Спамо - чат темичка (23.04 - 29.04) СРЕЩА ГОРЕЩА!!!

• 33 513
  • 2 201
  •   1
Отговори
# 855
Кучето ти тежи колкото пакет захар  Joy Joy Joy Сигурно е много сладко. Как ти завиждам ако знаеш ...
Сладко е да  Flutter. И смешно. Върви, върви и тупне като зряла круша hahaha hahaha

# 856
Против Ролпласт има цяла тема в Наш дом Rolling Eyes

Трябва да я разгледам. В офиса нямахме никакви грижи.

# 857
Тази ниска температура, която поддържаш от известно време не трябва да я пренебрегваш Naughty Отиди на лекар, явно някъде, някаква инфекция работи в организма ти. Утре да се отчетеш тук, че си ходила на дофтор, щото иначе . Не бъди несериозна по отношение на здравето си бре-умна жена си, амаха Naughty

# 858
Кога ще дойде петък?
Виждате ли как съм от сабахлем?

# 859
Тази ниска температура, която поддържаш от известно време не трябва да я пренебрегваш Naughty Отиди на лекар, явно някъде, някаква инфекция работи в организма ти. Утре да се отчетеш тук, че си ходила на дофтор, щото иначе . Не бъди несериозна по отношение на здравето си бре-умна жена си, амаха Naughty
Хубаво де, ама на какъв лекар да ходя? И какво да кажа - нищо ми няма , ама имам Т.? newsm78Или без уговорки да поискам кръвна картина ли??

# 860
  • някъде ... тук ...
Ето темата за Ролпласт.
Ето и тема за роло-щори, ама не знам дали точно за това става дума Confused
Лео, намерих и твоя тема по въпроса Simple Smile
Hug

# 861
# 862
после ще ви чета, че сега излизам да плащам сметки

# 863
Току що, мъжът ми ми отмъкна колата, за да ходи на риба. Мразя го  smile3514 когато прави така.

# 864
За Цомба
Коте, просто кажи, че от 3 дни имаш 37 градуса и не се чустваш добре. Какво го мислиш?

# 865
Хубаво де, ама на какъв лекар да ходя? И какво да кажа - нищо ми няма , ама имам Т.? newsm78Или без уговорки да поискам кръвна картина ли??

Миличка, недей така кат малките деца, бе, ааааа Naughty
Правят се пълни изследвания, минаваш през личната, казваш й какъв е проблема и тя ти пуска едни листчета за кръв и урина и отбелязва за какво да те изследват по преценка. Ако имаш завишени резултати на нещо, вече оттам се тръгва за да те изследват по обстойно, примерно ако ти е завишено нивото на...(не помня как беше, шъ мъ исвините Embarassed), значи бъбреците не са ти добре и т.н. Това трябва да го знаеш, от миналата година общите прегледи при личен лекар са задължителни за всеки здравноосигуряващ се, ако ли не те глобяват със здравни вноски, т.е. вземат ти от тях и все едно не си ги плащаал и трябва наново.
Мале как го обясник, кат на блондинка, а ти не си, дано не те обидих, но това е за да отидеш да се прегледаш. Дано всичко да е наред, защото те искаме тук при нас Praynig   bouquet  Hug  Heart Eyes

# 866
сладко
смешно

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 11:14 от мама_знае

# 867
Добре, отивам значи Embarassed. Утре сутринта...
Сега изчезвам по задачи.
Лек ден мацки! Hug
По-късно - пак Peace

# 868
  • София
Гризанке, ма ти от Гоцето ли си, бе рожбе  Hug

Кака бачка там с оптиката на Петя Спахиева  Peace
В ТЦ "Мамут"  hahaha hahaha hahaha

МАжо ми е в село Баня - да идва ли да те взима, А???!!!!

Цунки на Всички и слънчев ДЕН  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 869
Цунки, Мине,
Искаш да ме видиш, на фото или на живо, да паля мотора и да пристигам на срещата Grinning
Фото ще пусна малко по късно Peace

Общи условия

Активация на акаунт