Милано и Северна Италия - тема 20

• 31 805
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, искам да попитам дали знаете колко струва такси от дуомото до летище Бергамо? Полета ни е в 8:10ч сутринта и искам да отидем с рейсове, но понеже сме две момичета и не знам колко е безопасно, да излезнем в 4:30ч сутринта.

# 736
  • Бургас
В сходна ситуация бяхме на 14 юли бях на концерт на Бруно Марс.На 15 имах полет 8.10 сама бях и към 4:30 отидох да си хвана автобуса до гарата.Нямаше проблеми доста спокойно беше по пътя до гарата а около нея гъмжеше от патрулиращи полицай.

# 737
  • Milano
Здравейте, искам да попитам дали знаете колко струва такси от дуомото до летище Бергамо? Полета ни е в 8:10ч сутринта и искам да отидем с рейсове, но понеже сме две момичета и не знам колко е безопасно, да излезнем в 4:30ч сутринта.

Да не са минали повече от 5мин. между повикване и качване и без спирания или отклонения.

# 738
Доста е. Може би ще направим като SanyaM_ и ще се надявам всичко да е наред

# 739
Имам питане . Тези , които ся посещавали Сан Сиро може ли на място да се закупят билети ? Графика ни е плаващ и не ми се иска предварително да се ангажирам

# 740
  • Milano
Билети за какво? Концерт, мач, обиколка на стадиона?

# 741
Тифани, моля те сподели кои линкове не работят, за да ги оправя в новата тема.
Доста от линковете не успях да отворя преди време,като сядах да подготвям пътуването. После ще седна на компютъра и мога да погледна.

# 742
Не помня коя от дамите, живеещи в Милано, беше препоръчала оптики. Аз съм си записала  Salmoiraghi e Viganò, но май имаше и други. Най-вече ме интересуват рамки за диоптрични и слънчеви  очила

# 743
В момента не съветвам никой да не си прави и идея да тръгва или да се прибира с кола или Автобус от Италия за България или обратно. В събота тръгнах в 10ч сутринта от Монца и се прибрах в Пловдив в неделя в 19,30ч. По границите --Хърватска -Сърбия и Сърбия--България е меко казано АД.  Ако много се налага пътуване с кола минете през Румъния и Унгария с 400 км е повече но ще си спестите много висене и нерви по границите.

# 744
Това не е изненада, всяка година по това време е така, за съжаление. Ад е не само по границите, ами и по бензиностанциите.

# 745
Предполагам, че вече не е опция, но аз за същия полет сутринта и за да не се придвижваме през нощта, запазих последната нощувка близо до летището, в едно село на около 2-3 км. Хазяинът ни осигури трансфер срещу 20 евро, но и пеша си беше възможно - около 40 мин.

# 746
  • In transit
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА Коригирах и допълних линковете. Ако видите още някой неработещ, пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт