Милано и Северна Италия - тема 20

• 29 685
  • 708
  •   6
Отговори
# 705
От кога е тази нова организация всъщност?
Синът ми твърди, че януари 25-та пак е било така, а аз нямам спомен никакъв, помня само пушкома къде е😀
Тази пролет ми се стори, че за първи път виждам тези много ленти за проверка.

# 706
  • In transit
Последно летях октомври на това летище и си беше долу секюрити-то. Явно са го променили след това, май ноември вкараха тези новите скенери за минаване на големи бутилки течности. Предполагам тогава е станала промяната.

# 707
  • София
Аз летях март последно, обаче не мога да се сетя кое къде беше. Единствено се радвах на новите скенери за течности, но пак ми извадиха зехтина, за да го проверят.

Uber ползвам навсякъде, където го има, защото ми е изключително удобно да си поръчвам коли през него - мога да видя достатъчно детайли, не е нужно да свалям допълнителни местни приложения, имам разни купони и промоции, парите си ми ги теглят от картата, вързана с телефона, ако искам да дам бакшиш - и той е през приложението, ако случайно шофьорът реши да се "обърка" в маршрута и ми излезе по-скъпо, мога да подам контестация (случвало ми се е в САЩ), в приложението мога да си следя в реално време къде се намираме, колко остава от маршрута - общо взето глезотийки, които са ми удобни и предпочитам да дам малко повече пари, за да ги имам.

# 708
  • Milano
Мерси за разясненията, не съм ги ползвала и незнам как функционират.
По принцип и с приложенията е същото - можеш да видиш цената и плащаш предварително.

Veka, теб те разбрах. Но има и големи таксита.

Скенерите са на горният етаж от края на ноември.
Бях писала за това. Мисля в тази тема, но може и да е било в онази за Раян.

Долу бяха 14 редици, горе не съм ги броила, но има две места за вход - една за предната част скенери и една за задната.
На практика опашката се разделя на две още преди тях.
Като цяло има промени и в местоположението на някои магазини, заведения.

Довечера сме на концерт на Litfiba - ред е и на съпруга да дивее.🤣

Общи условия

Активация на акаунт