Иначе, веднъж абсолютно на майтап попитах сина ми би ли кръстил на мен и той каза, че името ми било много остаряло. А аз никога не съм гледала на името си така, не е от типа на най-древните, по-скоро"соц популярно". Попитах го тогава какво женско име харесва и той буквално на момента "изплю" едно абсолютно библейско име, ама който не е особен фен на историята, как да споря с него на тема кое колко е остаряло. 😀 Но по-късно стана ясно какъв е "генезис ът" на харесвам/не харесвам, дълга история.
(ун аморе гранде, не знам как да го напиша правилно на съответния език
) Тук се иронизира Пенчо, обаче да си спомним, че името Панчо - у нас, равностойно на Пенчо по "отхвърлителност"
предизвикваше в едно не толкова старо поколение въздишки и емоции покрай популярното" Синьо лято", М, да
. (Направихме темата на мармалад, но поне авторката да се поразсее и повесели)
), Станислав, че да не е Станчо или Славчо, Станиела, Теослав, Алексимир, Живомир, Здравелина, Грозделина (истинско), разни такива, при които почти от самолет си личи, че вероятно е кръщавано на някой дядо или баба, ама "по-модерно". А Цветелина определено не го харесвам, извинявам се на Цветелините, Цветана е по-хубаво за мен.