булка бельо? Това искам да знам аз...

# 599
Обяснявам: този е арменецът от филма "Мимино". Тук е в съда и защитава приятеля си (грузинец). Отличава се с "отличното" владеене на руски език Simple Smile През цялото време се опитва да искара грузинеца невинен, като разказва на съдията: "И му казвам на подсъдимия - подсъдими, не прави така" Simple Smile

Готино, и аватара ти е готин. Hug

Бонбонче, готини гащи. Heart Eyes

Бомбич, не се коси, малкия дявол е бил! Ще му мине на хлапето. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт