Египет /Тема 19/

• 1 844
  • 39
  •   3
Отговори
# 30
  • На планетата Земя
Ние пътувахме с Аполо и бяхме много доволни.

Имат програма и със самолет.

https://www.apollobg.com/excursions/fly_excursions_africa/%D0%B5 … 2/view?oid=104268

# 31
Бохемия препоръчвам, има програма Круиз по Нил с вътрешен полет.

# 32
  • Sofia
Ние останахме доволни от круиз с Онекс, пак с вътрешен полет. Но имайте предвид, че при круизните програми време за плаж нямате. Най-много 1 ден..
Ние през Април в Кайро включихме климатика на топло 😁 Чак пуловери не мъкнете. Но от тук се качете с поплътна блуза с дълъг ръкав и някаква ветровка.

# 33
  • София
Здравейте!

Записвам се в темата за да събирам мнения за октомври или пролетната ваканция 2027г. ,защото за тази май сме позакъснели.... Доколкото виждам няма места в самолетите за Кайро + Хургада, а и хубавите хотели сигурно са се позапълнили. Иначе сме 2 възрастни с две тийнеиджърки и търсим хубав хотел с аквапарк с екстремни пързалки Simple Smile  и екскурзията да е Кайро + Хургада.

# 34
Здравейте,
интересува ме има ли в България турсистическа агенция, която да организира екскурзии до пирамидите и другите египетски забележителности, без all inclusive престои по хотели? Имам желание да обиколя Египет тази пролет, но без да се застоявам на едно място. Благодаря предварително за отговорите!

# 35
  • Sofia
Круизите по Нил включват обиколка на почти всичко най-важно. 2 дена Кайро, 3 кораб, 2 Хургада. В хотелите и на кораба сте ол инклузив, но нямате време да се застоявате много там.

# 36
Здравейте,
интересува ме има ли в България турсистическа агенция, която да организира екскурзии до пирамидите и другите египетски забележителности, без all inclusive престои по хотели? Имам желание да обиколя Египет тази пролет, но без да се застоявам на едно място. Благодаря предварително за отговорите!

Изберете си една агенция /още по-добре, ако вече имате такава "своя"/ и попитайте тях. Най-вероятно нямат готов такъв "пакет", но пък винаги можете да попитате за индивидуален такъв.

# 37
  • Beyond the Frontiers
Има програми само с Кайро.
Има програми с Кайро, Александрия, Хургада/ Шарм.
Има круизи.
Има Кайро, Луксор, Хургада, Фаюм.

# 38
Благодаря, момичета! Най-вероятно ще избера круиз, тъй като искам да разгледам и Абу Симбел. Можете ли да препоръчате БГ агенция, добра в круизите и кое според вас е най-подходящото време за подобно приключение - април или май? 😃

# 39
  • Sofia
С Онекс бяхме в средата на Април. Всичко беше много добре организирано и хотелите в Кайро и Хургада също много ни харесаха. Имам малки забележки, но като цяло останахме много доволни. Според мен през Май ще е вече доста горещо.

Общи условия

Активация на акаунт