Милано и Северна Италия - тема 20

• 28 063
  • 678
  •   3
Отговори
# 675
  • In transit
Lúthien, няма нужда предварително да купувате билети. Автобуси на място, колкото искате има. Това го коментираме през две страници.

Барба, Vasco Rossi è soprannominato "Blasco" grazie alla nonna milanese di un'amica della sua compagna. Nel 1987, rincasata a notte fonda, la ragazza fu rimproverata dalla nonna che le urlava: «Per me tu sei stata fuori con la combriccola del Blasco Rossi!». La storpiatura del nome divertì così tanto Vasco da spingerlo a scrivere l'omonimo brano.

# 676
Lúthien, миналия месец бях купила предварително билети за Flibco, понеже от скоро правят директни трансфери от летището на Бергамо до/от Комо (спират пред гарата San Giovanni), което за мен е удобство. Да, ама пристигнахме по-рано и се класирахме за по-ранния трансфер. Приеха ни билетите, въпреки различния час. Тези Flibco са като авиокомпатиите - първите билети са най-евтини, после с времето прогресивно поскъпват.

Мерси, Мики, не знаех. Мислех, че е някаква комбинация като игра на думи. Simple Smile

# 677
Може ли превод?
  Много красива снимка на Комо!
  Синът ми вчера букна билети и апартамент в Пулия за море, завиждам му.
  Сигурно ще се повторя и потретя, но обожавам Италия! И на вас ,дето живеете там завиждам. И ви се радвам! Пускайте снимки, моля!

Последна редакция: ср, 24 юни 2026, 09:14 от марулета

# 678
  • София
Вниги си купувам билети за шатъла автобуса предварително и винаги ме вземат, независимо дали съм изпуснала конкретния час. Никога не съм купувала през букинг, обаче, а директно от сайта на компанията превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт